- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.961
Benim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı13 haftalıktan bildiriyorum. Bulantı iştahsızlık nerdeyse bittisivilcelerim de çıkmıyor. Gebeliğin başından beri her gece nokta nokta beyaz çıkıyordu. Halsizligim de eskisine göre daha iyi. Dün biraz evde iş bile yaptım. Umut var yani. Er yada geç bitiyor kızlar
InsAllah tez vakit gecsin hem sivilce hem istahsizlik13 haftalıktan bildiriyorum. Bulantı iştahsızlık nerdeyse bittisivilcelerim de çıkmıyor. Gebeliğin başından beri her gece nokta nokta beyaz çıkıyordu. Halsizligim de eskisine göre daha iyi. Dün biraz evde iş bile yaptım. Umut var yani. Er yada geç bitiyor kızlar
Cok haklısınız anlayabiliyorum umarım.hersey yolunda gider hepimiz endişeliyiz annelik delilikRabbim sabırlar versin. Bebeğinizi sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Olumsuz düşünmüyorum ama yine de tedirginim.
InsAllah tez vakit gecsin hem sivilce hem istahsizlik13 haftalıktan bildiriyorum. Bulantı iştahsızlık nerdeyse bittisivilcelerim de çıkmıyor. Gebeliğin başından beri her gece nokta nokta beyaz çıkıyordu. Halsizligim de eskisine göre daha iyi. Dün biraz evde iş bile yaptım. Umut var yani. Er yada geç bitiyor kızlar
ben de sivilce hamilelerde cikmiyor zannediyordum, anormallik bende var dusunuyordymBenim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı
Baş ağrım çok bugün hiç olmadı 3 aydır
Teşekkürler cevabınız içinBen kullandım önceki gebeliğimde. Benim de o zaman tansiyon sorunum vardı ve bana da coraspin yazılmıştı. Doğumdan 2 ya da 3 hafta önce bıraktırmıştı. Şimdiki gebeliğimde ise daha önceki gebelik öykümden ve doğum sonrası gelişen pıhtılaşma durumundan dolayı ilk 3 hafta coraspin kullandım sonra da iğneye geçildi. Doğum ve lohusalık döneminde devam edecekmişim. Ama sonrasında kullanma sebebim pıhtılaşma yani tansiyon
Bana da soruldu ama yaptırmam sanirimBen de aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.
Evet ikili testlerle hiçbir şey net değil. Sadece o taramayla bir sonuç alamayız, kimse moralini bozmasın
Ben ilk önce nipt ile erken öğrenmiş sonra ikili test yaptırmıştım. Tabii sonra da amniyosentez.
Şimdi doktor dna ve ikili de her şey yolundaysa yine de amniyosentez düşünür müsün dedi ama sanırım bu testler yolunda giderse yaptırmam.
Yok yok kullanan çok var sadece kanama durumu gibi durumlarda bir süre kesiliyor ya da iğneye geçiliyor ama onun dışında normal ilerleyen gebelikte sıkıntı olmuyor aksine tansiyon yükselince kordondan bebek için giden kan akışı bozuluyor ve bebek büyüyemiyor o yüzden gebeliğin korunması için iyi bir şey kan sulandığı için kan akışını korumuş oluyor diye düşünebilirsinTeşekkürler cevabınız içinErken haftalar olunca endişe ettim ama vardır doktorun bir bildiği inşallah bebişe de bana da faydası olur
Ay Maşşallah bnm de 13. Haftada bulantılarım baya azaldı ama iştahsızlık hala bitmedi. Ama bitmemesine seviniyorum açıkcası çünkü kiloluyum ve kilo almak istemiyorum.13 haftalıktan bildiriyorum. Bulantı iştahsızlık nerdeyse bittisivilcelerim de çıkmıyor. Gebeliğin başından beri her gece nokta nokta beyaz çıkıyordu. Halsizligim de eskisine göre daha iyi. Dün biraz evde iş bile yaptım. Umut var yani. Er yada geç bitiyor kızlar
Senin ters işlemişBenim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı
Normalde benim kronik sivilce problemim var. Tedavi görmeme rağmen sürekli çıkar. İlk iki gebeliğimi sivilce regle yakın çıkmadığı için anlamıştım. Yüzüm guzellesmişti. Bu gebeliktede mübarek hiç geçmemişti. Büyük büyük değil de nokta nokta özellikle çenemde çıkıyordu. Elhamdülillah bitti gibi duruyorInsAllah tez vakit gecsin hem sivilce hem istahsizlik
ben de sivilce hamilelerde cikmiyor zannediyordum, anormallik bende var dusunuyordym
Ay ben de şişkoyumAy Maşşallah bnm de 13. Haftada bulantılarım baya azaldı ama iştahsızlık hala bitmedi. Ama bitmemesine seviniyorum açıkcası çünkü kiloluyum ve kilo almak istemiyorum.
Ayaklarınin altına yastık alip yükselt. Biraz uzan canım. Başka yapacak bir şey yok.munzevimsi suyu içerim baya ama bugün aşırı sıcak geldi bana. Bir de tansiyonum 9/4 çıkıyor düşmüş yine mide bulantısı baş ağrısı yapıyor tuzlu ayran denedim hala aynı bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum
ben de sivilce hamilelerde cikmiyor zannediyordum, anormallik bende var dusunuyordymBenim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı
aynennn buyuk sivilceler degil)) nokta gibiiSenin ters işlemişsıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi. O baş ağrısı yapar
Normalde benim kronik sivilce problemim var. Tedavi görmeme rağmen sürekli çıkar. İlk iki gebeliğimi sivilce regle yakın çıkmadığı için anlamıştım. Yüzüm guzellesmişti. Bu gebeliktede mübarek hiç geçmemişti. Büyük büyük değil de nokta nokta özellikle çenemde çıkıyordu. Elhamdülillah bitti gibi duruyor
Ense kalınlığı ve buruna bakalım sonra konusuruz dedi doktorum taramaları yapmayı düşünmüyorum deyinceBir de bende bugün 12+0 oldum, yarın doktor kontrolüne gideceğim. İkili tarama yaptırmadım henüz. Zorunlu mu ikili tarama? Yani bazıları hiç yaptırmıyor sanırım sonuç bir şeyi değiştirmeyecek diye.. ben de her şeyden endişelenen biriyim.. %5 ihtimal bile çıksa onu kafamda büyütürüm
12+0 da gittim doktora. Ense kalınlığına burun kemiğine bakıldı. Taramaları yaptirmıcam dedim. Ama yine de anlattı fetal DNA yı falan. Ben de dinledim. Verdiği broşürü aldım çıktımBir de bende bugün 12+0 oldum, yarın doktor kontrolüne gideceğim. İkili tarama yaptırmadım henüz. Zorunlu mu ikili tarama? Yani bazıları hiç yaptırmıyor sanırım sonuç bir şeyi değiştirmeyecek diye.. ben de her şeyden endişelenen biriyim.. %5 ihtimal bile çıksa onu kafamda büyütürüm
Sen nasıl oldun? Başağrın geçti mi ?Ense kalınlığı ve buruna bakalım sonra konusuruz dedi doktorum taramaları yapmayı düşünmüyorum deyince
Maalesef kötüyüm bugün ya. Parol içicem son çare.Sen nasıl oldun? Başağrın geçti mi ?
ay benim başım çok ağrıyor ya sürekli parol içiyorumBenim de 3 aydır hiç çıkmayan sivilcelerim beyaz nokta şeklinde başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?