Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Mide yanmasi korkusundan bisey yiyemiyorum ya midem yaniyor. Ya kuru ogurmelerim oluyo. 8. Haftadayim iki kilo verdim
Benim tavsiyem çalışmıyorsan elinden geldiğinde uzan istirahat et kusmamaya çalış ve kendini zorla zorladıkça yemeğin yarısında çok çok zorlanıyorsun yarısından sonra biraz rahatlıyorsun.

Canım bende çift yumurta ikizlerine hamileyim benim doktorumda aynısını dedi bende hafta gidip burun kemiğine ve ense ölçümü yaptıracağım

Kızlar o kadar midem kötü ki baş ağrımı söylemiyorum bile henüz 8. Haftanızdayız önceden gebelik geçiren arkadaşlarım ne zaman bitiyor ve ne yersem biraz midem rahatlar?
İlkinde 13. Haftada bitti benim bulantilarim.bir ay daha dayanacagiz.bendede durum ayni.dilimdede pis bir tat.ne yesem ne icsem olmuyor...

Evett:) ama ayni gun olur mu bakalim ilkini normal dogumla 38+0 da dogurdum.ben saniyorum gene o civarlarda dogururum
Ayyy sağlıklı olsunlar da Benim bebişte sağlığı iyi olacaksa bir hafta erken olabilir Yıllarca koç burcunu sevemedim ( çok sevdiğim iki arkadaşım da koç) burç olarak sevemedim bebişim koç burcu oldu

40 hafta goren az oluyor.bebisler 38-39 da geliyor geliyor genelde:) balikta olabilir:) ilk kizim koc.inat mi inat

Yine dayanamadım Eren bey izinliymiş o geldi aklıma iyiymiş şükür ama sanki az büyümüş o da ultrasondan fark etmiştir diyorum herhalde
Kız daha yeni gitmedin mi zaten normal az büyümesi. Doktor nasıldı? Ben de 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum. 12+ larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…