Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
kizlar ben kilo vermeye devam ediyprum en son ne zaman yedigim sey midemde kaldi hatirlamiyorum. tuzlu cubuk,ayran,meyve suyu hicbisey kar etmiyor. bi arkadas simit yedigini söylemisti bi kac gün aldim yemege calistim ama sonucu her seferinde lavaboda buldum kendimi.folik asidimi bile icemiyorum hicbiseyi agzimda tutamiyorum. prilam kullanıyorum zarzor muzla falan yutmaya calisiyorum ama fayda etmiyor. bana nolur bi öneri sunun artik acliktan gücsüz düstüm yerimden kalkamiyorum.

Ben de hala aynıyım bugün 2 defa kustum sanki önceki haftalardan daha beterim birkaç güne 13 haftalık olacam .ben önceki gebelikte 15. Haftada bile acile gittiğimi biliyorum 18 de bıçak gibi kesildi bir gün uyandım bittibunda da bekliyorum doktor vitamin verdi ona da başlayamadım hap fobisi oldu kusma yüzünden.prilam falan fayda etmiyor ama içmediğimde çok daha kötüyüm. benim avantajım kussam da yiyorum tekrar önceki haftalarda kilo vermiştim ama şimdi vermiyorumdur iştahım açıldı biraz .Zamandan başka da çözümü yok şunu ye kesilir biter falan klasik çözümler herkeste işe yaramıyor sen de biliyorsundur zaten onları.

allahım bir an önce rahatlıkla atlatacagımız gunler gelsın ınsallah kustuktan sonra korkudan bir daha yiyemiyorum artık cougu seyı gotmek duymak bil istemiyorum. ve koku hassasiyetide zorluyor deterjan parfüm evin kokusu yemek kokusu ekmek vs. saglıkla kucaklarımıza alalım bir çnce gecsin bitsin

Benim koku hassasiyeti vs 11. Haftadan sonra biraz azaldı bulantı devam. mümkün olduğunca kendini yorma benim evde küçük bir çocuğum daha var bu ara dinlenmeme pek müsaade etmiyor o yüzden daha da arttığını düşünüyorum.Bir de iştahım arttı akşam kusmuştum mesela sonra 9 gibi yemek yedim Bulantım geçene kadar uyumak istiyorum ama mümkün değilİnşallah bir an önce biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…