Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Benim uzun süren ishalim vardı. Ama bugünler de daha iyiyim.. Şubat annelerin de ishal yaşayan baya kişi varmış. Sanırım bazıları kabızlık bazılarına ishal gibi sindirim problemleri oluyor

İnşallah anlaşırlar küçük bebeklere çok ilgili oluyorlar
Eşim oyuncak almaya götürmüştü. Bir kadın bizimkilerle konusuyormus. Bizimkiler demis bebek kardeşimiz olacak diye. Ben de bilmiyorlar sanıyorum ama çok uyanıklar ya

Benim kabızlıktan ziyade ishal gibi var çok sık gitmiyorum ama sabahları da zorlanmiyorum. Adet olacağım zaman da hep böyle olurdu. Bugün 2 kere kustum ara ara mide bulantıları oluyor.

Benim uzun süren ishalim vardı. Ama bugünler de daha iyiyim.. Şubat annelerin de ishal yaşayan baya kişi varmış. Sanırım bazıları kabızlık bazılarına ishal gibi sindirim problemleri oluyor
ayy biraz rahatladım şimdi. ben 3 haftadır gaz ve kabızlık çekiyordum öğrendiğimden beri. bugün ishal başladı. umarım normaldir, bir şekilde dayanıcam

Evet isten gelince uzandim hemen daha iyiyim

Bana da gaviscon verdi
Günde maç 4 kaşık dedi
Boğazıma kadar şiddetli yanıyor, dayanabildiğim sürece kullanmayacağım ama dayanamadığım nokta da mecbur
Bende de aynı şey mevcut bol bol su ve soğuk meyve sebze yiyerek rahatlıyorum genellikle, gavisconun zararı yokmuş ama tadı hoşuma gitmiyor o yüzden çok kullanamadım ben onu

Keseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesef en güzeli 11. Haftadan sonra ki nub teorisine göre olan tahminler. O daha çok doğru çıkıyor
Ya bu kese olayı gerçek mi tahminleri tutuyor mu genelde benimkine chatgpt erkek kesesi gibi dedi. kız isimleri araştırıyordum ben oysaki

şehir hastanesinde gittiğiniz bir doktor var mı? aynı doktordan randevu bulmayı bi başaramadım ben.

İyi akşamlar kızlar 9. Haftadan selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı aramızda? Ben biraz yürüyünce yada biraz iş yapınca çatlayacak gibi ağrıyor normal mi acaba ya

kızlar kabızlığa ne iyi geliyordu? olay ciddileşmeye başladı
Benden de o kadar kuru kayısı, kefir, soda hiçbir şey kar etmiyor. Çıkamıyorum tuvalete. 5 aylık gibi şişti karnım bir gebe arkadaşım zeytinyağ içtiğini bir de incir yediğini söyledi. Ben de deneyeceğim. Ne yapacağız bilmiyorum...

şehir hastanesinde gittiğiniz bir doktor var mı? aynı doktordan randevu bulmayı bi başaramadım ben.
Şehir hastanesinde refakatçi almıyorlarmis canım. Bende ilçedeki devlet hastanesinde düşünüyorum nasipse ama 2 doktorla devam etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…