Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Sabır diliyorum. Inşallah kisa zamanda saglikla tekrar guzel haberlerin sevincini yasarsiniz.

Allah razı olsun tüm başsağlığı dileyen arkadaşlardan.. Çok üzgünüm sizleri korkutmak istememiştim.. Sadece kalben bende sizinleyim ama gercekte artık değilim..Acımı paylaştım çok çok özür dilerim arkadaşlar..
Doktorum ben cok kötü oldugum icin 1 ay sonra sebepleri görüşeceğiz seninle dedi..Evet kuzenimdede pıhtılaşma problemi vardı bende bu testi yaptırmak istiyorum fakat tip dilinde 2 düşük normal diye doktorlar bu testleri istemiyorlarmış..

kesinlikle öyle ben de mesela göğüs hassasiyeti ve şişkinlik yok ama mide bulantısı baş dönmesi ve baş ağrısı hat safada

Hiç özür dilemeyin lütfen tekrar çok üzüldüm. Doktorunuz sizi doğru şekilde yönlendirecektir. En kısa zamanda sağlıkla bebişiniz olur inşallah. Dua edecegim

Hiç özür dilemeyin lütfen tekrar çok üzüldüm. Doktorunuz sizi doğru şekilde yönlendirecektir. En kısa zamanda sağlıkla bebişiniz olur inşallah. Dua edecegim
Allah bin kere razı olsun sizden
Birilerinin sizi anlaması öyle guzelki ..Buna öyle ihtiyacımız var ki şuan.. Tekrardan herbirinize bolbol şifalar ve musmutlu kavusmalar diliyorum..Beni ve benim gibi arkadasları duanizda geçirebilirseniz ne mutlu bize ... Allaha emanetsiniz çok..

1 hafta önce gitmiştim son kontrole doktor da 1 ay sonra gelirsin bir sonraki kontrole demişti. Ben de sanırım hem kendimi dinlemekten hem burayı okumaktan panikledim. Yarın açık randevu vardı aldım. Ama doktora ne diyeceğim ya devlet hastanesi bir de. Bebeği merak ettim geldim mi diyeceğim

Evet doğru diyorsun, zaten her gün başka bisey geliyor gidiyor. Ama kayiplar olunca insan sürekli kendini dinliyor malesef.

Ayy bende bugün aynı hissi yaşadım işte. Sanki 2 ay önce ki halime geri dondum bir anda.

Canım ben 1 yıl içinde 2 tane kayıp yaşadım. İnan bana geçiyor. 6. Hafta da kalp atisi göremedik ve kürtaj oldum. İlki o kadar etkilemişti ki 10 ay boyunca hamile kalamadım. Sürekli aynı şeyi yaşamaktan korkuyordum. Sonra rahim filmi çektirdim ve sonrasında yeniden hamilelik oldu. Ve hemen kanamam oldu ve 5. Hafta da direk gebelik sonlandı. Sonra hemen doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. Ve 1 ay sonra suan yeniden 7+5 hamileyim. İçini ferah tut. Ve bi an önce kaybinla vedalaş. Sonuçta bebegin olabiliyor bunu öğrendin bu çok önemli. Geçiyor biliyor musun. Bi bakmissin kucagina bebeğini almışsın bile. Benim ilk doktorum 3 ay korunun demişti. Sonraki gittiğim doktor ilk adet sonrası başlayabilirsiniz dedi. Ve nitekim oldu. Ama tabii ki bir kere kauip yaşayınca her şey çok zor oluyor. Acini çok iyi anlıyorum

Allah razı olsun sizden Geçecek evet inşallah tez vakitte toparlayıp o gücü bulmak nasip olsun tekrardan..

Hanımlar kızlarda ve oğlanlar da aynı aşeren varmı. Sadece kızlar da mı ekşi aşermesi oluyor. Tevrübeli olanlar vardır benim 3 kızım var ve ben hepsinde aşırı ekşi acı yerdim .
Ben oğlumda kilo kilo limon yedim. Ama tatlı da yedim. Şimdi sadece tuzlu ekşi. Tatlıdan tiksiniyorum

Kayıp yaşayanlar için sabır diliyorum. Allah en dogru zamanda gönlünüze göre versin

Allah hepimizr hayırlı saglıklı kaygısız bir sürec nasip etsin. Her şey elimizde kontrolümüzde gibi gözükse de Hiçbir şey bizim elimizde değil. Sanırım bunu hep bi hatırtlatmak gerekiyor kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…