Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Merhaba arkadaşlar benimde sat 12 Hazirandı...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni

Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook

Rabbim sabır versin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin daha önce duymuş muydunuz kalp atışını

Valla perişan olduk Kaygılardan keyif alamıyorum. Belirti takip etmekten ne hale geldik. Benim de gidip geliyor. Strese sokmayalım kendimizi. Allah’a emanetler

Maalesef görmüştük hızlı hızlı atıyordu
Videosu var fotoğrafları var hepsi elimde kaldı ..1 ay olmuştu ögreneli ama kalbimin ve hayatımın her köşesine yerleşmişti..Öyle yer kaplamişki

o kadar üzüldüm ki anlatamam, geçen sene aynısını yaşadım... Allah sabır versin. İlk gebelik mi? Kan pıhtılaşması testi yaptırın mutlaka. Ben düşükten sonra buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testleri falan hep. Şimdiki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Belki faydası olur diye söylemek istedim. Başınız sağolsun

Valla perişan olduk Kaygılardan keyif alamıyorum. Belirti takip etmekten ne hale geldik. Benim de gidip geliyor. Strese sokmayalım kendimizi. Allah’a emanetler
ben de öyle hamileliğin keyfini daha anlayamadım. Bebişler hareket edince anlarız herhalde.
Hamile kalmak çok zorlaştı bir de benim düşüğüm var o yüzden paranoyak oldum iyice ( Allah iyilikler versin hepimize

ben rutin kontrolde öğrenmiştim. 13 hafta kontrolünde doktorumuz 12 haftada bebeğin kalbi durmuş dedi. Hiç belirti yoktu yani tesadüf öğrenmiştim ve tam korkularımın geçtiği aydı. O yüzden bu sefer bu kadar korkağım. Sanki hep tetikte olmak zorundaymışım gibi
Başınız sağ olsun kızlar düşüğü,kalp durmasını nasıl öğrendiniz? Kanama ile mi?

Pıhtılaşma mı varmış peki? Haklısın yani riski atlattığını düşünmüşsündür

Çok kaygılı süreçler geçiriyoruz. Burada tecrübe edilen durumları okuyunca insan daha da kötü hissediyor. Benim de düne kadar meme hassasiyeti, bel ağrısı, mide bulantısı yoğundu fakat bugün hiçbir belirtim yok. Çok ilginç geldi bu bana. Normalde 3 hafta var kontrolüme ama evhamlarım yüzünden bu hafta doktora gideceğim. Geçen bir arkadaşım 38 haftada bebeğini kaybetti. İşimiz zor.

Evet burada yazılanları okuyup öğrendikçe panik oluyoruz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Evet burada yazılanları okuyup öğrendikçe panik oluyoruz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Kesinlikle buraya bir süre girmemek mantıklı aslında ama insan evde boş olunca bakıyor. Geçen gün burda okuduğum pıhtılaşma yorumları yüzünden aşırı stres yaptım gece gözüme uyku girmedi sabah hafif akıntım geldi stresten. Doktora gittim rahat ol böyle geçmez bu süreç her şey yolunda dedi. Keşke uzak kalabilsem buradan.

Merhaba kizlar. Benimde iki gündür hafif lekelenmeler oluyordu. Peceteye gelen. Bugün kırmızıya dönünce acile geldim. Kanama alanı varmış yatış verdi. Halbuki onemsememistim birşey yok diye.

Evet valla doktorun geerek yok dedi ama şu
Trombofili Panelini yaptırsam mı diye düşünüyorum. Önlem olmuş olur diyorum. Ama bu korkuların sonu gelmiyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…