Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kocaman sarılıyorum sana çok geçmiş olsun
Dr kilonuzun %5 ine kadar vermeniz normal ama üzeri ise mutlaka bir hastaneye başvurun diyorlar
İkincisi ise İdrara çıkma çok çok azaldıysa mutlaka Dr a başvurun çünkü susuzluk yüzünden böbrek enzimleri ve karaciğer sıkıntı görebilir bu da hem size hem bebeğe zarar
Tüm bu dediklerim maalesef ki bende mevcut ve uzun süredir yatıyorum hastanede
İyice kötülemeden gidin
Benim bu anlattığım kusmalar “benim de bulantım var ama tutuyorum kendimi” bulantısı değil
Ağzımdan burnumdan fışkırıyor uykudan kusarak uyandırıyor düşünün şiddetini
Sizde hiç birşey tutamıyorsanız mutlaka gidin bir Dr a

Bulantım uykum yok artık
Göğüslerim sıkıyor artık dışarı gitmek istemiyorum kıyafetler dar geliyor sütyenlerim öyle.
Bel ağrım var benim de bu hafta.
Çok fazla kusması olan kilo verenler bence doktorla görüşsünler bebişe zarar gelmesin.

Kızlar bende çok şiddetli bir sancı çektim dün ara ara gidip gelen çok korktum kanamam yoktu ama sancım çok şiddetliydi çok şükür dr bebekte sıkıntı yok hersey yolunda dedi ama geçmedi bir türlü dün en son acilde serum taktırdım hafifledi ama bugünde koyu renkli ishal olmuşum ve su bile içince kusuyurum bende 5 kilo ya yakın vermişim elbiselerim genişlemeye başladı artık çok kafaya takmıyorum kilo meseleini 3. Trimsetrda zaten yeterince sisicem biliyorum ama bebeğim susuz yada vitaminsiz kalsın istemiyorum

Maşallah gözün aydın. Kaç haftalık cinsiyet belli olmuş

Kızlar her şeyden herkesten çok soğudum çok bunalıyorum ve herkes çok anlayışlı çok iyiler bana karşı ne istediğimi bilmiyorum dengesizleştim hormonlardan mıdır? Aynı durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…