Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
İkizler erken doğduğu için ememediler. Bir süre sağıp verdim. Ama emzirmek içimde hep ukte kaldı. İnşallah emzirebilirim bende kiloları veririz ya. 3 tane çocukla veririm heralde
Bu sefer tadarsın inşallah canım hayırlısı ile verirsin bencede mecburen oturamayacagimiz icin sende birde 2 cocuk var kosturan

Yıldırım Doruk doğum ücretine bir şey dedi mi munzevimsi
Kayıt yapan sekretere sordum. Başka bir kişiye yönlendirdi. Bende hem daha erken hemde şehir hastanesi düşündüğüm için gidip sormadım. Ama belki doğuma yakın bir sorarım.
Bu sefer tadarsın inşallah canım hayırlısı ile verirsin bencede mecburen oturamayacagimiz icin sende birde 2 cocuk var kosturan
İnşallah bakalım ya nasip ya kısmet.

Maşallah devlet hastaneleri düzgün çekip vermiyor ya seninkiler erkek mi acaba ya. Sen ne hissediyorsun
Hiç birşey hissetmiyorum cinsiyetle alakalı rüyada görmüyorum. Yani ikiz de ultrasonda görüyorum ya öyle inanıyorum hala kendimi ikiz gebe gibi bile hissetmiyorum çoook garip geçiyor bu hamilelik benim için

Evet bana da öyle dediler bursadaki fiyatları merak ettim de.
Bursa da istediğin fiyata bulursun tam net bir şey diyemem ama ultra lüks istersen acıbadem , pembe mavi
Biraz lüks istersen Medicana , nilüfer doruk ( ultra lükse de girebilir. En yeni hastane. Gitmedim ama baya begeniliyor.
Binası eski olsa da çekirge dorukta tutuluyor.
İşte uygun olanlarda hayat , aritmi , Yıldırım doruk , medikalpark , medikabil bunlar ortalama aynı fiyat oluyor.

Hiç birşey hissetmiyorum cinsiyetle alakalı rüyada görmüyorum. Yani ikiz de ultrasonda görüyorum ya öyle inanıyorum hala kendimi ikiz gebe gibi bile hissetmiyorum çoook garip geçiyor bu hamilelik benim için
Haklısın canım. Şimdi degilde şöyle bir 20. Hafta da erken agirlasmaya başlayınca ikiz gebelik hissediliyor Rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aylar önce klomen kullandığında ikiz olabilir demiştim hatırlıyor musun o zaman olmadı ama bak yine de nasip oldu elhamdülillah

Öyle canım bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü diğer dort hamileliğim hep tek keseydi

Bana burada 40-45 dediler de fiyatlar nasıl bilmiyorum acıbadem falan 100 demiş bursada arkadaşa

Bana burada 40-45 dediler de fiyatlar nasıl bilmiyorum acıbadem falan 100 demiş bursada arkadaşa
Muhtemelen Yıldırım doruk falan da 40 45 tır diye tahmin ediyorum. Arkadaşım hayata gidiyordu ona sorayım bakayım. Ama onun doğumu aralıkta. Yılbaşından sonra yine zam gelir

Kızlaaaar nasılsınız umarım herkes iyidir 10+0 ölçüldü cinsiyet tahmini alabilir miyim
Maşallah C clkkadn gel gel USG resmi gör benim hiç net resmim yok şöyle. İnşallah bu haftalardan sonra olur. Bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin
Oy masalllah yardımcın hazır desene küçük abla
Şimdi lafta öyle bakalım ama kardeşini korur. İkiziyle sık sık kavga etse de kendinden küçüklere hiç zarar vermiyor. Hanımefendi kız olursa ismini de hazırladı

Masallah gercekten 10 haftaya gore net çıkmış

Ay ne guzel heycanli heycanli tahmin felan yapıyorsunuz ultrason görüntülerine ben hiç anlamıyorum bı kere gittiğim için belirsiz bi görüntü verdi bana doktor makine mi kötüydü neydi ya da küçük olduğu için öyledir bilmiyorum zamanda geçmiyor ki bende şöyle görsem bebisimi 1 ay sonra gel dedi 12 Eylül'de evlilik yıl dönümümüz oluyor yani 11+3 oluyor o zaman ikili tarama felan ister mi yoksa 12 haftayı mı bekliyolar ikili tarama için Ben ikili taramayı yaptırırım galiba o iyi çıkarsa 3lüye vs gerek kalır mı ? Sonrası da bi de detaylı ultrason umarım hepsi iyi çıkar o zamana kadar ne iyi hissedebilcem galiba ne kötü bekliyorum öyle

Masallah gercekten 10 haftaya gore net çıkmış
Kız olursa daha çok sevecek gibi kızın

Ahaha yerim ya tam abla bence o sen hiç şüphe etme baksana cimcimeye şimdiden baya meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…