Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17

Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun

Hem böyle bir acı çekmişsiniz, hem de bizden özür dileyecek kadar incesiniz. Rabbim sizin gönlünüze göre bir mucize hazırlıyordur hiç merak etmeyin
Allah verdi O aldı.. Aslında bizim olan hiç birsey yoktu ama işte o his ..Dualarınıza talibiz ben ve benim gibi olanlar..Allah razı olsun sizden güzel anneler

Bende 23 ağustosta gidicem ozaman ölçülecek, inşallah güzel sonuçlar alalım
Bugünde nipt (fetal dna)testim var onu yaptıracağım. Gelip kan alacaklar evden
Merhaba kaç haftalıksınız acaba bende düşünüyorum doktorum ne kadar geç verirsen o kadar iyi dedi 12-13. haftalarda emin olamadım 11.haftada vermek istiyordum ben

Merhaba kaç haftalıksınız acaba bende düşünüyorum doktorum ne kadar geç verirsen o kadar iyi dedi 12-13. haftalarda emin olamadım 11.haftada vermek istiyordum ben
MerhabaBende bugün tam 11.haftamdayım. En son 2 ağustosta kontrolüm vardı ozaman doktorum dedi 10 gün sonra yaptırabilirsin diye 11.hafta ideal diye biliyorum bakalim inşallah hayırlı sonuçlar olsun

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?

Günaydınn bıgun benm randevum var zorla alınmıl hiç gidesim yoktu ama dünden beri bi heyecan bastı bütün gece rüyalarımla film cektim resmen dndkdkdk 3. Gebelik ama sqnki ilk gibi oldu 2 gğndür mide bulantılarım ve ağrılarım geri gelmişti şuan elhamdülillah hiç bişey yok

Kızlar hamilelikte güneş kremi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Her seferimde doktora sormayı unutuyorum.

Günaydın hepinize İzmir foçaya taşınacağız nasipse İzmir Çiğli veya aliağada önerebileceğiniz kadı. Doğum doktoru var mı ?

Kızlar hamilelikte güneş kremi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Her seferimde doktora sormayı unutuyorum.
Ben minela care kullanıyorum canım. Mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş. Kullandığım ürünlerin içeriklerini chatgbt ye soruyorum ben, belki faydası olur sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…