- 20 Kasım 2019
- 4.133
- 5.449
- 158
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.861
Git kızKizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii
Benim de tanıdığım birinin kova burcu çocuğu var annesini hiç yormayan sakin bir çocuk.Bizim evde de bir akrep var kimseye akrep burcu gebelik planlaması önermemBen de çalışmalara kova için başlamıştım ama işte nasip kısmet
Benim tanıdığım bütün koçlar da sıkıntılı biraz çevresine karşı empatik değilBenim de tanıdığım birinin kova burcu çocuğu var annesini hiç yormayan sakin bir çocuk.Bizim evde de bir akrep var kimseye akrep burcu gebelik planlaması önermemher dakika hareket halindeyiz memnun etmek de zor biraz canı sağolsun Balıklar da fena değil ama en zorlu burçlardan biri değil en azından.
Sen ben misin acabaBenim tanıdığım bütün koçlar da sıkıntılı biraz çevresine karşı empatik değilo yüzden balık olsa daha iyi sanki bu arada koçları hiç sevmezdim Allahım al sana dedi erken gelir belki minnoşum
Benim ilk sezeryan. Bir de nedense 36 37 gibi dogururm gibi hissediyorumKova olması için 21 şubata kadar doğması lazım sanki o da 38+1 oluyor senin doktor o kadar erken alır mı?Ben de hesapladım da erken doğmadığı sürece balıktan kaçış yok gibiBen de kova istiyordum da yine bir 38+5 i de görsün istiyorum o yüzden farketmez.
Ay canim iyi yaptin stres kaygiyla bekleyecegine ne gerek var ohGit kız4 günde bir doktora giden benden tavsiye aslında doğru olan orası sanırım. Bana da kalp atışını duyduktan 1 ay sonra gel dedi ama benim kanama olunca zırt pırt gittim maalesef
Ayy evet benimki de bayrama denk geliyor gibi gorunuyorBu arada farkında mısınız ramazanda doğuruyoruz hepimiz inşallahbenim bayrama da denk gelebilir ben de ramazanda doğmuşum şubata denk geliyormuş demek 31 yil önce
3 hafta sonra çağırdı beni doktor canım ama sabredemiyorum kaldı 2 haftaKizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii
Benim de ilki 36. Haftada doğdu direnç vardı kan akımında .son haftalarda pek kilo alamadı.Bu gebelikte doktor durursa 39 alırız gerekirse sıkıntı olmaz dedi .zordur eminim Allah bebeklerimizi korusunBenim ilk sezeryan. Bir de nedense 36 37 gibi dogururm gibi hissediyorum2 çocuk peşinde koştururken çok tutamam gibi geliyor. Potansiyelim yok ikizler 31+4 te geldiler. 36 ya kadar kalsın da içerde. Sonrası ona kalmış. Allah kimseyi yoğunbakım kapılarında beklemesin. Çok Zor yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olmama rağmen kendi çocuğun olunca çok zor oluyormuş
Aa ben koçum ve benim için söylediklerinin tam tersini söylerler geneldeBenim tanıdığım bütün koçlar da sıkıntılı biraz çevresine karşı empatik değilo yüzden balık olsa daha iyi sanki bu arada koçları hiç sevmezdim Allahım al sana dedi erken gelir belki minnoşum
Yaş 26Kızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Ben de sabredemeyecegim sanirim canim senin gene iyi kalmis benim daha 1 ayim bvar3 hafta sonra çağırdı beni doktor canım ama sabredemiyorum kaldı 2 hafta
Bana da 12.haftada gel dedi doktor , tum kan tahlillerini yaptirdim istedigi. Ama ben yine haftaya (tam 10.haftamda) gidecegimKizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii
Yaa sen hariç diyelimAa ben koçum ve benim için söylediklerinin tam tersini söylerler genelde
Sevgili kocacığım balık, kimsenin kini ile karşılaşmasını istemem açıkçası hahahah
EvettBu arada farkında mısınız ramazanda doğuruyoruz hepimiz inşallahbenim bayrama da denk gelebilir ben de ramazanda doğmuşum şubata denk geliyormuş demek 31 yil önce
Ben de 10. Haftada dusunuyorum canimBana da 12.haftada gel dedi doktor , tum kan tahlillerini yaptirdim istedigi. Ama ben yine haftaya (tam 10.haftamda) gidecegim
Yok kız şaşırdım, tanıştığım koçlarda pek öyle değiller çünküYaa sen hariç diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?