Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Neyse cumartesiye kadar sabredeyim
Ben de bulantı ilacı içtiğim halde kusuyorum mutlaka. Zaten başından beri çok ağır geçiriyorum. Dün ilacı aldım ama kusamadım huzursuz oldum bugün de ilacı almadım kusunca kafamda rahat ediyorum diye. Bugünde kusamadım gögüs ağrım da yok. Daha öncede olmuştu ama akşamına gelmişti belirtiler. Aslında normal olduğunu düşünüyorum ama içime söz geçiremiyorum. Çok keyfim kaçtı huzursuzum

Kızlar selam, bende burada yeniyim. İlk defa paylaşım yapıyorum.
Ben 2 defa düşük öyküsü olan biriyim. Şimdi 7+5 hamileyim. Kalp atışı şükür duyduk. Fakat bu hafta belirtilerimde azalmalar hissediyorum. Endişeleniyorum geçmişimden kaynaklı. Sizde de böyle zaman zaman belirti azalması olmuş muyduuu

Selam canım, benim de bir düşüğüm var ve benim de ara ara belirtilerim azalıyor gibi oluyor ama doktora daha yeni gittim ve gelişimi gayet iyi büyüyor. Sen de istersen 10 günde bir git için rahatlasın. Kendimizi ne kadar uzak tutarsak negatiften o kadar iyi olur bebeğimiz de. Doktor da sürekli bana bunu öneriyor

Evet dün doktorumu aradım, hocam gogus hassasiyetim gitti dedim. Tek başına bir anlam ifade etmez dedi. Perşembe gününe randevu verdi. Ama günler geçmiyor suan için. Zaten progestan ve oksopar iğne kullanıyorum. Bundan sonrası artık miniğe kalıyor. Gerçekten çok zor insallah hersey hepimiz için yolundadır

Ben de 5 gün boyunca günde 1 kere progestan iğne oldum, ve 3 haftadır günde 3 kere progestan hap içiyorum gerisi Allahın takdiri hayatım, her gece yatarken Yusuf ve Meryem suresi dinlemeni öneririm bi de tesbih çek istersen ben her gün yapmaya calısıyorum içim rahatlıyor.
Benim de göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluk devam, mide bulantım da var ama şiddetli değil, cok takarsak sorun yaşarız stres etkiliyor bebeği iyi düşünmek zorundasın anniş

Gelip gidiyor devamlı belirtiler ki burada çoğu kişi bu durumu yaşıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu özellikle ilkinde göğüs hassasiyetim devamlı gidip geliyordu bunda da dün çok iyiydim açken bulantım yoktu falan oh dedim bugün fazlasıyla geri döndü yani bir günüm diğer güne tutmuyor

Evet benimde 10 gündğr cok com hafüf mide bulantım vardı bianda şiddetli başlamıltı 2 hafta sürdü sonra bianda kesildi sonuc dün aksam geri geldi koku hassasiyetimle beraber iyimi kötümü çözemedim hala yarına randevum var bakalım ne dicek

İyidir merak etme diyorum ya yaşamayan yok neredeyse burada okuduğuma göre

Kaç haftalıktın canım sen

Kızlar selam 8+6 dayım. Benim göğüs hassasiyeti ve şişkinlik/kabızlık dışında hiçbir belirtim yok. Doktora bulantıyı sordum. Ne güzel işte olmaması, herkeste farklı olur dedi. Bazen hamile olduğumu unutuyorum resmen, garip geliyor. Herkesin gerçekten durumu çok farklı oluyormuş ya şaşkınlık içindeyim

KIZLAR bugün gerçekten hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki o batma hissi de geçti sanki... endişeliyim. Az önce bir iş arkadaşım anladı hamile olduğumu ben de evet demek zorunda kaldım şimdi nazar mı değdi diye çok korkuyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…