Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hayırlı olsun sağlikla doğsun insllah bende 8 haftaligim ne güzel bulanmiyorsa şanslısın diğer türlü zorluyor güzel geçsin sonuna kadar inşallah
Amin teşekkür ederimhepimiz için inşallah. Midem bulanmayınca bir şeyler ters mi gidiyor acaba kafasındayım ama göğüslerime dokunamıyorum ve enerjim ciddi düşük.

Amin teşekkür ederimhepimiz için inşallah. Midem bulanmayınca bir şeyler ters mi gidiyor acaba kafasındayım ama göğüslerime dokunamıyorum ve enerjim ciddi düşük.
Ay ben de öyleyim. Dün akşam bir ara bulantım kayboldu. Hemen kendi kendime triplere girdim. Acaba randevuyu erkene mi çeksem falan ama bugün tam gaz devam. Benim de bulantı iştahsızlık halsizlik devam ediyor.
4 kilo verdim bu sürede

O hepimizde aynı doktor bana ilaç verdi bulantı için normalde hep içip geçmesini sağlayabilirim ama bı gün içip bı gün içmiyorum bulantı var mı herşey yolunda mi diye kontrol ediyorum resmen varlığı hissetme gibi bişey oldu bulantı tamamen geçince napcaz bilmiyorum gerçi o zamanda göbüş çıkmış olur biraz onla teselli oluruz

Bulantılar bitince 2 3 hafta içinde inşallah hareketlerini hissedez o zaman da onları takip ederiz

Bulantılar bitince 2 3 hafta içinde inşallah hareketlerini hissedez o zaman da onları takip ederiz
Ay insallah ne güzel dedin ya içim kıpır kıpır oldu bi an bana hala hayal gibi geliyor herşey o kadar bulantı belirti olmasına rağmen çok değişik bi süreç ya iyi ki nasip oldu da yaşiyoruz tamamına ersin inşallah

Bende 10 haftalık oldum çok şükür benim bebeğim normalde 9+4 ama 2 3 gün önden gidiyor normal bat 13 haziran ama 11 haziranı baz alıyorum
Ultrasonda ben de önde çıkıyorum ama ben hala sata göre hesaplıyorum, ultrasona göre bakarsak 9+5 veya 9+6 olmam lazım en sonki ultrason üstüne saydığımda

Ayni bennbiktim artik bu halimden. Yaz da bi bitmediii disari rahat cikayip yuruyus yapalim. Sicaklar da kotu geliyor mide bulantisina ve bas agirisina
Ah evet yazın tadını cıkaramadık resmennnn, tam tatile cıkacakken hamile oldugumu öğrendim ne tatil yapabildim ne keyifle diyar diyar gezebildim ki ben dağ keçisi gibi hep yürür hoplar zıplarım sımdı yaşlı nineler gibiyim

Ultrasonda ben de önde çıkıyorum ama ben hala sata göre hesaplıyorum, ultrasona göre bakarsak 9+5 veya 9+6 olmam lazım en sonki ultrason üstüne saydığımda
Benimki çok farklı aslında 7 haftalıkken 1 gün önde diyordu 8 haftalıkken 2 ye çıktı şuan 10 haftalık 1 eylül de kontrolüm var bakalım orda da farklı söylicek mi merak ediyorum

Benimki çok farklı aslında 7 haftalıkken 1 gün önde diyordu 8 haftalıkken 2 ye çıktı şuan 10 haftalık 1 eylül de kontrolüm var bakalım orda da farklı söylicek mi merak ediyorum
Benim de öyle daha 4 haftalıkken 5+1 dendi o günden sonra hep önde ölçüldü en son 7+5 falan olmam gerekirken 8+4 çıkmıştı işte ama son regl 15 haziran ona göre su an daha yeni 9+3 olması lazım o yüzden bebiş büyümeden çok anlamlandırmıyorum

Bakalım nasıl olcak 1 eylül de anlaşılır herşey

Eklemediğim eklememi isteyen varsa yazsın beni etiketleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…