Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benim de başından beri yasak kanama alanım vardı progestan fitil kullanıyorum ama benim geçen hafta birden mide bulantım falan kesildi yarın kontrol günüm korkuyorum ya inşallah bir şey yoktur iyidir bir kez düşük yapınca insan sürekli bir şey mi oldu acaba diye diken üstünde

Benim de bazen gidiyor belirtiler sonra bastırıyor. Korkmayın her şey yolundadır inşallah.

Hıı bana randevu vs alacaksin demedi de direk kendisi bakıyodur belki olabiliyor mu
Doktorlar genelde kendileri de bakıyor. İlk gebeliğimde devletteki doktor kendisi baktı. Cumartesi ya da pazartesi doktora gidicem. Bakalım ne diyecek. O zaman 12 + larda oluyorum

Tabi ki ben tarama testlerini yaptırmayacağım sadece detaylı benim için önemli. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci
Benim de sanırım ense ve buruna bakacak sonra gerek görürse yapacağız yaptırmak istemediğimi söyledim taramaları ama saçma gelir sana belki nipti sadece cinsiyet için istiyorum kesin bilmek için

Doktorlar genelde kendileri de bakıyor. İlk gebeliğimde devletteki doktor kendisi baktı. Cumartesi ya da pazartesi doktora gidicem. Bakalım ne diyecek. O zaman 12 + larda oluyorum
Nasıl bı işlem peki zorlayıcı mi mesela ikili yi yaptirdik ondan sonra 3lü ve ya 4lüyü yaptırmak zorunda mıyız

Benim de sanırım ense ve buruna bakacak sonra gerek görürse yapacağız yaptırmak istemediğimi söyledim taramaları ama saçma gelir sana belki nipti sadece cinsiyet için istiyorum kesin bilmek için
Tarama testlerini tabi ki isteyen yaptırsın bana niye saçma gelsin merak ediyorsan yaptır tabi ki ama cinsiyet öğrenmek için ekstra para vermem tabi zaten en fazla 3 5 hafta içinde ogrenecez çoğumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…