Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Benim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı
Baş ağrım çok bugün hiç olmadı 3 aydır

InsAllah tez vakit gecsin hem sivilce hem istahsizlik

ben de sivilce hamilelerde cikmiyor zannediyordum, anormallik bende var dusunuyordym

Teşekkürler cevabınız için Erken haftalar olunca endişe ettim ama vardır doktorun bir bildiği inşallah bebişe de bana da faydası olur

Bana da soruldu ama yaptırmam sanirim

Teşekkürler cevabınız için Erken haftalar olunca endişe ettim ama vardır doktorun bir bildiği inşallah bebişe de bana da faydası olur
Yok yok kullanan çok var sadece kanama durumu gibi durumlarda bir süre kesiliyor ya da iğneye geçiliyor ama onun dışında normal ilerleyen gebelikte sıkıntı olmuyor aksine tansiyon yükselince kordondan bebek için giden kan akışı bozuluyor ve bebek büyüyemiyor o yüzden gebeliğin korunması için iyi bir şey kan sulandığı için kan akışını korumuş oluyor diye düşünebilirsin ben kullandığım dönemde için daha rahat hissediyordum ama bunun yanında tansiyonunu devamlı kontrol ettir sürekli olursa kardiyolojiye yönlendirilip tansiyon için holter takılıyor devamlı olan bir şeyde ilaç kullanıyorsun ama inşallah anlık gelişmiştir tekrardan geçmiş olsun

Ay Maşşallah bnm de 13. Haftada bulantılarım baya azaldı ama iştahsızlık hala bitmedi. Ama bitmemesine seviniyorum açıkcası çünkü kiloluyum ve kilo almak istemiyorum.

Senin ters işlemiş sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi. O baş ağrısı yapar

ben de sivilce hamilelerde cikmiyor zannediyordum, anormallik bende var dusunuyordym
Normalde benim kronik sivilce problemim var. Tedavi görmeme rağmen sürekli çıkar. İlk iki gebeliğimi sivilce regle yakın çıkmadığı için anlamıştım. Yüzüm guzellesmişti. Bu gebeliktede mübarek hiç geçmemişti. Büyük büyük değil de nokta nokta özellikle çenemde çıkıyordu. Elhamdülillah bitti gibi duruyor

Ay Maşşallah bnm de 13. Haftada bulantılarım baya azaldı ama iştahsızlık hala bitmedi. Ama bitmemesine seviniyorum açıkcası çünkü kiloluyum ve kilo almak istemiyorum.
Ay ben de şişkoyum (herkes öğrendi sanırım) iştahım öncekilere nazaran daha iyi. 4 kilo verdim. Bu sürede tabi hiç üzülmüyorum ama şimdi en azından birşeyler yiyebiliyorum gibi. Bu ara et ve etli şeyler yiyesim gelmiyor. Guncellememde o var şimdi ama ne kadar az kilo alırsam kâr. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız süreci

munzevimsi suyu içerim baya ama bugün aşırı sıcak geldi bana. Bir de tansiyonum 9/4 çıkıyor düşmüş yine mide bulantısı baş ağrısı yapıyor tuzlu ayran denedim hala aynı bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum

Ayaklarınin altına yastık alip yükselt. Biraz uzan canım. Başka yapacak bir şey yok. Çok geçmiş olsun

aynennn buyuk sivilceler degil)) nokta gibii

Kızlar ben genelde yiyorum çiğköfte hep canım çekiyor.. bakteri yediğimiz pek çok şeyde olabilir dışarıda yediklerimiz ne şartlarda yapılıyor bilmiyoruz mantıken

Bir de bende bugün 12+0 oldum, yarın doktor kontrolüne gideceğim. İkili tarama yaptırmadım henüz. Zorunlu mu ikili tarama? Yani bazıları hiç yaptırmıyor sanırım sonuç bir şeyi değiştirmeyecek diye.. ben de her şeyden endişelenen biriyim.. %5 ihtimal bile çıksa onu kafamda büyütürüm

Ense kalınlığı ve buruna bakalım sonra konusuruz dedi doktorum taramaları yapmayı düşünmüyorum deyince

12+0 da gittim doktora. Ense kalınlığına burun kemiğine bakıldı. Taramaları yaptirmıcam dedim. Ama yine de anlattı fetal DNA yı falan. Ben de dinledim. Verdiği broşürü aldım çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…