- 24 Ocak 2023
- 527
- 665
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.981
Cumartesi 3 hafta olacak işte bakalım. Bayılcam meraktan ama artıkBana da özeldeki doktor 6+4 gittiğimde vajinal kalp atışı duydu. Dedi 11. Haftadan sonra gel. Nasıl durabilirim ki araya bir Gemlik devlet hastanesi sıkıştırdım. Pazartesi de şehir hastanesine gidicem. Ben zaten şehir Hastanesi'nde doğum düşünüyorum o yüzden orayla özel beraber gidicem bekleyebiliyorsan beklemek daha güzel ama.
Ben de nasipse 12 13. Haftada doruğa gidicem. Çocukları da götürmeyi düşünüyorum inşallah. Tahmin ediyorlar arada kızım sıkıştırıyor ne zaman bebek kardeşim olacak diye ama net bir şey söylemedik. O zaman görsünler istiyorumHahah ben de erken dönmek zorunda kaldim gideyim de doruktaki bedava kontrolümü değerlendireyim
Cumartesi 3 hafta olacak işte bakalım. Bayılcam meraktan ama artıkbekleyebiliyorum ya. En azından şimdilik
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama gönlüm bi tık kızdan yanaKeseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesefen güzeli 11. Haftadan sonra ki nub teorisine göre olan tahminler. O daha çok doğru çıkıyor
Aahhasağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama gönlüm bi tık kızdan yanakeseyi görünce çok heyecanlandım doktor rahmin sağında diyince kafam karıştı insan çok merak ediyor
Ay onlar da heyecanlıdır benim de 2,5 yaşında yeğenim beni bebekli hala diye çağırıyorBen de nasipse 12 13. Haftada doruğa gidicem. Çocukları da götürmeyi düşünüyorum inşallah. Tahmin ediyorlar arada kızım sıkıştırıyor ne zaman bebek kardeşim olacak diye ama net bir şey söylemedik. O zaman görsünler istiyorum
Aynen canım benim inşallah giden gelen herkes güzel haberler alırBakarsın duruma göre artıkbebisler seni bekler
Ya bebekli hala çok iyiymişAy onlar da heyecanlıdır benim de 2,5 yaşında yeğenim beni bebekli hala diye çağırıyor
gelip karnımı falan seviyor bebek gelince çok şaşırıcak diyor. Bir ara hala iki tane mi bebek yoksa dediherkes üzerime oynuyor ahah
Senin ikiz bebişler ne zaman göstermişti cinsiyetini bende cinsiyet için ne zaman özelden randevu alsam diye düşünüyorumKeseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesefen güzeli 11. Haftadan sonra ki nub teorisine göre olan tahminler. O daha çok doğru çıkıyor
Bende de oluyordu canım şiddetli olmadığı sürece normal7+1 deyim bugun kasik agrim var. Hafif batmalar var normal midir kizlar ya
16. Haftamda şehir hastanesindeki doktor biri kesin kız ama diğeri kızda olabilir erkekte dedi. 20. Haftamda doğudaki özel doktorum ayrıntılı bakarken diğeri de erkek dediSenin ikiz bebişler ne zaman göstermişti cinsiyetini bende cinsiyet için ne zaman özelden randevu alsam diye düşünüyorum
Anladım canım bende 13 14 haftada özele bir gideyim diyorum16. Haftamda şehir hastanesindeki doktor biri kesin kız ama diğeri kızda olabilir erkekte dedi. 20. Haftamda doğudaki özel doktorum ayrıntılı bakarken diğeri de erkek dedigeç öğrendim biraz yani.
Belki daha önce özele gitseydim erken öğrenirdim. Devletteki doktorlar 16. Dan önce kolay kolay yorum yapmıyorlar
Cok siddetli degil eve ama ara ara kendini hissettiriyor batmayla beraber. İlk bebegimin kalbi durdugu icin ister istemez panik oluyorumBende de oluyordu canım şiddetli olmadığı sürece normal
Aynen pozisyon uygun olursa görürsün bence de.Anladım canım bende 13 14 haftada özele bir gideyim diyorum
Ah canım benim buradaki neredeyse herkesin geçmiş öyküsü var o kadar normalim şuanda öyle hissetmen içini ferah tut Rabbim nasip etmişse muhakkak devam eder ve doğar sen hep dua et ve iyi düşünCok siddetli degil eve ama ara ara kendini hissettiriyor batmayla beraber. İlk bebegimin kalbi durdugu icin ister istemez panik oluyorum
Hiç önemli değil aslında 21 haftaya kadar cinsiyetleri 21 de alışverişe başlayacağım eşim çok meraklı bu konudaAynen pozisyon uygun olursa görürsün bence de.
ben de 7+4’teyim. hapşırırken o kadar batıyor ki kasıklarım bugün gözümden yaş geldi. oturduğum yerden kalkarken falan da oluyor. ama rahmim büyümesi nedeniyleymiş eğer dinlenme ile geçiyorsa. bir de ilk 3-4 ay çok normal diyorlar zaten. bence endişelencek bir şey yoktur7+1 deyim bugun kasik agrim var. Hafif batmalar var normal midir kizlar ya
İnşallah anlaşırlar küçük bebeklere çok ilgili oluyorlarYa bebekli hala çok iyiymiş.
Bugün bir videoya denk geldim. 2.5 3 yaşında kız kardeşine biberonla mama veriyodu. Kızıma gösterdim. Ben de veririm diyorizlerken de gözlerim doldu ikiziyle çok kavga ediyor. Diyorum ya bebek kardesin de seni kızdırırsa. Ona kızmam her şeyi anlatırım diyor. Ama bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?