- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.521
3 gün önce gitmiştim yine gidersem güler ya doktor.Kuşum benim göğüs ağrısı ve dolgunluğu dışında tüm belirtilerim değişkenlik gösteriyor. Belki seninde öyledir. Ne zaman gideceksin doktora?
Allah iyiliğini versin3 gün önce gitmiştim yine gidersem güler ya doktor.
Neyse cumartesiye kadar sabredeyimAllah iyiliğini versinkız çocuğu rahat bırak işi gücü var içeride
Sabret sabret, büyüsün azcık bebişinNeyse cumartesiye kadar sabredeyim
Ben de bulantı ilacı içtiğim halde kusuyorum mutlaka. Zaten başından beri çok ağır geçiriyorum. Dün ilacı aldım ama kusamadım huzursuz oldum bugün de ilacı almadım kusunca kafamda rahat ediyorum diye. Bugünde kusamadım gögüs ağrım da yok. Daha öncede olmuştu ama akşamına gelmişti belirtiler. Aslında normal olduğunu düşünüyorum ama içime söz geçiremiyorum. Çok keyfim kaçtı huzursuzumNeyse cumartesiye kadar sabredeyim
Selam canım, benim de bir düşüğüm var ve benim de ara ara belirtilerim azalıyor gibi oluyor ama doktora daha yeni gittim ve gelişimi gayet iyi büyüyor. Sen de istersen 10 günde bir git için rahatlasın. Kendimizi ne kadar uzak tutarsak negatiften o kadar iyi olur bebeğimiz de. Doktor da sürekli bana bunu öneriyorKızlar selam, bende burada yeniyim. İlk defa paylaşım yapıyorum.
Ben 2 defa düşük öyküsü olan biriyim. Şimdi 7+5 hamileyim. Kalp atışı şükür duyduk. Fakat bu hafta belirtilerimde azalmalar hissediyorum. Endişeleniyorum geçmişimden kaynaklı. Sizde de böyle zaman zaman belirti azalması olmuş muyduuu
Evet dün doktorumu aradım, hocam gogus hassasiyetim gitti dedim. Tek başına bir anlam ifade etmez dedi. Perşembe gününe randevu verdi. Ama günler geçmiyor suan için. Zaten progestan ve oksopar iğne kullanıyorum. Bundan sonrası artık miniğe kalıyor. Gerçekten çok zor insallah hersey hepimiz için yolundadırSelam canım, benim de bir düşüğüm var ve benim de ara ara belirtilerim azalıyor gibi oluyor ama doktora daha yeni gittim ve gelişimi gayet iyi büyüyor. Sen de istersen 10 günde bir git için rahatlasın. Kendimizi ne kadar uzak tutarsak negatiften o kadar iyi olur bebeğimiz de. Doktor da sürekli bana bunu öneriyor
Ben de 5 gün boyunca günde 1 kere progestan iğne oldum, ve 3 haftadır günde 3 kere progestan hap içiyorum gerisi Allahın takdiri hayatım, her gece yatarken Yusuf ve Meryem suresi dinlemeni öneririm bi de tesbih çek istersen ben her gün yapmaya calısıyorum içim rahatlıyor.Evet dün doktorumu aradım, hocam gogus hassasiyetim gitti dedim. Tek başına bir anlam ifade etmez dedi. Perşembe gününe randevu verdi. Ama günler geçmiyor suan için. Zaten progestan ve oksopar iğne kullanıyorum. Bundan sonrası artık miniğe kalıyor. Gerçekten çok zor insallah hersey hepimiz için yolundadır
Gelip gidiyor devamlı belirtiler ki burada çoğu kişi bu durumu yaşıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu özellikle ilkinde göğüs hassasiyetim devamlı gidip geliyordu bunda da dün çok iyiydim açken bulantım yoktu falan oh dedim bugün fazlasıyla geri döndü yani bir günüm diğer güne tutmuyorKızlar selam, bende burada yeniyim. İlk defa paylaşım yapıyorum.
Ben 2 defa düşük öyküsü olan biriyim. Şimdi 7+5 hamileyim. Kalp atışı şükür duyduk. Fakat bu hafta belirtilerimde azalmalar hissediyorum. Endişeleniyorum geçmişimden kaynaklı. Sizde de böyle zaman zaman belirti azalması olmuş muyduuu
Evet benimde 10 gündğr cok com hafüf mide bulantım vardı bianda şiddetli başlamıltı 2 hafta sürdü sonra bianda kesildi sonuc dün aksam geri geldi koku hassasiyetimle beraber iyimi kötümü çözemedim hala yarına randevum var bakalım ne dicekGelip gidiyor devamlı belirtiler ki burada çoğu kişi bu durumu yaşıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu özellikle ilkinde göğüs hassasiyetim devamlı gidip geliyordu bunda da dün çok iyiydim açken bulantım yoktu falan oh dedim bugün fazlasıyla geri döndü yani bir günüm diğer güne tutmuyor
İyidir merak etme diyorum ya yaşamayan yok neredeyse burada okuduğuma göreEvet benimde 10 gündğr cok com hafüf mide bulantım vardı bianda şiddetli başlamıltı 2 hafta sürdü sonra bianda kesildi sonuc dün aksam geri geldi koku hassasiyetimle beraber iyimi kötümü çözemedim hala yarına randevum var bakalım ne dicek
Bende öyleyim tatlı yiyemem ama şalgamı da içemem. Midem yanıyor. Ama bgn biraz daha iyiyim sanki aylar sonra ilk defa acıktım bgn oturdum khvaltı yaptmHayır agustos sonuna doğru gideceğim hala tatli şeyleri sevmiyorum şalgam bir numarali içeceğim
Ay ben anlamadım tatlı da öyle yok ekşi de öyle yok midemin bulantısından ikisindrn de zevk alamadm tuzluyu da mecburen kusuyorum diye tercih ettm.Kişiden kişiye değişiyor bence
Kızımda tatlı oğlumda eksi seviyordum
Kaç haftalıktın canım senEvet benimde 10 gündğr cok com hafüf mide bulantım vardı bianda şiddetli başlamıltı 2 hafta sürdü sonra bianda kesildi sonuc dün aksam geri geldi koku hassasiyetimle beraber iyimi kötümü çözemedim hala yarına randevum var bakalım ne dicek
Bugun tam 9 olmuş olmam gerek bu 2. Kontrolum ilk gittiğimde dr usg kağıdı bilgi vs vermedi acl sormuştum onun üstüne ekleyip gidiyorum sat 8 haziranKaç haftalıktın canım sen
2li test olarak sordubuz dimiKızlar ense kalınlığı ölçülecek Cumartesi günü yakınlarda ölçülecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?