- 30 Mayıs 2015
- 5.186
- 12.759
- 448
- 34
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.941
yaaaa benim boyum da 155 olduğu için normal gibi geliyor aslında hiç zayıf görünmüyorumYav bunlar nasıl kilolarkızlar hiç bir şey yemiyor musunuz ya zayıf olmak çok güzel ya. Ah ağzımı tutabilsem beniim de bulantı gitti. İştahımda yerine gelmeye başladı. Bugün yedim baya
Keşke kilomu kapatacak uzunlukta olsam ama bende 158 immyaaaa benim boyum da 155 olduğu için normal gibi geliyor aslında hiç zayıf görünmüyorumay sevindim bulantı çok kötü oluyor ya geçsin gitsinnn
hiç sıkma canını artık can taşıyorsun doğumdan sonra çâresine bakabilirsin inşallahKeşke kilomu kapatacak uzunlukta olsam ama bende 158 imm
Haklısın canım. Sağlık olsunhiç sıkma canını artık can taşıyorsun doğumdan sonra çâresine bakabilirsin inşallahkoşturmaktan gider kilolar
Benim çok sık canım ister sürekli yerim etsiz ve sorun olmuyoKızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
Ay genede dikkat edin. Doktorlar onermiyor.bugun bir doktor da sayfasinda paylasmisti.cok kati sekilde yenmemesi gerektigini soyledi.dun gordum daha bi sokak roportaji yapan cocuk sayfasinda yazmis.dun komagene yemis ve zehirlenmis.sayfasinda komageneye giydiriyordu.bunlar normalde soguk zincir urunler ama bu havalarda depolama sartlarina dikkat edilmedigi icin bakteri uretiyor.allah korusun.evde yapmayi deneyin imkaniniz varsa.Benim çok sık canım ister sürekli yerim etsiz ve sorun olmuyo
Geçen hafta bende gittiğimde 14 lerde çıktı. Bana da yatkınlık var dedi. Bana kardiyolojiye görün dedi. Evde tansiyonlarini olc dedi. Olcuyorum evde normal. Ben şunu farkettim stres yapınca benimki yükseliyor.Kızlar doktor muayenesinde çok heyecanlandım sanırım tansiyonum yüksek çıktı 15lerde dinlendikten sonra 13 çıktı bu değer bile yüksek deyip hoca tansiyona yatkınlığın var diye coraspin yazdı. Gebelikte kullananlar var mı
Ben de aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.Evet ense kalınlığı falan ba
Amniyosentez daha ileri haftalarda yapılıyor.daha erken haftada yapılan bir yöntem cvs. Yontem ayni karin bolgesinden cok ince bir igne ile bebege yaklasip içinde bulundugu amniyotik sivi aliniyor diigerinde plesentadan parca aliniyor.ikisi de kesin sonuc veriyir.Cvs sonucu alinan patoloji kesin down tanısı aldık malesef bebegimizden vazgeçtik ölü dogum yaptim.ikili tarama hep yanlış çıkıyor içinizi sıkmamaya çalışın. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama ikili testler hiç güvenilir degil.
Ay benim canım bazen aşırı ekşi istiyor yiyorum güvendiğim yerdenAy genede dikkat edin. Doktorlar onermiyor.bugun bir doktor da sayfasinda paylasmisti.cok kati sekilde yenmemesi gerektigini soyledi.dun gordum daha bi sokak roportaji yapan cocuk sayfasinda yazmis.dun komagene yemis ve zehirlenmis.sayfasinda komageneye giydiriyordu.bunlar normalde soguk zincir urunler ama bu havalarda depolama sartlarina dikkat edilmedigi icin bakteri uretiyor.allah korusun.evde yapmayi deneyin imkaniniz varsa.
Bende cok severim ama cesaret edemedim.kisin yerim artik yazin guvenemiyorum.Ay benim canım bazen aşırı ekşi istiyor yiyorum güvendiğim yerden
Ah o tat yuzunden hayattan sogudum.bulantilarim cok hafifledi ama o tat beni deli ediyor.birde agzimda sulanma yapiyor. hicbirseyin tadi olmasi gerektigi gibi degil. Tatlidan nefret ettim.sadece tuzlu eksi yiyorum bende.benim de ağzımda hiç hoşlanmadığım bir tat kalıyor her yemekten yarım saat sonra falan. o tat gitsin diye sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
Ben geçen hafta yedim küçük bir dürüm sadece Marul koymuştum içine 2 3 de çiğköfte canın çektiyse biraz yiyebilirsin bence tabii herkesin dediği gibi temiz yerden olmasına dikkat etKızlar normalde sevmem ama canım komagene istiyor bir haftadır. Etsiz bir zararı olur mu acaba yiyen var mı önceki gebeliklerinde
Geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallahkızlar hastanedeki 5. günüm kusan ve bir şey yiyemeyen arkadaşlar için bir kaç anektod paylaşacağımne güzel kelimeymis buda cok hosuma gitti. ciddi anlamda cok fazla kusmanız ve istahsızlıgınız varsa kesinlikle bir doktora gözükün ve idrar yollarınızı kontrol etsinler enfeksiyon vs varmı diye. takabiliyorlarsa b c vitaminli serum taksınlar. şuan yatış kontrolündeki doktorum yemekleri sıcak yememem gerektiğini hatta yemek yerine soğuk meyve soğuk aparatif ve bolca dondurma yememi söyledi. he ben hala yiyemiyorum şuan o ayrı, vücudumda yüksek derecede enfeksiyon çıktı, önceliğimiz onu toparlamak sürekli vitaminli serum alıyorum. belki süreci aynı geçen arkadaşlarım varsa yardımcı olurum
Ben 9+1 im. Benim sezeryan olacağı belli haftalarda doğum olur martın ortası sonlarında gibi. Daha önce ki çocuklarım sezeryan oldu. Korkuyorum ama rabbim yardımcı olur Şafi olan odur.bugün 12+6 oldum canım, sen?
Ben 15. Haftadan sonra falan deli gibi istemeye baslayacagim.oncekinde oyle olmustubenim de sadece kola ile beslenesim geliyor çok seviyorum. azaltmaya çalıştıkça canım daha çok istiyor.
ben de 2 hamileliğimde de çaydan soğudum günde 3 defa demlerdim şimdi hiç içmiyorum
Ben kullandım önceki gebeliğimde. Benim de o zaman tansiyon sorunum vardı ve bana da coraspin yazılmıştı. Doğumdan 2 ya da 3 hafta önce bıraktırmıştı. Şimdiki gebeliğimde ise daha önceki gebelik öykümden ve doğum sonrası gelişen pıhtılaşma durumundan dolayı ilk 3 hafta coraspin kullandım sonra da iğneye geçildi. Doğum ve lohusalık döneminde devam edecekmişim. Ama sonrasında kullanma sebebim pıhtılaşma yani tansiyon değil.Kızlar doktor muayenesinde çok heyecanlandım sanırım tansiyonum yüksek çıktı 15lerde dinlendikten sonra 13 çıktı bu değer bile yüksek deyip hoca tansiyona yatkınlığın var diye coraspin yazdı. Gebelikte kullananlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?