Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Öyle düşünme canımm. Nasip deyip geçiştirsen iyi olurdu. Ama oku felak nasi inşallah bi şey olmaz içini ferah tut

Nazar değmesine sebeplerden biri de nazardan çok korkmaktır. Bol bol dua edin kendinize, avucunuza okuyun vücudunuza sürün elinizi, eşiniz okusun biliyorsa. Ve suya da okuyup içip nazarı aklınızdan çıkarın Bir şey yok Allah'ın izniyle

Aa öyle mi inşallah tekrardan artmaz bulantılar Gece stresten uyuyamadım ama gittim çok şükür dediğiniz gibi oldu minnak 3cm olmuş bile Aynı yollardan geçenlerle paylaşmak gerçekten ferahlatıyormuş

Kızlar günaydın benim belirtilerim halsizlik uyku harici gitti gibi hissediyorum çok korkuyorum ya
Dün ben de öyleydim inanın stresten uyuyamadım ama çok şükür her şey yolunda insan çok düşündükçe de belirtiler azalıyor gibi geliyor galiba içinizi ferah tutun her şey yolundadır inşallah

Kaç yaşındasınız? Ben de 38 yaşındayım ve ilk hamileliğim siz kaç yaşındasınız?

canım cok uzgunum basın sağolsun.. yasamayan bilmez subat ayında 9 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kalmıstım. allahım kucagını bos bırakmasın sabırlar diliyorum

Buraya yazınca hep bir şeyler oluyor Prilam içmedim belirtim yok diye. Sonra bir anda belirtiler geldi ama korkunçtu. Belki 10 15 kere kustum. Acile gittim şimdi geldim. Doktor da seruma çok sıcak bakmadığını söyledi. Aldım serumu ama. Neyse inşallah kolay bir gece geçirim

Çok tatlısınız Allah razı olsun bu mesajınızı ekran görüntüsü alıp arada bakacağım

Hem böyle bir acı çekmişsiniz, hem de bizden özür dileyecek kadar incesiniz. Rabbim sizin gönlünüze göre bir mucize hazırlıyordur hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…