Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kizlar turkiyede simdi kalp atisindan sonra ne zaman bidaha gittiniz gidecekseniz ? Benim de yurtdisinda surecim basladi hastanem ebe randevularim kan alimlari vs ama scan randevum 1 ay sonraya verildi direk 2 li tarama testi icin oncesinde ultrason yok ama turk klinigi var oraya gidebilirim gitsem miiii yoksa sabirla beklesem miii

Git kız 4 günde bir doktora giden benden tavsiye aslında doğru olan orası sanırım. Bana da kalp atışını duyduktan 1 ay sonra gel dedi ama benim kanama olunca zırt pırt gittim maalesef

Ben de çalışmalara kova için başlamıştım ama işte nasip kısmet
Benim de tanıdığım birinin kova burcu çocuğu var annesini hiç yormayan sakin bir çocuk.Bizim evde de bir akrep var kimseye akrep burcu gebelik planlaması önermemher dakika hareket halindeyiz memnun etmek de zor biraz canı sağolsunBalıklar da fena değil ama en zorlu burçlardan biri değil en azından.

Benim tanıdığım bütün koçlar da sıkıntılı biraz çevresine karşı empatik değil o yüzden balık olsa daha iyi sanki bu arada koçları hiç sevmezdim Allahım al sana dedi erken gelir belki minnoşum

Benim ilk sezeryan. Bir de nedense 36 37 gibi dogururm gibi hissediyorum 2 çocuk peşinde koştururken çok tutamam gibi geliyor. Potansiyelim yok ikizler 31+4 te geldiler. 36 ya kadar kalsın da içerde. Sonrası ona kalmış. Allah kimseyi yoğunbakım kapılarında beklemesin. Çok Zor yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olmama rağmen kendi çocuğun olunca çok zor oluyormuş

Git kız 4 günde bir doktora giden benden tavsiye aslında doğru olan orası sanırım. Bana da kalp atışını duyduktan 1 ay sonra gel dedi ama benim kanama olunca zırt pırt gittim maalesef
Ay canim iyi yaptin stres kaygiyla bekleyecegine ne gerek var oh . Ben de yarin bi bakicam randevu almaya calisacagim

3 hafta sonra çağırdı beni doktor canım ama sabredemiyorum kaldı 2 hafta

Benim de ilki 36. Haftada doğdu direnç vardı kan akımında .son haftalarda pek kilo alamadı.Bu gebelikte doktor durursa 39 alırız gerekirse sıkıntı olmaz dedi .zordur eminim Allah bebeklerimizi korusunSon haftalarda iyi dinlenmek gerekiyor ben yardım almayı düşünüyorum ailemden kısmet olursa .

Aa ben koçum ve benim için söylediklerinin tam tersini söylerler genelde
Sevgili kocacığım balık, kimsenin kini ile karşılaşmasını istemem açıkçası hahahah

Bana da 12.haftada gel dedi doktor , tum kan tahlillerini yaptirdim istedigi. Ama ben yine haftaya (tam 10.haftamda) gidecegim

Bu arada farkında mısınız ramazanda doğuruyoruz hepimiz inşallah benim bayrama da denk gelebilir ben de ramazanda doğmuşum şubata denk geliyormuş demek 31 yil önce
Evett
Benim icin ikili bayram olucak. Kendi vatanimda Nevruz bayrami da 20mart baslayacakesimin ailesi icin de Ramazan bayrami olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…