Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Benim de bulantım olmadı neredeyse bir kez çıkardım sadece ama yanmam çok oldu sizin haftalarda, 12. haftam başladı bugün yanma da azaldı baya

Benim de bulantım olmadı neredeyse bir kez çıkardım sadece ama yanmam çok oldu sizin haftalarda, 12. haftam başladı bugün yanma da azaldı baya
Ne güzel bende de bulantı yok bu da biraz can sıkıyor herkes de var ben de niye yok diye düşündürüyor. Yemeklerden sonra çok büyük hazımsızlıklar çekiyorum ve küçük mide gazları çıkarıyorum yanmayla birlikte.

Tam olarak benim durumum da bu, çevremdekilerden gezmediğimi görüp şüphelenen çok oldu

Benim annemde ve teyzelerimde de hiç olmamış, doktor biraz da genetik olduğunu söyledi çünkü tüm bahsedilen belirtiler aslında bizim betahcg ve diğer değişen hormonlara ne kadar uyum sağladığımızla alakalı yani bulantı yaşamamak genetik tarafı da olan bir şans gerçekten

Bugün ultrasonda o kadar hareketlilerdi ki ben de inşallah zaman çabuk geçer de şu hareketleri hissederim dedim en erken ne zaman hissedilir hareketleri sen bilirsin?
Canım ben ikizleri 18 19. Hafta gibi hissetmiştim. Ama ben şişko bir birey olduğum için gec hissetmiş olabilir. Arkadaşlarımdan 16. Hafta da falan hissedenler var. Plasenta ön tarafta olursa yine geç hissedenler oluyor. Bebeğin pozisyonları da önemli tabi. İkinciler daha erken hissedilir diyorlar bakalım bu sefer ne zaman hissedicem

Benimde hiç bulantım olmadı, yani çok acıkınca bulantı oluyor bi o kadar. Ama hazımsızlık ve gaz problemi devam. Ne yersen yiyeyim dokunuyor gibi geliyor bulantısı olmayan çok var benim çevremde ya. Hatta hiç bişey hissetmeyende çok var

Teşekkür ederim cevabınız için içimi rahatlatıyor

Doğru söylüyorsunuz benim annem ve teyzelerimde hiç yaşamamış daha bugün konuştuk. Benim evham yapmam tamamen. Tüp bebekle hamile kaldım ilk bebeğim dış gebelik oldu. Böyle oluncada havadan nem kapıyorum ve ciddi anksiyete atakları yaşıyorum. rabbim yavrularımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…