Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Yaa çok uzun insan merak ediyor
Aynen oyle
bu arada kizlar ilkinden edindigim tecrube hareketler aktif sekilde baslayinca harika oluyor ozellikle 28 den sonra cok gucleniyor benim kizimda sagolsun cok hareketliydi hic benim merakta birakmiyordu hel iletisim halindeydik ozamanlar iste hic ultrason ihtiyaci hissetmiyor insan

hic sorma bayiliyorlar merak birakmaya sizin ulkede kacinci haftada cinsiyet soyluyorlar ? Turkiyede 12 de falan soyluyorlarmks sanirim
Hic sormadimki canim.
Utaniyorum da acikcasi sormaya. Cinsiyyetci gibi gorunurum belki diyeama ben zaten nipt testi yaptiracagim. Oyle 13. Ya da 14.haftada kendim kesin bilmis olacagim

Bu arada farkında mısınız ramazanda doğuruyoruz hepimiz inşallah benim bayrama da denk gelebilir ben de ramazanda doğmuşum şubata denk geliyormuş demek 31 yil önce
Benimde 15 mart ama 1 hafta geriden gelme durumu var sanırım tam bilmediğim için onu yazdırmadım hala usg kağıdo alamadım nasip bayram cocuğu yada arefe cocuğu olurlar sağlıcakla gelsinlerde

Kızlar selammm nasılsınız iyi misiniz benim göğüs hassasiyeti dışında hiiiç belirtim yok
Halsizlik var sabit.ya niye belirti yok ederken ota çöpe ağlamaya başladım. Kramp giriyor arada yani yatarken sağdan sola dönerken mesela o zaman diyorum tamam hamileyim

Ben 6 da kese gördüm 7 de kalp atışını duymak için gittim küçük diye duyamadımm 9 da yine gittim yine duyamadım ama sıkıntı yok kalp atışını gördümm şimdi 12 yi bekliyorum

Benm kanda cıktı kese görmek için acile git dedi 3gün sonra ben 4 gün sonra gittim landa yükselmiş ama hala yoktu 5gün sonra gel dedi kalp de duyarız dedi ama ben mide ağrısından ötürü gittim o ara kese görüldü randevu al dedi ama ben bi kaç gün sonra yine gidince kalp atışı var dedi randevu zamanım geldiği için gitti artık 4-5 hafta da bi ekstra bi durum olmazsa. Anlıcağın kese bebek vs hersey iyi olana kadar sık sık cağırıyorlar sonra ayda 1

Merhaba Malatyalı misiniz acaba?
Ben ilkini 5 haftalıkken yaşadım birde dün gece ama dün geceki çok şiddetliydi yani akşama doğru gelip geçiyordu hala çok korktum çünkü bi yerde titreme ve üşümenin dusuk belirtisi olduğunu okumuştum önceden annemde aynısını söyleyince endişelendim Dr kan ver dedi yarın vericem ya kansızlıktan yada enfeksiyondan kaynaklanıyor dedi

Kızlar siz de çok oturunca popiş acıyor mu yaa?
Ben bugün kalkamadim bildiğiniz birkaç sefer oldu bu bende. Okulda ne yapacağım bakalım. Acıyor bildiğiniz kuyruksokumu uyuşuyor.

Bu arada mesajını görmediğim eklemediğim vs olursa tekrar yazar mısınız
Yaş ortalamamız 28-30 çoğunlukla ilk çocuk

Evet canim ben de kalp atisini falan duydum bir sonraki randevum 1 ay sonra

Aaa canim sen mi duzenliyorsun?
Hemen vereyim bilgilerimi.
Yas 32
2. Cocuk
Kese 5+0
Kalp atisi 7+3
Tahmini dogum tarihi 23.03.2026

Hic sormadimki canim.
Utaniyorum da acikcasi sormaya. Cinsiyyetci gibi gorunurum belki diyeama ben zaten nipt testi yaptiracagim. Oyle 13. Ya da 14.haftada kendim kesin bilmis olacagim
Ayy bizim burda dogum yapacagin hastanede yapilan resmi scanlerde 20. Haftada soyleniyor onun oncesinde yok ozel kliniklerde 16. Haftada ben kizimda ozel klinikte oyle ogrenmistim

Ayy bizim burda dogum yapacagin hastanede yapilan resmi scanlerde 20. Haftada soyleniyor onun oncesinde yok ozel kliniklerde 16. Haftada ben kizimda ozel klinikte oyle ogrenmistim
Neredesiniz sizyurtdışında gerçekten farklı ya,takip ettiğim influencera eşiniz size destek oluyor mu vs diye bile sormuşlardı psikoloji ile bile ilgileniyorlardı,öyle mi?

Aslinda bence dogru yapiyorlar:) net bilgi olur en azindan. Erken cunki bazen soyleyip yanila bilirler.
Ben de bizim burdan haftaya soracagim merak ettim)) InsAllah sinirlenmezler

Neredesiniz sizyurtdışında gerçekten farklı ya,takip ettiğim influencera eşiniz size destek oluyor mu vs diye bile sormuşlardı psikoloji ile bile ilgileniyorlardı,öyle mi?
Isvecteyiz artik canim onceden Almanyadaydik burasida ayni sistemde .
ilk ebe randevumuz oluyor orada psikoloji mizi esimizin bize olan davranislari vs her seyi soruyorlar zaten olumsuz bir sey soylerseniz mutlaka sizinle ozel ilgileniyorlar

Isvecteyiz artik canim onceden Almanyadaydik burasida ayni sistemde .
ilk ebe randevumuz oluyor orada psikoloji mizi esimizin bize olan davranislari vs her seyi soruyorlar zaten olumsuz bir sey soylerseniz mutlaka sizinle ozel ilgileniyorlar
Çok iyi gerçekten,sürekli muayeneye çağırmamalarınında bi sebebi vardır illa ki

Çok iyi gerçekten,sürekli muayeneye çağırmamalarınında bi sebebi vardır illa ki
Ya inanilmaz akista insanlar nasil anlatsam ilk dogumumda ben alismisim ya turkiyede ne bileyim benimle aglasinlar etsinler burada herkes o kadar normaldi ki dogumu asiri dogal karsiliyorlar onlar cok akistalar mesela ilk hamilelgimde 2 haftada 1 ozel kliniklere gittim yabanci benimle hamile arkadaslarim sadece hastanenin onlara soylediklerine gitti sok olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…