Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ozel hastanelerde asagi yukari dogum fiyatlari benzer mi sizce? Izmir'de olanlar var mi
Canım ben izmirdeyim ama hastaneden hastaneye ve doktora göre değişiyor. Mesela ozel polikliniğine gidiyorsan doktorun anlaşmalı oldugu hastane doktora ayrı fiyat veriyor, ayrıca sorarsan hastaya ayrı fiyat veriyor.

Kizlar nasilsiniz ? Yazamadim bir kac gundur midem cok fena suyu zor iciyorum .. proteinin P sini yiyemiyorum aslaaaa .
Ama bugun haslanmis nohutu firinda iyice kuruttum atistirmalik niyetine bir kase tuzla yiyebildim cok sevindim en azindan saglikli bisey girdi mideme . Bulantisi olanlara tavsiye edeyim dedim

Evet ben de yurtdisindayim sadece 2 li yapiyorlar and eger gerek gorulurse digerlerini yapiyorlar . Allahim hepimizin saglikli sonuclar almayi nasip etsin

Belirtilerin nasil peki rahatsız ediyormu
Göğüs ağrım hiç geçmedi canım ilk günden beri. Gazım var hala probiyotik verdi onun için doktor. 1 haftadır kalça ağrım var çok fazla, gün geçtikçe artıyor gibi ona da magnezyum verdi. Buna şükür, başka bişeyim yok
Senin nasıl ? Bulantın falan var mı ? Kaç haftalıktın bir de kaçırdım orayı sanırım kusura bakma ben yarın tam 10 haftalık olacağım

Canım ben izmirdeyim ama hastaneden hastaneye ve doktora göre değişiyor. Mesela ozel polikliniğine gidiyorsan doktorun anlaşmalı oldugu hastane doktora ayrı fiyat veriyor, ayrıca sorarsan hastaya ayrı fiyat veriyor.
Evet anladım, bende doktorun anlasmali oldugu hastaneler var, bu ay fiyat alicam. Ama hic diger hastane paketlerini ogrenecek zamanim olmadi henuz.

Erkek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…