- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.841
Allah razı olsunAh canım. Çok iyi anlıyorum sizi. Allah sabır versin. Vücut hamileliğe alıştı. Bebek tutunuyor. Ümit var. Ben de ileri yaş hamilesiyim. İnşallah muradımıza kavuşuruz.
Hayırlı olsun bulantılarınBugün Gemlikte randevum vardayanamadim gideceğim inşallah hemen bakar ultrasondan
Bugün ilk sabah bulantımı yaşadım kızlar. Uykudan uyandım geri yatamadim. Böyle mi oluyor bu.
Öyle mi dersinizçok geçmiş olsun. benim de önceki gebeliğimde kürtaj olmam gerekti, çok üzülmüştüm ama hemen iki ay sonra yine hamile kaldım, sanırım ara kısa olunca hamilelik şansı daha yüksek oluyor. inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip olur tekrar.
Amim.. Allah razı olsunÇok üzüldüm, Rabbim sabır ve ferahlık versin gönlünüze
Sen nasılsın ? Doktora gidecektin sanki gittin miÇok üzüldüm, Rabbim sabır ve ferahlık versin gönlünüze
Ay inşallah sağlıkla duyarım maalesef ki elektronik sigara bırakmaya calısıyorum ama hala tam bırakamadım azalta azalta gidiyorum birazda o yüzden tedirginim üstüne tsh da geldi faln allaha sükür güzel geçiyo hiç hamile gibi bile hissetmiyorum o kadar belirtim yok ki heyecandan cok biraz korku var bende yarın inşallah güzel haberler alırsam icim rahatlayacak heyecanlanmaya başlayacağım sizde de böyle olmuş muydu heyecandan cok tedirginlik korkuİlk hamileliğimde ben de aşırı heyecanlıydım devamlı gidip gidip görmek istiyordumama şimdi resmen çoğu zaman hamileliğimi unutuyorum aaa ben hamileydim ya falan bile dediğim oluyor kızım var 16 aylık beni peşinde koşturmaktan unutuyorum hep ama şu an ilk gebeliği olanların heyecanlarını o kadar iyi hissediyorum ki her aşaması çok güzel ki ben birçok olumsuzluk yaşamama rağmen heyecanımı her şeyi didik didik araştırmamı vs hiç unutmuyorum çok güzeldi o yüzden tadını çıkar bol bol inşallah yarın duyacaksın minik hanım ya da minik beyin güm güm atan kalbini
Evet öyle bitti dediğin yerden başlıyor. Bende yaşadım. Seni anliyorum içinde ki boşluğu, bir daha olmayacak sanki hissini. Ama zaman diye mucize bir ilaç var. Ve en önemlisi Allah var. Tevekkül et, o seni en iyi duyan ve senin için en güzelini hazırlayan çok şükürÖyle mi dersiniziyi bir şey duymayalı o kadar çok oldu ki... Allah razı olsun
Ben gemlikte büyüdüm zaten çok özlemişimHay
Hayırlı olsun bulantılarınbence doktordan prilam iste. Yine sen bilirsin ama lazım olabilir.
Hangi doktora aldın ? Bize de haber et çıkınca. Bir de ordan Gemlik sahil yapınakşam üstü güzel olur
Kızlar bugün doktora gittim 6. Haftaya girmiştim ama gittiğim doktor 5+4 günlük daha dedi ve karından bakınca yolk kesesi kalp atmı görmedi öncesi hatta başka doktora gittim bana direkt kürtaj dedi geç döllenmeyi red etti 7 haftadan baktı kesen büyümemiş hiç dedi 1 agustosta 6,9 m idi onun ölçümünde 7,4 m olmuş yani umut vermedi bende başka özel hastaneye gittim olumsuz konuşan klinikti özelde ise gata mezunu emekli albaydı doktor karından baktı dedi daha çok küçük bu haftamıda söylemiştim dedi hiç bir sorun yok geç oluşmuş bu bebek dedi kese 1,13 çıktı onda da sonra ben daha önde dış gebelik dediler deyince vajinadan baktı ve yolk kesesi göründü bebeğin kalbini titreşimi dahi göründü kalp atıyordu ama çok erken dedi sesini daha duymazsn 10 gün sonra net duyarsınız dedi haftasında sorun varmı dedim hiç bir sorun yok yolunda hersey görünüyor dedi kalp atımını eşimide bana da gösterdi yani gördük siz olsanız ne düşünürdünüz artık sonraki süreç için rahatlamış hisseder miydiniz
bence de sanki ya pazar biz de 8. haftaya giriyoruzzEklenmez bence ya, lütfen eklenmesin
Yarın 9.haftaya giriyorum ben. Bu haftadan sonra olmaz belki ya. Genelde ilk zamanlar bulantı olursa oluyor gibi okudum ama
Benim 8 de başladı ama çok kötü değil henüzbence de sanki ya pazar biz de 8. haftaya giriyoruzz
Yaa ne güzelBen gemlikte büyüdüm zaten çok özlemişiminşallah hemen bakarlar ultrasonda
Ayy girdim çıktım kalbi yanıp sönüyorduYaa ne güzelbiz de arada gidiyoruz gezmeye
Valla gidip iyi olduğunu görüp rahatlasam bile yine takacak tedirgin olacağım şeyler bulup tekrar doktor yolunu buluyordumAy inşallah sağlıkla duyarım maalesef ki elektronik sigara bırakmaya calısıyorum ama hala tam bırakamadım azalta azalta gidiyorum birazda o yüzden tedirginim üstüne tsh da geldi faln allaha sükür güzel geçiyo hiç hamile gibi bile hissetmiyorum o kadar belirtim yok ki heyecandan cok biraz korku var bende yarın inşallah güzel haberler alırsam icim rahatlayacak heyecanlanmaya başlayacağım sizde de böyle olmuş muydu heyecandan cok tedirginlik korku
MaşallahAyy girdim çıktım kalbi yanıp sönüyordu14 bucuk milim olmuş bi sıkıntı yok çok şükür
Ayy bacaklari belliydi ya da ben öyle gördümMaşallahben de 10 gün önce gittiğim de 15 mm ydı
Evet. Artık hafif hafif insanımsı oluyorlarAyy bacaklari belliydi ya da ben öyle gördüm
Ayy bu bile beni cok heyecanlandırdı doktor da iyidiEvet. Artık hafif hafif insanımsı oluyorlarama asıl güzel görüntü 12. Haftadan sonra çıkıyor sanırım
Çok teşekkür... Allah razı olsunEvet öyle bitti dediğin yerden başlıyor. Bende yaşadım. Seni anliyorum içinde ki boşluğu, bir daha olmayacak sanki hissini. Ama zaman diye mucize bir ilaç var. Ve en önemlisi Allah var. Tevekkül et, o seni en iyi duyan ve senin için en güzelini hazırlayan çok şüküryeniden olacak inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?