- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.561
Sabır diliyorum. Inşallah kisa zamanda saglikla tekrar guzel haberlerin sevincini yasarsiniz.Merhaba arkadaşlar benimde sat 12 Hazirandı...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
Evet varmış 2 değerim heterozigot. Şimdi ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorumPıhtılaşma mı varmış peki? Haklısın yani riski atlattığını düşünmüşsündür
o kadar üzüldüm ki anlatamam, geçen sene aynısını yaşadım... Allah sabır versin. İlk gebelik mi? Kan pıhtılaşması testi yaptırın mutlaka. Ben düşükten sonra buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testleri falan hep. Şimdiki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Belki faydası olur diye söylemek istedim. Başınız sağolsun
kesinlikle öyle ben de mesela göğüs hassasiyeti ve şişkinlik yok ama mide bulantısı baş dönmesi ve baş ağrısı hat safadaKızlar selam8+6 dayım. Benim göğüs hassasiyeti ve şişkinlik/kabızlık dışında hiçbir belirtim yok. Doktora bulantıyı sordum. Ne güzel işte olmaması, herkeste farklı olur dedi. Bazen hamile olduğumu unutuyorum resmen, garip geliyor. Herkesin gerçekten durumu çok farklı oluyormuş ya şaşkınlık içindeyim
Valla benim de mide bulantısı 3 gündür baya hafifledi ama kusma oldu yine dün 1 kez halsizlik ve yorgunluk devam ediyorKızlar günaydın benim belirtilerim halsizlik uyku harici gitti gibi hissediyorum çok korkuyorum ya
Hiç özür dilemeyin lütfenAllah razı olsun tüm başsağlığı dileyen arkadaşlardan.. Çok üzgünüm sizleri korkutmak istememiştim.. Sadece kalben bende sizinleyim ama gercekte artık değilim..Acımı paylaştım çok çok özür dilerim arkadaşlar..
Doktorum ben cok kötü oldugum icin 1 ay sonra sebepleri görüşeceğiz seninle dedi..Evet kuzenimdede pıhtılaşma problemi vardı bende bu testi yaptırmak istiyorum fakat tip dilinde 2 düşük normal diye doktorlar bu testleri istemiyorlarmış..
Allah bin kere razı olsun sizdenHiç özür dilemeyin lütfentekrar çok üzüldüm. Doktorunuz sizi doğru şekilde yönlendirecektir. En kısa zamanda sağlıkla bebişiniz olur inşallah. Dua edecegim
Evet doğru diyorsun, zaten her gün başka bisey geliyor gidiyor. Ama kayiplar olunca insan sürekli kendini dinliyor malesef.Ben de 5 gün boyunca günde 1 kere progestan iğne oldum, ve 3 haftadır günde 3 kere progestan hap içiyorum gerisi Allahın takdiri hayatım, her gece yatarken Yusuf ve Meryem suresi dinlemeni öneririm bi de tesbih çek istersen ben her gün yapmaya calısıyorum içim rahatlıyor.
Benim de göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluk devam, mide bulantım da var ama şiddetli değil, cok takarsak sorun yaşarız stres etkiliyor bebeği iyi düşünmek zorundasın anniş
Ayy bende bugün aynı hissi yaşadım işte. Sanki 2 ay önce ki halime geri dondum bir anda.KIZLAR bugün gerçekten hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki o batma hissi de geçti sanki... endişeliyim. Az önce bir iş arkadaşım anladı hamile olduğumu ben de evet demek zorunda kaldım şimdi nazar mı değdi diye çok korkuyorum(((
Canım ben 1 yıl içinde 2 tane kayıp yaşadım. İnan bana geçiyor. 6. Hafta da kalp atisi göremedik ve kürtaj oldum. İlki o kadar etkilemişti ki 10 ay boyunca hamile kalamadım. Sürekli aynı şeyi yaşamaktan korkuyordum. Sonra rahim filmi çektirdim ve sonrasında yeniden hamilelik oldu. Ve hemen kanamam oldu ve 5. Hafta da direk gebelik sonlandı. Sonra hemen doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. Ve 1 ay sonra suan yeniden 7+5 hamileyim. İçini ferah tut. Ve bi an önce kaybinla vedalaş. Sonuçta bebegin olabiliyor bunu öğrendin bu çok önemli. Geçiyor biliyor musun. Bi bakmissin kucagina bebeğini almışsın bile. Benim ilk doktorum 3 ay korunun demişti. Sonraki gittiğim doktor ilk adet sonrası başlayabilirsiniz dedi. Ve nitekim oldu. Ama tabii ki bir kere kauip yaşayınca her şey çok zor oluyor. Acini çok iyi anlıyorumMaalesef görmüştük hızlı hızlı atıyordu
Videosu var fotoğrafları var hepsi elimde kaldı ..1 ay olmuştu ögreneli ama kalbimin ve hayatımın her köşesine yerleşmişti..Öyle yer kaplamişki
Kaç haftalıksınız? Ben 6+2Ayy bende bugün aynı hissi yaşadım işte. Sanki 2 ay önce ki halime geri dondum bir anda.
Benim 7+5Kaç haftalıksınız? Ben 6+2
MaşallahBenim 7+5
Allah razı olsun sizdenCanım ben 1 yıl içinde 2 tane kayıp yaşadım. İnan bana geçiyor. 6. Hafta da kalp atisi göremedik ve kürtaj oldum. İlki o kadar etkilemişti ki 10 ay boyunca hamile kalamadım. Sürekli aynı şeyi yaşamaktan korkuyordum. Sonra rahim filmi çektirdim ve sonrasında yeniden hamilelik oldu. Ve hemen kanamam oldu ve 5. Hafta da direk gebelik sonlandı. Sonra hemen doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. Ve 1 ay sonra suan yeniden 7+5 hamileyim. İçini ferah tut. Ve bi an önce kaybinla vedalaş. Sonuçta bebegin olabiliyor bunu öğrendin bu çok önemli. Geçiyor biliyor musun. Bi bakmissin kucagina bebeğini almışsın bile. Benim ilk doktorum 3 ay korunun demişti. Sonraki gittiğim doktor ilk adet sonrası başlayabilirsiniz dedi. Ve nitekim oldu. Ama tabii ki bir kere kauip yaşayınca her şey çok zor oluyor. Acini çok iyi anlıyorum
Bende iki kere kalp durmasıyla kaybettiğim için doktor testler istedi testleri yaptıramadan minişi öğrendik riske atmamak için şu an ecopirin oksapar iğne ve duphaston kullanıyorum içim böyle daha rahatEvet varmış 2 değerim heterozigot. Şimdi ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorum
Sizin de sat 4 Haziran miMaşallah canımkaç gün geri çıkıyordu
Ben oğlumda kilo kilo limon yedim. Ama tatlı da yedim. Şimdi sadece tuzlu ekşi. Tatlıdan tiksiniyorumHanımlar kızlarda ve oğlanlar da aynı aşeren varmı. Sadece kızlar da mı ekşi aşermesi oluyor. Tevrübeli olanlar vardır benim 3 kızım var ve ben hepsinde aşırı ekşi acı yerdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?