Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Çok geçmiş olsunelma sirkesini sulandırıp asitini biraz actiktan sonra makyaj pamugunu ıslatıp ağrıyan yere koyabilirsin veya gargara olarak kullanabilirsinagizdaki tadı evet biraz igrenc ama dogal antiseptik olarak enfeksiyon varsa biraz rahatlatir

Çok geçmiş olsun Bu arada tarih çok güzelmiş sezaryen olursam ben de düşünebilirim :)

Kızlar 10. Haftaya doğru gidiyorum. Önemli bir sorum var. Fetal DNA testi yaptırdınız mı ???
Merhabalar, Ben 10+6 da fetal dna yaptırdım Dna Lab (Primis) firmasını tercih ettim. Nakit: 10.000TL Kart ile 11.000 TL hemşire eve gelip kanımı aldı sonuçlar 5. iş günü çıktı. Yetkililer çok ilgiliydi. Herhangi bir aksaklık ya da sıkıntı yaşamadım. Kapsamlı dna taraması yapıyorlar. Çok şükür sonuçlarım temiz çıktı. Cinsiyet bilgisini doktora mail atıyorlar. Doktorum bu hafta yıllık izinde olduğu için cinsiyeti öğrenemedim :))

hala devam ediyor mu bulantın benim azaldı sanki akşama doğru baya azalıyor ama hala hayat sevincim yok hahahah ruhum çekilmiiş gibi enerjim çok az zorla yapıyorum herşeyi
Benim sabah bulantilari azaldı akşamları daha kötüyüm canım gece bile kaç kez oluyor aynı durumdayız valla benimde hiç enerjim yok 1 haftadır ne temizlik yaptım ne doğru düzgün yemek iştahim iyi ama bol bol yiyorum o kadar bulantiya rağmen 3 kilo almışım

Dayan demek insanın ağrısını daha çok artıyor Allah'ım şifa versin çok çektim ben dişten hamile kalmadan hepsini hallettim hatta yaptırırken hamileymişim de iğneli işlem olmadı çürük olmayan ama kökü kırılan dişimi çektirdim canımdan can gitti 20 gün kapanmadi ağrısı beni mahvetti arvelesten başkası kesmedi gebe iken paroldan başkası kesmiyor dua etmekten başka çare yok canım inşallah ağrın kesilsin

benim 2li test çıkmış görünüyor değerler normal yazıyor inşallah normaldir. Anlayan varmi kızlar

Eki Görüntüle 3635799 benim 2li test çıkmış görünüyor değerler normal yazıyor inşallah normaldir. Anlayan varmi kızlar
Canım ben tam anlamıyorum ama sanırım doktor rapor çıkartıyor. Onda belirli bir risk durumu yazıyor. Onun derecesine göre yorum yapıyorlar diye biliyorum

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı benim gibi
Çok geçmiş olsun. Benim daha bel ağrilarim başlamadı. Ama hafif kasık ağrılarım var. Ve bulantılarım ciddi azaldı bu hafta. Genel olarak kendimi iyi hissediyorum. Bir de şişkoyum ama göbüşüm hamile göbeği gibi oldu. Kilo da olunca 5 6 aylık gibi duruyor iştah durumum çok artmadı ama yiyebiliyorum yine de çok sukue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…