- 24 Ocak 2023
- 491
- 613
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.681
Benim doktorumda 12. Haftada demişti. Tertemiz sonuçlar alırsınız inşallahAynen 10.haftadan sonra öneriyor çok geç kalmadan yaptırmak en mantıklısı bence 11.hafta gayet iyi. Ayyy çok teşekkürler inşallah temiz tertemiz sonuçlar alır asıl ozaman rahatlarizhem 2li 3 lu test yaptirmayacaksan beklemeninde çok anlamı yok bazen doktorlar 12.hafta desede erken yaptıranlar var dayanamayıp
Bana da 12.haftadedi ama dayanabilir miyim bilmiyorumBenim doktorumda 12. Haftada demişti. Tertemiz sonuçlar alırsınız inşallah
Ek olarak hem 2li hem 3lü yaptırmayacaksan beklemenin anlamı yok mu demek istediniz acaba? Ben tam karar veremedim de hala
AminBenim doktorumda 12. Haftada demişti. Tertemiz sonuçlar alırsınız inşallah
Ek olarak hem 2li hem 3lü yaptırmayacaksan beklemenin anlamı yok mu demek istediniz acaba? Ben tam karar veremedim de hala
Bende ona yaptıracağım sanırım. Şu an 10+1 deyim. İlkini 11+1 de yaptırmıştım bir hafta daha bekleyeceğim.Ben natera firmasını tercih ettim içime sinen o oldu amerikaya gidiyor.
Kilo ve yaş uygunsa tek gebelikse 10. Haftadan itibaren alıyorlarmış. Ama DNA yeterli olmama olasılığı var bence.Bana da 12.haftadedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum11+1 de yaptırmak istiyordum genetik firmaları 10.haftadan sonra olur diyor insanın kafası karısıyor
Ya doktor bana bıraktı. İstersen yaptırma, 2li taramada sıkıntılı bir durum görürsek yaparız dedi. Eşimin kuzeni yurt dışında doktor, ona danıştık. Oda 2li yaptır istersen önce, burada sadece 2li yapıyorlar ilk aşamada dedi. Sanırım öyle yapacağım, bilemedimBana da 12.haftadedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum11+1 de yaptırmak istiyordum genetik firmaları 10.haftadan sonra olur diyor insanın kafası karısıyor
Teşekkür ederimAmin
Evet 2li ve 3 lü test yaptirmayacaksaniz beklemenin anlamıda yok çünkü sadece nipt (fetal) dna testi yeterli oluyor. Tabikide karar yine sizin içinize nasıl sinecekse öyle olsun
Benım kendı doktorum ben olsam yaptırırm dedi bizde istiyorduk zaten ama geç ver dedi 12 haftadan sonra falan o kadar beklemek sıkıntı :)Ya doktor bana bıraktı. İstersen yaptırma, 2li taramada sıkıntılı bir durum görürsek yaparız dedi. Eşimin kuzeni yurt dışında doktor, ona danıştık. Oda 2li yaptır istersen önce, burada sadece 2li yapıyorlar ilk aşamada dedi. Sanırım öyle yapacağım, bilemedim
Bir kaç kişide de okudum burada erken sanırım net sonuçta çıkmayabiliyormuş. 11-12 gibi bence normal ya.Benım kendı doktorum ben olsam yaptırırm dedi bizde istiyorduk zaten ama geç ver dedi 12 haftadan sonra falan o kadar beklemek sıkıntı :)
Sağlıkla gelsin, zamanında gelsin inşallahBenim 3 hamileliğim de aynı döneme denk geldi. Oglum 37+2 de normal doğumla gelince kova olduKızım zamanını doldurup gelmeyince ve 4 kiloyuda gecınce benım ıstegımle sezeryan ile balık burcu bakalım bunda da en güzel zamanda en güzel sekılde gelir inşallah
Benim yaşadıgım yerde ense kalınlıgı vs uzunca bir tarama yapıp risk görürlerse fetal dna yapılıyor, sigorta karsılıyor. Tabi istersen hiç bir risk cıkmasa da kendin ödeyip yaptırabılırsın. Haftaya cuma inşallah ayrıntılı usg den güzel haberler alır paylasırım
2.li 3lu testler nasil oluyor?Aynen 10.haftadan sonra öneriyor çok geç kalmadan yaptırmak en mantıklısı bence 11.hafta gayet iyi. Ayyy çok teşekkürler inşallah temiz tertemiz sonuçlar alır asıl ozaman rahatlarizhem 2li 3 lu test yaptirmayacaksan beklemeninde çok anlamı yok bazen doktorlar 12.hafta desede erken yaptıranlar var dayanamayıp
2.de risk çıkarsa 3.yapılır2.li 3lu testler nasil oluyor?hep merak ettigim.
Ikisini de bir arada yapsak olmaz mi?
InsAllah Amintertemiz ciksin InsAllah
Allah korusun InsAllah hic kimsede sorun cikmaz2.de risk çıkarsa 3.yapılır
Sağlıkla gelsin, zamanında gelsin inşallah
Evet doktorumda benzer şey söyledi. Bende dediğiniz gibi 12.hafta ultrasona göre karar vereceğim. Nerede yaşıyorsunuz özel değil ise?
Nerede yaptıracaksınız gibi okumustum soruyu, ondan işinize yaramaz dedim kusura bakmayınhepimizinki saglıkla zamanında gelsin dediğiniz gibi inşallah
Ben isviçrede yaşıyorumhiç özel degil ama işinize yaramaz
Bende uykuda yok sadece yorgunluk var dayanamazsam gidicem detaylıdan önceBenimde belirtiler yok korkuyorum gitsem mi diye düşünüyorumçok uyuyorum sadece
Kuzenimizde isviçrede, acaba farklı bir yer mi diye merak ettim de ondan sordumhepimizinki saglıkla zamanında gelsin dediğiniz gibi inşallah
Ben isviçrede yaşıyorumhiç özel degil ama işinize yaramaz
Sen nezaman yaptıracaksin peki 2li olanıTeşekkür ederim
Bakalım, 2li yaptıracağım sanırım yalnızca ilk aşamada
Hemen hersey olsun bitsin istiyoruz biran önce2.li 3lu testler nasil oluyor?hep merak ettigim.
Ikisini de bir arada yapsak olmaz mi?
InsAllah Amintertemiz ciksin InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?