Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Kızlar ben genelde yiyorum çiğköfte hep canım çekiyor.. bakteri yediğimiz pek çok şeyde olabilir dışarıda yediklerimiz ne şartlarda yapılıyor bilmiyoruz mantıken
Ben sushi cok severim mesela o da yasak cig balik oldugu icin
Ama ben bisirilmisini siparis etmistim. Gerci esim asiri sinirlendi sen kimseyi dusunmuyorsun falan ama napayim) cig kofte olsaydi onu da yerdim
Bence o kadar da kisitlamamak gerek kendimizi. Arada yemek olur.

merhaba kızlar 13+4 oldum sanki çok hafif derinlerde hissediyor gibiyim 2. gebeliğim olduğu için ayırt edebiliyorum gibi ama yine de emin olamıyorum benim gibi hisseden var mı bu haftalarda
Merhaba 13+6 oldum bende sanki 2 gündür bende birseyler hissediyorum ama eminde olamadim acikcasi

2. gebeliklerde 13 ten itibaren hissedilebilir yazıyor netten ama çok ayırt edemiyorum ama bence 14 ten sonra belirginleşir sizin cinsiyet belli oldu mu benimki göstermedi 12. haftada gitmiştim

Günaydın hamişler
Bugün kontrolüm vardı, ikili tarama testi yapıldı. Her şey yolunda çok şükür. Kan sonucu için önümüzdeki hafta çarşamba günü tekrar geleceğim. Minik tospam o kadar hareketliydi ki asla yerinde durmadı tabi cinsiyetini de göstermedi şuna bakar mısın ultrason fotoğrafları bile net değil

Çok tatlı benim bebiş de çok hareketliydi, doktordan erkek tahmini gelmişti. Anlaşılmadıysa belki seninki kızdır

2 haftadır olmayan kusmalar falan geri geldi
Kabızlık başladı,başım bildiğiniz zonkluyor en son 3 ay önce ağrımıştı. Kötü bi gün geçiriyorum
Ya benm de 1 haftadır bulantılarım geçmişti ama bugün telrar başladı inanılmaz üzgünüm çok sevinmiştim bitti diye, başka birşeyden mi kaynaklandı acaba

Kızlar siz istemeden doktor toksoplazma testini yazdı mı size? Bana yazan olmamış, sağlık ocağından istesem yapıyorlar mı bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…