Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Hay
Bugün Gemlikte randevum var dayanamadim gideceğim inşallah hemen bakar ultrasondan

Bugün ilk sabah bulantımı yaşadım kızlar. Uykudan uyandım geri yatamadim. Böyle mi oluyor bu.
Hayırlı olsun bulantıların bence doktordan prilam iste. Yine sen bilirsin ama lazım olabilir.
Hangi doktora aldın ? Bize de haber et çıkınca. Bir de ordan Gemlik sahil yapın akşam üstü güzel olur

Öyle mi dersiniz iyi bir şey duymayalı o kadar çok oldu ki... Allah razı olsun

Ay inşallah sağlıkla duyarım maalesef ki elektronik sigara bırakmaya calısıyorum ama hala tam bırakamadım azalta azalta gidiyorum birazda o yüzden tedirginim üstüne tsh da geldi faln allaha sükür güzel geçiyo hiç hamile gibi bile hissetmiyorum o kadar belirtim yok ki heyecandan cok biraz korku var bende yarın inşallah güzel haberler alırsam icim rahatlayacak heyecanlanmaya başlayacağım sizde de böyle olmuş muydu heyecandan cok tedirginlik korku

Öyle mi dersiniz iyi bir şey duymayalı o kadar çok oldu ki... Allah razı olsun
Evet öyle bitti dediğin yerden başlıyor. Bende yaşadım. Seni anliyorum içinde ki boşluğu, bir daha olmayacak sanki hissini. Ama zaman diye mucize bir ilaç var. Ve en önemlisi Allah var. Tevekkül et, o seni en iyi duyan ve senin için en güzelini hazırlayan çok şükür yeniden olacak inan

Eklentiler

• IMG_5205.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 36
Valla gidip iyi olduğunu görüp rahatlasam bile yine takacak tedirgin olacağım şeyler bulup tekrar doktor yolunu buluyordum kucağıma alana kadar o rahatlama maalesef olmadı doğunca da devam ediyor sütüm yetiyor mu doyuyor mudan başlıyor kilosuydu gaz sancılarıydı hastalığıydı bitmiyor yani anlayacağın

Çok teşekkür... Allah razı olsun aminnn inşallah herkesin içinden
Ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…