- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.581
Korkma canım içini ferah tut. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Biraz iyi hissediyorsun ama benim gibi 9. Haftada bulantı halsizlik geri başlamasin.Kızlar günaydın benim belirtilerim halsizlik uyku harici gitti gibi hissediyorum çok korkuyorum ya
Öyle düşünme canımm. Nasip deyip geçiştirsen iyi olurdu. Ama oku felak nasi inşallah bi şey olmaz içini ferah tutKIZLAR bugün gerçekten hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki o batma hissi de geçti sanki... endişeliyim. Az önce bir iş arkadaşım anladı hamile olduğumu ben de evet demek zorunda kaldım şimdi nazar mı değdi diye çok korkuyorum(((
Nazar değmesine sebeplerden biri de nazardan çok korkmaktır. Bol bol dua edin kendinize, avucunuza okuyun vücudunuza sürün elinizi, eşiniz okusun biliyorsa. Ve suya da okuyup içip nazarı aklınızdan çıkarınKIZLAR bugün gerçekten hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki o batma hissi de geçti sanki... endişeliyim. Az önce bir iş arkadaşım anladı hamile olduğumu ben de evet demek zorunda kaldım şimdi nazar mı değdi diye çok korkuyorum(((
Hayır doktorum 2li teste gerek yok dedi çünkü fetal dna yaptırıcam. Sadece ense kalınlığı ölçücez dedi.2li test olarak sordubuz dimi
Aa öyle mi inşallah tekrardan artmaz bulantılarCanım hiç canını sıkma. Günlerimiz de aynıymış seninle. Benim de mide bulantılarım aşırı hafifledi. Daha rahat geçiyor. Ama hala eskisi gibi yiyemiyorum tabi. Bugün muayeneden önce çarpıntım başladıçok şükür her şey yolunda. Gönlünü ferah tut.
3. Gebelik olduğu halde oluyorum. Yasım 37 ama asla bu konuda tecrübeliyim rahatım yapamıyorum. Zaten her bir gebelik bambaska bir dünya
Dün ben de öyleydim inanın stresten uyuyamadım ama çok şükür her şey yolunda insan çok düşündükçe de belirtiler azalıyor gibi geliyor galiba içinizi ferah tutun her şey yolundadır inşallahKızlar günaydın benim belirtilerim halsizlik uyku harici gitti gibi hissediyorum çok korkuyorum ya
Kaç yaşındasınız? Ben de 38 yaşındayım ve ilk hamileliğimKesinlikle bir de insan sanırım unutuyor zaman geçtikçe yaşımı sürekli vurgulayan ve tedirgin eden doktorumu bıraktım bugün zaten taşınacağım inşallah hep iyi doktorlar denk gelsin güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
canım cok uzgunum basın sağolsun.. yasamayan bilmez subat ayında 9 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kalmıstım. allahım kucagını bos bırakmasın sabırlar diliyorumMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Hazirandı...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
6+1 de yeni olusuyor 1 hafta sonra gel demişti cuma gidecegim bende tam 7+1 deMaşallahKaçta gördünüz kalp atışı? Ben de şimdi kalp atışını görmeye erken mi gitsem krizindeyim normalde doktor perşembe gel demişti ama kafada kurmaktan bir hal oldum
Buraya yazınca hep bir şeyler oluyorBen de bulantı ilacı içtiğim halde kusuyorum mutlaka. Zaten başından beri çok ağır geçiriyorum. Dün ilacı aldım ama kusamadım huzursuz oldum bugün de ilacı almadım kusunca kafamda rahat ediyorum diye. Bugünde kusamadım gögüs ağrım da yok. Daha öncede olmuştu ama akşamına gelmişti belirtiler. Aslında normal olduğunu düşünüyorum ama içime söz geçiremiyorum. Çok keyfim kaçtı huzursuzum
Ne kadar fazlayız dimi ? Çok enteresan geliyor 10 kişiden 2 si yaşamış gibi ...canım cok uzgunum basın sağolsun.. yasamayan bilmez subat ayında 9 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kalmıstım. allahım kucagını bos bırakmasın sabırlar diliyorum
37 yaşındayım ikinci hamileliğim oğlum 7 yaşında şu anKaç yaşındasınız? Ben de 38 yaşındayım ve ilk hamileliğimsiz kaç yaşındasınız?
Çok tatlısınız Allah razı olsun bu mesajınızı ekran görüntüsü alıp arada bakacağımNazar değmesine sebeplerden biri de nazardan çok korkmaktır. Bol bol dua edin kendinize, avucunuza okuyun vücudunuza sürün elinizi, eşiniz okusun biliyorsa. Ve suya da okuyup içip nazarı aklınızdan çıkarınBir şey yok Allah'ın izniyle
Siz cansınız canÖyle düşünme canımm. Nasip deyip geçiştirsen iyi olurdu. Ama oku felak nasi inşallah bi şey olmaz içini ferah tut
Allah sana da versin canım eminim verecek hislerim kuvvetlidir sabırla bekle çok daha güzelleri olacak♥Ne kadar fazlayız dimi ? Çok enteresan geliyor 10 kişiden 2 si yaşamış gibi ...
Rabbım sizleri sağlıkla kavuştursun
Hem böyle bir acı çekmişsiniz, hem de bizden özür dileyecek kadar incesiniz. Rabbim sizin gönlünüze göre bir mucize hazırlıyordur hiç merak etmeyinAllah razı olsun tüm başsağlığı dileyen arkadaşlardan.. Çok üzgünüm sizleri korkutmak istememiştim.. Sadece kalben bende sizinleyim ama gercekte artık değilim..Acımı paylaştım çok çok özür dilerim arkadaşlar..
Doktorum ben cok kötü oldugum icin 1 ay sonra sebepleri görüşeceğiz seninle dedi..Evet kuzenimdede pıhtılaşma problemi vardı bende bu testi yaptırmak istiyorum fakat tip dilinde 2 düşük normal diye doktorlar bu testleri istemiyorlarmış..
Siz de çok tatlısınız, gönlünüze göre olsun her şey inşallahÇok tatlısınız Allah razı olsun bu mesajınızı ekran görüntüsü alıp arada bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?