- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.021
Yıldırım Doruk doğum ücretine bir şey dedi miAnladım canım. Nilüfer bana uzak kalıyor o yüzden doktoru da bulmuşken orda devam ederim gibi duruyor. Doğumu şehir Hastanesi'nde düşünüyorum ama nasipse
Nilüfer dorukta doğum ücreti ne kadar ögrenebildin mi ?
Bu sefer tadarsın inşallah canım hayırlısı ileİkizler erken doğduğu için ememediler. Bir süre sağıp verdim. Ama emzirmek içimde hep ukte kaldı. İnşallah emzirebilirim bendekiloları veririz ya. 3 tane çocukla veririm heralde
Kayıt yapan sekretere sordum. Başka bir kişiye yönlendirdi. Bende hem daha erken hemde şehir hastanesi düşündüğüm için gidip sormadım. Ama belki doğuma yakın bir sorarım.Yıldırım Doruk doğum ücretine bir şey dedi mimunzevimsi
İnşallahBu sefer tadarsın inşallah canım hayırlısı ileverirsin bencede mecburen oturamayacagimiz icin sende birde 2 cocuk var kosturan
Evet bana da öyle dedilerKayıt yapan sekretere sordum. Başka bir kişiye yönlendirdi. Bende hem daha erken hemde şehir hastanesi düşündüğüm için gidip sormadım. Ama belki doğuma yakın bir sorarım.
İnşallahbakalım ya nasip ya kısmet.
Hiç birşey hissetmiyorum cinsiyetle alakalı rüyada görmüyorum. Yani ikiz de ultrasonda görüyorum ya öyle inanıyorum hala kendimi ikiz gebe gibi bile hissetmiyorum çoook garip geçiyor bu hamilelik benim içinMaşallahdevlet hastaneleri düzgün çekip vermiyor ya seninkiler erkek mi acaba ya. Sen ne hissediyorsun
Bursa da istediğin fiyata bulursunEvet bana da öyle dedilerbursadaki fiyatları merak ettim de.
Hiç birşey hissetmiyorum cinsiyetle alakalı rüyada görmüyorum. Yani ikiz de ultrasonda görüyorum ya öyle inanıyorum hala kendimi ikiz gebe gibi bile hissetmiyorum çoook garip geçiyor bu hamilelik benim için
Öyle canım bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü diğer dort hamileliğim hep tek keseydiHaklısın canım. Şimdi degilde şöyle bir 20. Hafta da erken agirlasmaya başlayınca ikiz gebelik hissediliyor Rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aylar önce klomen kullandığında ikiz olabilir demiştim hatırlıyor musun o zaman olmadı ama bak yine de nasip oldu elhamdülillah
Bana burada 40-45 dediler deBursa da istediğin fiyata bulursuntam net bir şey diyemem ama ultra lüks istersen acıbadem , pembe mavi
Biraz lüks istersen Medicana , nilüfer doruk ( ultra lükse de girebilir. En yeni hastane. Gitmedim ama baya begeniliyor.
Binası eski olsa da çekirge dorukta tutuluyor.
İşte uygun olanlarda hayat , aritmi , Yıldırım doruk , medikalpark , medikabil bunlar ortalama aynı fiyat oluyor.
Muhtemelen Yıldırım doruk falan da 40 45 tır diye tahmin ediyorum. Arkadaşım hayata gidiyordu ona sorayım bakayım. Ama onun doğumu aralıkta. Yılbaşından sonra yine zam gelirBana burada 40-45 dediler defiyatlar nasıl bilmiyorum acıbadem falan 100 demiş bursada arkadaşa
Kaç mmKızlaaaar nasılsınız umarım herkes iyidir10+0 ölçüldü cinsiyet tahmini alabilir miyim
3.09 ölçüldü aşkım eşim dahil çoğunluk erkek hissediyorKaç mmay aynıyız
Erkek hissettim
His sadece
Oy masalllah yardımcın hazır desene küçük abla4 yasindalar. Bir oğlum bir kızım var. Ama tabi kızım daha meraklı şuanabla modunu açtı. Beni kardeşine karşı koruyor arada. Sen yat çok yoruldun işleri ben yaparım diyor
Bende şaşırıyorum normalde de hiç aram yoktur hamilelik bı başkaymış krakere midesi bulanır mi insanın benim bulanıyorAa grubun tek tatli yiyebileni olabilirsin
MaşallahKızlaaaar nasılsınız umarım herkes iyidir10+0 ölçüldü cinsiyet tahmini alabilir miyim
Şimdi lafta öyle bakalımOy masalllah yardımcın hazır desene küçük abla
Masallah gercekten 10 haftaya gore net çıkmışMaşallahC clkkadn gel gel USG resmi gör benim hiç net resmim yok şöyle. İnşallah bu haftalardan sonra olur. Bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin
Şimdi lafta öyle bakalımama kardeşini korur. İkiziyle sık sık kavga etse de kendinden küçüklere hiç zarar vermiyor. Hanımefendi kız olursa ismini de hazırladı
Masallah gercekten 10 haftaya gore net çıkmış
Kız olursa daha çok sevecek gibi kızınMaşallahC clkkadn gel gel USG resmi gör benim hiç net resmim yok şöyle. İnşallah bu haftalardan sonra olur. Bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin
Şimdi lafta öyle bakalımama kardeşini korur. İkiziyle sık sık kavga etse de kendinden küçüklere hiç zarar vermiyor. Hanımefendi kız olursa ismini de hazırladı
Ahaha yerim ya tam abla bence o sen hiç şüphe etme baksana cimcimeye şimdiden baya meraklıMaşallahC clkkadn gel gel USG resmi gör benim hiç net resmim yok şöyle. İnşallah bu haftalardan sonra olur. Bana da erkek gibi geldi. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?