- 24 Ocak 2023
- 526
- 664
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.821
En son 21 temmuzda gittim canım. Cumartesi gideceğim bakalım 3 hafta sonra çağırmıştı doktorSen en son ne zaman gittin canım doktora nasıl bebiş
Az kalmış canımEn son 21 temmuzda gittim canım. Cumartesi gideceğim bakalım 3 hafta sonra çağırmıştı doktor
Evet evet, zor tuttum kendimi gitmemek içinAz kalmış canım
Ben tutamadım bugün devlette randevu aldımEvet evet, zor tuttum kendimi gitmemek için
Şimdi onu soracaktım, ne zaman gideceksin haber ver bize deBen tutamadım bugün devlette randevu aldım
15.30 da canım ama hiç halim yok midem kötü kusuyorumŞimdi onu soracaktım, ne zaman gideceksin haber ver bize de
Aaa kıyamam15.30 da canım ama hiç halim yok midem kötü kusuyorum
çok geçmiş olsun. benim de önceki gebeliğimde kürtaj olmam gerekti, çok üzülmüştüm ama hemen iki ay sonra yine hamile kaldım, sanırım ara kısa olunca hamilelik şansı daha yüksek oluyor. inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip olur tekrar.Bugün bende aynısını yaşadım, kalp atışı duyacağız diye gittiğimiz doktordan ağlayarak çıktım. Yarın bende kürtaj olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsunsize de Allah tez zamanda evlat versin inşallah.. Bende tüm gün ağladım. Çok üzgünüm.
yatmak zorunda olmasam arada ben de giderdim kesinBen tutamadım bugün devlette randevu aldım
Merhaba. Duphalac hamilelikte uygun. Günde 3 ölçü içilebilir dediler. Ben sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağı içiyorum. Arkasına 1 tane kuru incir yiyorum. Sonrasında bol su içiyorum. En az yarım litre. Ve düzene girdim. Kahvaltı için de 1 saat bekliyorum en az. Zeytinyağı işini yapsın diye. Çok zorlanırsam duphalac içerim yine.Bana da sağlık ocağı duphalac veedi ama emin olamadım içmek için kadın dogum versin diye ilk gebeliğimde hiç kabızlık yaşamadım. Sen kullandın faydasını gördün mü?
Bende de durumlar ayni..16 aylik bebek ve hamilelikİlk hamileliğimde ben de aşırı heyecanlıydım devamlı gidip gidip görmek istiyordumama şimdi resmen çoğu zaman hamileliğimi unutuyorum aaa ben hamileydim ya falan bile dediğim oluyor kızım var 16 aylık beni peşinde koşturmaktan unutuyorum hep ama şu an ilk gebeliği olanların heyecanlarını o kadar iyi hissediyorum ki her aşaması çok güzel ki ben birçok olumsuzluk yaşamama rağmen heyecanımı her şeyi didik didik araştırmamı vs hiç unutmuyorum çok güzeldi o yüzden tadını çıkar bol bol inşallah yarın duyacaksın minik hanım ya da minik beyin güm güm atan kalbini
Ah canım. Çok iyi anlıyorum sizi. Allah sabır versin. Vücut hamileliğe alıştı. Bebek tutunuyor. Ümit var. Ben de ileri yaş hamilesiyim. İnşallah muradımıza kavuşuruz.7 haftalık. Tüp bebek. Genetik taramalıydı üstelik. Yaş 43 olunca çok dikkatli gittik sandık ama kader demekki.
Emziriyormuydun peki sen deBende de durumlar ayni..16 aylik bebek ve hamileliktempodan suanki hamilelige pek odaklanamadim.birde beklenmedik bir hamilelik olunca....bulantilar olmasa resmen unuturdum hamile oldugumi..
O bölgede benim ağrı yok daha çok alt kasık bölgesinde baskı hissi var o da bazı hareketlerimde hissettiriyor devamlı değilKızlar merak ettiğim bir konu var sizinde özel bölgenizde ağrı varmi baskı hissi falan lavaboda cok zorlanıyorum diğer şekilde de ağrım var
Çok üzüldüm, Rabbim sabır ve ferahlık versin gönlünüzeBugün bende aynısını yaşadım, kalp atışı duyacağız diye gittiğimiz doktordan ağlayarak çıktım. Yarın bende kürtaj olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsunsize de Allah tez zamanda evlat versin inşallah.. Bende tüm gün ağladım. Çok üzgünüm.
Ben de yurtdisindayim evet ultrason burada 2-3 kez yapiliyor ama sebebi zararli olmasi degil , zararli olmadigi bilimsel olarak kanitlandi radyasyon degil ses dalgasi ile goruyoruz bebeklerimizi, onlarin Az yapma sebepleri doktor eksikliginden tabiki doktorumuz az diyemediklerinden boyle seyler bazi doktorlar soyluyor olabilir.Amin canım ben tam bir ayi doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum ya çok fazla ultrasun yapılması da sikintili bir durum ya kuzenim Kanada da oturuyor o 16. Haftadan sonra görmüş bebeğini doktor ultrasun zararlı demiş hamileliği boyunca 2 veya 3 kere girmiş düşün Almanya’da da yasak zaten belli bir haftaya kadar giremiyorsun ultrasuna bence vardır bi bildikleri bide Merak ettiğim bisey var kızlar Detaylı ultrasun a girmeyi düşünüyor musunuz gerekli mi sizce
Ben asla zeytinyağı ağzıma süremiyorum yıllardır. Şimdi kayısı ve incir maalesef fayda etmedi bende duphalac başlayacağım maalesefMerhaba. Duphalac hamilelikte uygun. Günde 3 ölçü içilebilir dediler. Ben sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağı içiyorum. Arkasına 1 tane kuru incir yiyorum. Sonrasında bol su içiyorum. En az yarım litre. Ve düzene girdim. Kahvaltı için de 1 saat bekliyorum en az. Zeytinyağı işini yapsın diye. Çok zorlanırsam duphalac içerim yine.
Zeytinyağı beni de içerken zorluyor. İnciri arkasından hemen yiyorum. Arkasında da limonlu su içiyorum. Hazırda tutuyorum onları. Duphalac 9 ay boyunca içenler var. Hamilelik bitince etkisi geçmiş. Geçen yılki hamileliliğimde takip ettiğim topikte kullanan çoktu. Şifa olsun inşallah.Ben asla zeytinyağı ağzıma süremiyorum yıllardır. Şimdi kayısı ve incir maalesef fayda etmedi bende duphalac başlayacağım maalesef
Cok cok uzuldum , rabbim sabir versin en kisa zamanda saglikla tekrar nasip etsin7 haftalık. Tüp bebek. Genetik taramalıydı üstelik. Yaş 43 olunca çok dikkatli gittik sandık ama kader demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?