- 7 Ekim 2020
- 2.871
- 3.816
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.961
Canım şuan grupta yönetici yok doldurmak için. Eğer doldurmak istersen kazene mesaj atılıyor. Sen yönetici olursun
Hiç mı gelişme olmamış ? Kaç haftalıksin ?Kızlar maalesef kesemin gelişmediğini öğrendim 1 hafta bekleyelim sonra kürtaj konusurz dedi
Canım çok üzüldüm inşallah 1 haftada gelişmiş olurKızlar maalesef kesemin gelişmediğini öğrendim 1 hafta bekleyelim sonra kürtaj konusurz dedi
Canım çok üzüldüm inşallah 1 haftada gelişmiş olur
24ünde kese görmüştük tahmini 5 haftalık demiştik reglim düzensiz geç döllenmeydi bu hafta kalp duyarız diye randevu vermişti maalesef kese aynı boyuttaydı içi boştu tahmini 7 haftalık olması lazımdıHiç mı gelişme olmamış ? Kaç haftalıksin ?
İnşallah bu hafta olumlu gelişme olur24ünde kese görmüştük tahmini 5 haftalık demiştik reglim düzensiz geç döllenmeydi bu hafta kalp duyarız diye randevu vermişti maalesef kese aynı boyuttaydı içi boştu tahmini 7 haftalık olması lazımdı
Benimde hastaneler çok yakın canım ama bu ara o kadar halsizim ki hem meraktayım hemde kalkıp gidecek gücüm yok eşimde hafta sonu evde bakalımNe diyeceğimi bilmiyorum yaben gidicem yani dayanamıyorum. En azından 12 13 ü geçene kadar. Sonra süre uzatırım. İlk gebeliğimde çok sık doktora gitme olasılığımız yoktu. Mecbur bekliyordum şimdi her yerim hastane
Ben 11. Haftada yaptirmistim.anne kanina karismasi icin 10 dan sonra diyorlar ama 10. Hafta kanda yeterli cikmayabiliyor bebegin geni.o nedenle 11 den sonda en ideali bence.ben genoksta yaptirmistim ilkinde.suan 16 k imis sanirim guncel fiyat. Bu hamilelikte yaptirmayacagim.Merhaba fetal DNA testi kaçıncı haftada öneriliyor acaba
Bakarsın duruma göre artıkBenimde hastaneler çok yakın canım ama bu ara o kadar halsizim ki hem meraktayım hemde kalkıp gidecek gücüm yok eşimde hafta sonu evde bakalım
ben de sürekli görmek istiyorum görmemişin bi çocuğu olmuş modundayım
zararlı değil diyor chatgbt ultrason için
Bi de ben çok cocuk istemiyordum şu halimi gören arkadaşlar güler
Off baya pahalıymışBen 11. Haftada yaptirmistim.anne kanina karismasi icin 10 dan sonra diyorlar ama 10. Hafta kanda yeterli cikmayabiliyor bebegin geni.o nedenle 11 den sonda en ideali bence.ben genoksta yaptirmistim ilkinde.suan 16 k imis sanirim guncel fiyat. Bu hamilelikte yaptirmayacagim.
Hahaha gerçekten ben bi ara erken mi yaptım diye ağladımBen bir ara kesinlikle 3. Düşünmüyordum. Uyku durumları 2 yaştan sonra düzeldi. Her gece krizler geçiriyodum. Kendimi tembihliyordum. Bak bu anı unutma kendine gel 3. Nasıl istersin diye ve geldiğim durum
HatırladımHahaha gerçekten ben bi ara erken mi yaptım diye ağladımikiz olsun istiyordum bi ara hatırladın mı? şimdi peşine 2. yi mi yapsam diyorum
Demiştin de ona cesaretim yok ya aynı anda çıkacaklarsa gelsinlerHatırladımhatta o sıra ben sana şey dicektim. Peş peşe yaparsın nasipse diye. Dedim sonra ben karismayim Allah herkesin gönlüne göre versin
ogretmenhanim munzevimsi ay ben gidemiyorum ya. Meraktan çatlıcam ama 3 hafta sonra gel dedi ya, öyle dedi diye gidemiyorum sağlık konusunda çok görev insanıyım
Hahah ben de erken dönmek zorunda kaldim gideyim de doruktaki bedava kontrolümü değerlendireyimBana da özeldeki doktor 6+4 gittiğimde vajinal kalp atışı duydu. Dedi 11. Haftadan sonra gel. Nasıl durabilirim ki araya bir Gemlik devlet hastanesi sıkıştırdım. Pazartesi de şehir hastanesine gidicem. Ben zaten şehir Hastanesi'nde doğum düşünüyorum o yüzden orayla özel beraber gidicem bekleyebiliyorsan beklemek daha güzel ama.
Keseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesefKızlar 7+2 cinsiyet tahmini alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?