Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar o kadar midem kötü ki baş ağrımı söylemiyorum bile henüz 8. Haftanızdayız önceden gebelik geçiren arkadaşlarım ne zaman bitiyor ve ne yersem biraz midem rahatlar?

Kızlar o kadar midem kötü ki baş ağrımı söylemiyorum bile henüz 8. Haftanızdayız önceden gebelik geçiren arkadaşlarım ne zaman bitiyor ve ne yersem biraz midem rahatlar?
Benim bulantılarım çok aç kalınca ve çok yiyince artıyor. En güzeli az az sık sık yemek. Bazen yemek hazırlarken kötü oluyorum. Hemen ağzıma tuzlu kraker bisküvi falan atıyorum iyi geliyor. 12. 13. Hafta gibi bitiyor. Ama bazı kadınlarda devam da edebiliyor. Artık hep beraber görcez

Beyaz leblebi,ayran iyi geliyor ama tam çaresi yok 15 dk sonra yine aynı tuzlu kraker falan hiç yaramıyor bana.Tek çare zaman .Zamanla azalacağından emin olabilirsin özellikle 14.haftadan sonra azalmalar başlıyor.14-20 arası çoğu kişide bitiyor.

4-5 saat aç kalınca yani acıkmıyorum da gör o zaman halimi Hemen geçsin hemennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…