- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.661
İnat mı inatlar bir de ben de boğayım yani hiç kaldıramıyorum kaprisli inatçı insanları balık olma ihtimalleri yüksek o zaman bebişlerin40 hafta goren az oluyor.bebisler 38-39 da geliyor geliyor genelde:) balikta olabilir:) ilk kizim koc.inat mi inat
Yok yok şaka yaptimYaa asma yüzünü iyi yapmışsın
Evde olsam bende giderdim yüksek ihtimal, takılıyordum ben sana
Orası niye 55 tl bir de, bir şey mi kaçırdım ben acaba?Yok yok şaka yaptim
Öğretmenlere ve aile yakınlarına indirim varmışOrası niye 55 tl bir de, bir şey mi kaçırdım ben acaba?
E çok iyiymiş, öğretmende ve yakını olmadığım için bilmiyormuşum demek kiÖğretmenlere ve aile yakınlarına indirim varmış
Evet bi doktor buldum burdaki doktorum önerdi bi ona bakacağımE çok iyiymiş, öğretmende ve yakını olmadığım için bilmiyormuşum demek ki
Sakaryadan doktor araştırdın mı? Dönünce ne yapmayı planlıyorsun?
Kaç mm canım bence erkekMerhaba kızlar dr dan şimdi geldim dopum 15 marttı anlamadım 29 mart olmuşkese 8+3 günlükmüş bana yeter dedi ama sat a göre 9+3 olması gerek hersey yolunda imiş dr umu cok secdim devlet olmasına rağmen cok ilgili idi espiriler bile yaptı benim ilk dopumum sezeryan ikinci normal coğu devlet sezeryan diyor du buna ama bu dr zaten yapmışsın yine yaparsın aksilik olmazsa drdi vide nöbetçi dr öbemlimdedi benim gibi düşğnen cok dr var ama dedi. Ayyy ben cok sevdim drumu ama yine usg kağıdı alamadım ama resim cekmeye izin verdi . Bende bi cinsiyet tahmini alim mi
Bi balık olarak ben gençliğimden bu yana asla subatbayında doğutmam bubu cocıguma yapamam derdim hesaplarım yine olmaz derdim büyük konuştum evet şubat değil ama 15 mart balık oluyor40 hafta goren az oluyor.bebisler 38-39 da geliyor geliyor genelde:) balikta olabilir:) ilk kizim koc.inat mi inat
Bende çok kova istedimBi balık olarak ben gençliğimden bu yana asla subatbayında doğutmam bubu cocıguma yapamam derdim hesaplarım yine olmaz derdim büyük konuştum evet şubat değil ama 15 mart balık oluyorkoç a da geçer 2 kızım 41+4de doğdu bakalım
Sende öyle canımSiz cansınız can
BilmiyorumkiKaç mm canım bence erkek
Ay sağlıkla vaktinde kolaylıkla inşallah canımBirlikte aynı günlerde doğuracağız galibaaa
Bence erkek gönlünüze göre olsun inşallahBilmiyorumkicıktı vs vermedi söyledimi ınuda bilmiyorum ilk defa kalp atısı dinleyince pek dra odaklanamadım sanırım 2 kız var inşallah hayırlı saplıklı erkek olır hrp erkek cocuk hayal ederdim bekarken bakalım nasipte varmıymış
Ben natera firmasını tercih ettim içime sinen o oldu amerikaya gidiyor.hangi firmayı tercih ettiniz ?
Ben bugün tam 11.haftama girdim ve nipt (fetal )dna testini bugün yaptırdım. Panorama (natera) firmasında bana uygun dediler yaptırmam gerçi doktorumda 2 ağustos ta kontrole gittiğimde 10 gun sonra yaptırabilirsin demiştiAgustos sonu kaç haftalık olmuş olacaksınız ? 11.haftadan yapılabiliyor biliyorum. Ama bazıları 11i de erken görüyor sonuçun netliği açısından. Ondan merak ettim
İhtimal dahilinde o zamanBi balık olarak ben gençliğimden bu yana asla subatbayında doğutmam bubu cocıguma yapamam derdim hesaplarım yine olmaz derdim büyük konuştum evet şubat değil ama 15 mart balık oluyorkoç a da geçer 2 kızım 41+4de doğdu bakalım
Firmalar genelde 10.haftada bile yapa bilirsinuz diyorlar:) Doktorlar ama geç biraz. InsAllah guzel sonuclar alirsinizBen bugün tam 11.haftama girdim ve nipt (fetal )dna testini bugün yaptırdım. Panorama (natera) firmasında bana uygun dediler yaptırmam gerçi doktorumda 2 ağustos ta kontrole gittiğimde 10 gun sonra yaptırabilirsin demişti
Aynen 10.haftadan sonra öneriyor çok geç kalmadan yaptırmak en mantıklısı bence 11.hafta gayet iyi. Ayyy çok teşekkürler inşallah temiz tertemiz sonuçlar alır asıl ozaman rahatlarizFirmalar genelde 10.haftada bile yapa bilirsinuz diyorlar:) Doktorlar ama geç biraz. InsAllah guzel sonuclar alirsiniz
Ben de haftaya 10 haftalik olduğumda doktorumla gorusucem bu konuyu. Kesin o da 12 hatta 13.de yap soylucek
Erken yapa bilme gibi gec yapmanin da sakncalari var bizim icin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?