- 20 Kasım 2019
- 4.133
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.901
Aynen oyleYaa çok uzun insan merak ediyor
Hic sormadimki canim.hic sorma bayiliyorlar merak birakmayasizin ulkede kacinci haftada cinsiyet soyluyorlar ? Turkiyede 12 de falan soyluyorlarmks sanirim
Benimde 15 mart ama 1 hafta geriden gelme durumu var sanırım tam bilmediğim için onu yazdırmadım hala usg kağıdo alamadım nasipBu arada farkında mısınız ramazanda doğuruyoruz hepimiz inşallahbenim bayrama da denk gelebilir ben de ramazanda doğmuşum şubata denk geliyormuş demek 31 yil önce
Sen sat larımız aynımış yaşlarda hemen hemen 96lı mısınBeni de ekler misinizogretmenhanim
İlk çocuk
Sat: 08.06.25
Kese: 5+1
Kalp atımı: 6+5
Tahmini doğum: 15.03.26
Halsizlik var sabit.ya niye belirti yok ederken ota çöpe ağlamaya başladım. Kramp giriyor arada yani yatarken sağdan sola dönerken mesela o zaman diyorum tamam hamileyimKızlar selammm nasılsınız iyi misiniz benim göğüs hassasiyeti dışında hiiiç belirtim yok
Ben 6 da kese gördüm 7 de kalp atışını duymak için gittim küçük diye duyamadımm 9 da yine gittim yine duyamadım ama sıkıntı yok kalp atışını gördümm şimdi 12 yi bekliyorumKizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii
Bazen kendi kendimle bile anlaşamıyorumOoooo sende double o zaman:)))
Benim yukselenim boga biraz ordan biseyler aldigim icin bastiriyorum bazen karakyerimi. Ama genelde hic sevmiyorum bazi haraketlerimi
Benm kanda cıktı kese görmek için acile git dedi 3gün sonra ben 4 gün sonra gittim landa yükselmiş ama hala yoktu 5gün sonra gel dedi kalp de duyarız dedi ama ben mide ağrısından ötürü gittim o ara kese görüldü randevu al dedi ama ben bi kaç gün sonra yine gidince kalp atışı var dedi randevu zamanım geldiği için gitti artık 4-5 hafta da bi ekstra bi durum olmazsa. Anlıcağın kese bebek vs hersey iyi olana kadar sık sık cağırıyorlar sonra ayda 1Kizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii
Ben ilkini 5 haftalıkken yaşadım birde dün gece ama dün geceki çok şiddetliydi yani akşama doğru gelip geçiyordu hala çok korktum çünkü bi yerde titreme ve üşümenin dusuk belirtisi olduğunu okumuştum önceden annemde aynısını söyleyince endişelendim Dr kan ver dedi yarın vericem ya kansızlıktan yada enfeksiyondan kaynaklanıyor dediMerhaba Malatyalı misiniz acaba?
Evet canim ben de kalp atisini falan duydum bir sonraki randevum 1 ay sonraBenm kanda cıktı kese görmek için acile git dedi 3gün sonra ben 4 gün sonra gittim landa yükselmiş ama hala yoktu 5gün sonra gel dedi kalp de duyarız dedi ama ben mide ağrısından ötürü gittim o ara kese görüldü randevu al dedi ama ben bi kaç gün sonra yine gidince kalp atışı var dedi randevu zamanım geldiği için gitti artık 4-5 hafta da bi ekstra bi durum olmazsa. Anlıcağın kese bebek vs hersey iyi olana kadar sık sık cağırıyorlar sonra ayda 1
Aaa canim sen mi duzenliyorsun?Kızlar siz de çok oturunca popiş acıyor mu yaa?
Ben bugün kalkamadim bildiğiniz birkaç sefer oldu bu bende. Okulda ne yapacağım bakalım. Acıyor bildiğiniz kuyruksokumu uyuşuyor.
Bu arada mesajını görmediğim eklemediğim vs olursa tekrar yazar mısınız
Yaş ortalamamız 28-30 çoğunlukla ilk çocuk
Ayy bizim burda dogum yapacagin hastanede yapilan resmi scanlerde 20. Haftada soyleniyor onun oncesinde yok ozel kliniklerde 16. Haftada ben kizimda ozel klinikte oyle ogrenmistimHic sormadimki canim.
Utaniyorum da acikcasi sormaya. Cinsiyyetci gibi gorunurum belki diyeama ben zaten nipt testi yaptiracagim. Oyle 13. Ya da 14.haftada kendim kesin bilmis olacagim
Neredesiniz sizAyy bizim burda dogum yapacagin hastanede yapilan resmi scanlerde 20. Haftada soyleniyor onun oncesinde yok ozel kliniklerde 16. Haftada ben kizimda ozel klinikte oyle ogrenmistim
Aslinda bence dogru yapiyorlar:) net bilgi olur en azindan. Erken cunki bazen soyleyip yanila bilirler.Ayy bizim burda dogum yapacagin hastanede yapilan resmi scanlerde 20. Haftada soyleniyor onun oncesinde yok ozel kliniklerde 16. Haftada ben kizimda ozel klinikte oyle ogrenmistim
Isvecteyiz artik canim onceden Almanyadaydik burasida ayni sistemde .Neredesiniz sizyurtdışında gerçekten farklı ya,takip ettiğim influencera eşiniz size destek oluyor mu vs diye bile sormuşlardı psikoloji ile bile ilgileniyorlardı,öyle mi?
Çok iyi gerçekten,sürekli muayeneye çağırmamalarınında bi sebebi vardır illa kiIsvecteyiz artik canim onceden Almanyadaydik burasida ayni sistemde .
ilk ebe randevumuz oluyor orada psikoloji mizi esimizin bize olan davranislari vs her seyi soruyorlar zaten olumsuz bir sey soylerseniz mutlaka sizinle ozel ilgileniyorlar
Ya inanilmaz akista insanlar nasil anlatsam ilk dogumumda ben alismisim ya turkiyede ne bileyim benimle aglasinlar etsinler burada herkes o kadar normaldi ki dogumu asiri dogal karsiliyorlar onlar cok akistalar mesela ilk hamilelgimde 2 haftada 1 ozel kliniklere gittim yabanci benimle hamile arkadaslarim sadece hastanenin onlara soylediklerine gitti sok olmustumÇok iyi gerçekten,sürekli muayeneye çağırmamalarınında bi sebebi vardır illa ki
MerhabaKızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?