Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canim ben yengecim su grupu burcu. İnan Allahdan duam cocugum balik olmasincunki kendimden goruyorum bir de nerdeyse etrafimda her kesten cok drama queenlik var su gruplarinda. Aslinda cok iyiler evet her kesle anlasiyorlar. Ama karakter olarak biraz hepsinde demiyelim de ama %70 biraz daha ozguvensiz. Kotu anlamda degil. Yani kendisini hep kurban veriyor baskalari icin. Koclara geldikde ise cok sinirliler evet cok sabrsizlar)) ama kalpleri piril piril:) her kesle iyi olmazlar kendileri belli insanlari secer. Simdi boyle konustim 10000% balik olucak cocuk

Ben geçen özellikle sordum zararlı mı usg diye. Hayır dedi. Beni artık kimse tutamaz dhdh. Ama kalp atışı dinlemek zararlıymış kizlar bu yüzden uzun tutmayız dedi.
2 hafta yeterli degil mi?
Haftaya gidersem 2 hafta araya bosluk vermis olacagim. Bir de yine 2 hafta sonra 12haftalikta gider tum detayli testleri yapariz sonra da ayda bir yeterli. Onemli olan zaten anladigim kqdariyla ilk trimester

Burcum balık ve yükselenim yengeç sürpriz bebek olmasaydı bende balık tercih etmezdim

Kızlar selammm nasılsınız iyi misiniz benim göğüs hassasiyeti dışında hiiiç belirtim yok
Maşallah ne güzel valla ben 1 ay öldüm öldün dirildim çok şükür yavaş yavaş bulantı kusma azaldı şu an sadece iştahsızlık, uyku ve göğüs hassasiyeti var çook şükür inşallah bir daha gelmez bulantı falan

benden de sana maşallah inşallah geri gelmez benim hala tam gaz devam ediyor bulantı .Geçen gebeliğimin yarısında bulantı yaşadım tam 18 haftabunda da şimdi 11 olcaz bakalım ne kadar sürecek bir an önce bitsin de hayata döneyim istiyorum ilaç falan fayda etmiyor.

İnşallah canım eminim çok zordur. Ben çalışıyorum mide bulantısı olsa ne yapardım. Bankacıyım bir de stresli işim yeterince.

Gerçekten Allah yardımcınız olsun çok zor valla sizi çok iyi anlıyorum insan hayattan soğuyor resmen inşallah en kısa sürede geçer

İnşallah canım eminim çok zordur. Ben çalışıyorum mide bulantısı olsa ne yapardım. Bankacıyım bir de stresli işim yeterince.
Valla şansıma bende yaz tatilinde hamile kaldım çalışırken kalsaydım sürekli rapor falan alırdım evdeyken bu kadar zorlandıysam çalışırken düşünemiyorum

Bir de doktorlarin bu tavrini anlamiyorum. Sonucta para bizden çıkıyor) nedir bu tantanalari
hic sorma bayiliyorlar merak birakmaya sizin ulkede kacinci haftada cinsiyet soyluyorlar ? Turkiyede 12 de falan soyluyorlarmks sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…