- 23 Eylül 2024
- 964
- 368
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.881
Bir de doktorlarin bu tavrini anlamiyorum. Sonucta para bizden çıkıyor) nedir bu tantanalariBen de 10. Haftada dusunuyorum canim
Benim tüm hepsi öyle hatta abimin eşi deYok kız şaşırdım, tanıştığım koçlarda pek öyle değiller çünküyükselenle alakalı belki de
Ben geçen özellikle sordum zararlı mı usg diye. Hayır dedi. Beni artık kimse tutamaz dhdh. Ama kalp atışı dinlemek zararlıymış kizlar bu yüzden uzun tutmayız dedi.Bir de doktorlarin bu tavrini anlamiyorum. Sonucta para bizden çıkıyor) nedir bu tantanalari
Canim ben yengecim su grupu burcu. İnan Allahdan duam cocugum balik olmasinBenim tanıdığım bütün koçlar da sıkıntılı biraz çevresine karşı empatik değilo yüzden balık olsa daha iyi sanki bu arada koçları hiç sevmezdim Allahım al sana dedi erken gelir belki minnoşum
Neyse evlat ne olursa olsun mecbur sevilecek hahahahBenim tüm hepsi öyle hatta abimin eşi debelki de yükselen de etkiliyor bayaa
2 hafta yeterli degil mi?Ben geçen özellikle sordum zararlı mı usg diye. Hayır dedi. Beni artık kimse tutamaz dhdh. Ama kalp atışı dinlemek zararlıymış kizlar bu yüzden uzun tutmayız dedi.
Burcum balık ve yükselenim yengeçCanim ben yengecim su grupu burcu. İnan Allahdan duam cocugum balik olmasincunki kendimden goruyorum bir de nerdeyse etrafimda her kesten cok drama queenlik var su gruplarinda. Aslinda cok iyiler evet her kesle anlasiyorlar. Ama karakter olarak biraz hepsinde demiyelim de ama %70 biraz daha ozguvensiz. Kotu anlamda degil. Yani kendisini hep kurban veriyor baskalari icin. Koclara geldikde ise cok sinirliler evet cok sabrsizlar)) ama kalpleri piril piril:) her kesle iyi olmazlar kendileri belli insanlari secer. Simdi boyle konustim 10000% balik olucak cocuk
Yani bence kalp atışı dinlemek yerine sadece var mı yok mu baksın doktor2 hafta yeterli degil mi?
Haftaya gidersem 2 hafta araya bosluk vermis olacagim. Bir de yine 2 hafta sonra 12haftalikta gider tum detayli testleri yapariz sonra da ayda bir yeterli. Onemli olan zaten anladigim kqdariyla ilk trimester
Ooooo sende double o zaman:)))Burcum balık ve yükselenim yengeçsürpriz bebek olmasaydı bende balık tercih etmezdim
O da dogru:))Yani bence kalp atışı dinlemek yerine sadece var mı yok mu baksın doktor
Maşallah ne güzel valla ben 1 ay öldüm öldün dirildim çok şükür yavaş yavaş bulantı kusma azaldı şu an sadece iştahsızlık, uyku ve göğüs hassasiyeti var çook şükür inşallah bir daha gelmez bulantı falanKızlar selammm nasılsınız iyi misiniz benim göğüs hassasiyeti dışında hiiiç belirtim yok
benden de sana maşallahMaşallah ne güzel valla ben 1 ay öldüm öldün dirildim çok şükür yavaş yavaş bulantı kusma azaldı şu an sadece iştahsızlık, uyku ve göğüs hassasiyeti var çook şükür inşallah bir daha gelmez bulantı falan
İnşallah canım eminim çok zordur. Ben çalışıyorum mide bulantısı olsa ne yapardım. Bankacıyım bir de stresli işim yeterince.Maşallah ne güzel valla ben 1 ay öldüm öldün dirildim çok şükür yavaş yavaş bulantı kusma azaldı şu an sadece iştahsızlık, uyku ve göğüs hassasiyeti var çook şükür inşallah bir daha gelmez bulantı falan
Gerçekten Allah yardımcınız olsun çok zor valla sizi çok iyi anlıyorum insan hayattan soğuyor resmen inşallah en kısa sürede geçerbenden de sana maşallahinşallah geri gelmez benim hala tam gaz devam ediyor bulantı .Geçen gebeliğimin yarısında bulantı yaşadım tam 18 hafta bunda da şimdi 11 olcaz bakalım ne kadar sürecek bir an önce bitsin de hayata döneyim istiyorum ilaç falan fayda etmiyor.
Valla şansıma bende yaz tatilinde hamile kaldım çalışırken kalsaydım sürekli rapor falan alırdım evdeyken bu kadar zorlandıysam çalışırken düşünemiyorumİnşallah canım eminim çok zordur. Ben çalışıyorum mide bulantısı olsa ne yapardım. Bankacıyım bir de stresli işim yeterince.
Gerçekten öğretmenler için zamanlama mükemmelValla şansıma bende yaz tatilinde hamile kaldım çalışırken kalsaydım sürekli rapor falan alırdım evdeyken bu kadar zorlandıysam çalışırken düşünemiyorum
Aynen öyle tam isabet olduGerçekten öğretmenler için zamanlama mükemmel
Yaa çok uzun insan merak ediyorBen de sabredemeyecegim sanirim canim senin gene iyi kalmis benim daha 1 ayim bvar
hic sorma bayiliyorlar merak birakmayaBir de doktorlarin bu tavrini anlamiyorum. Sonucta para bizden çıkıyor) nedir bu tantanalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?