Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Nasıl bı işlem peki zorlayıcı mi mesela ikili yi yaptirdik ondan sonra 3lü ve ya 4lüyü yaptırmak zorunda mıyız
Canım esasen 3 lü 4 lü hiç araştırmadım. Çevremde ki herkese de eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın diyorum. Çok yanlış sonuç verip insanı stres yükluyolar. Ama ense kalınlığı vs doktor USG ile muayene ederken 11 14 haftalar arası bakıyor zaten. He bunda şüphe görülürse 2 li test veya fetal DNa mantıklı bana göre tabi ki

Galiba tam emin değilim. munzevimsi bilgilendir bizi
Evet USG ve kan sonucu ve anne yaşı vs. Risk ölçülüyor. Bir rapor hazırlanıyor. Mesela genel olarak 35 yaş üstü direkt riskli çıkıyor Ablam da yaşadık bunu. 36 da doğum yaptı. Direkt yüksek riskli çıktı. Geri kalan taramaları yaptırmadı. Şuan sağlıklı yeğenim var

Kan alıyorlar sadece eğer 2lide risk olursa 3lü yapılıyor diye biliyorum çünkü 3lü riskli bi test.
Peki bunlar için ekstra ücret alınıyor mu acaba devlette alınmaz herhalde bizde sadece genel sağlık sigortası var eşim serbest çalıştığı için normal sigortamiz yok hastaneye sordum analık hakkı diye bişey olduğu için hiç bir şeye ücret odemene gerek yok dediler doğum dahil sadece ilaçları parayla alıyoruz bunlar da dahildir herhalde hastane hizmetlerine

Evet zaten %85 doğruluğu varmış boşuna kendimi strese sürüklemek istemiyorum

Eğer analık hakkınix varsa ücret hiç çıkmaz sanmıyorum. Ama yine hastaneye gittiğinizde bunu sorun isterseniz

Evet zaten %85 doğruluğu varmış boşuna kendimi strese sürüklemek istemiyorum
Ya bazen insanlar merak ediyor. Ama riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan çok insan var. Bilmiyorum bana göre değil o stresi çekmek. Allah a emanetler. Anne karnındaki bebeği doğana kadar kimse tam bilemiyor. Detaylı USG önemli ama tabi ki. Bence onu kimsenin aksatmaması lazım

Ay heyecanlandım 12de detaylı varsa 18 diye biliyodum

Fetal ücretli diğerlerini bilmiyorum
Fetal devlette yapılmıyor zaten. Sanırım Eskişehir de var bir tek. O da düşük bir ucretteydi. Diğer tarama testlerinden ücret alınmıyor sigortalıda. Analık hakkı varsa alınmaz sanıyorum

2li tarama testi oluyor sizinki de değil mi? Yani yaptıklarına detaylı ultrason mu diyoruz?
Önce perinatoloji doktorunda detaylı ultrason yapılıyor orada doktor ikili tarama mı üçlü tarama mı ona karar veriyormuş ona görede kan verip istediği testi yaptırıyoruz aynı gün

Aranızda kocasına tek tahammül edemeyen benim sanırım
Adam evde nefes alsa bana fazlalık gibi geliyor
Hamileliklerimde ilk nefret ettiğim kocam oluyor
Ya canııım o bende de var bazı günler batıyor suratım beş karış sıfır iletişimle işe uğurluyorum o kadar da üstüne titremiyorum

Sezeeyan olma nedeniniz nedir? Bende 4sene ara ile yaptım col sükür bu 3 gebelik bunuda normal düşğmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…