Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Merhabalar hamileliğin başından beri saglikli.beslenmeme rağmen hareketsizlik 5 kilo aldım. 2. Trimestere yeni geçtim diyet listesi beni strese sokuyor. Sizlerin önerdiği tavsiyeler var mi

Ben de sanırım sonunda istediğim doktoru buldum ya bugün gittim. Demire erken dedi magnezyum d vitamini ve ocean mummy ile devam ediyoruz. Miyom baya büyükmüş benim. Şu an konum olarak zararı yok ama hamilelikte büyüme yaparmış, beslenmeyle bebekle beraber miyomda da büyüme olabilir dedi. İlerde erken doğum olabilir ama hepsi bir ihtimal şu an konuşmak için çok erken dedi. Sezeryan olursan miyomu da alabilirim normal doğum olursa miyomu takip ederiz sonra cerrahi planlanabilir dedi. Ama yine şu an çok erken bunları konuşmaya dedi. Çalışmam için de sosyalleşmen çok iyi korkmadan işine git hareket iyidir ben destekliyorum dedi

Kızlar herkese selam, bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah, ben 2024 Mayıs'tan sonra yine buralardayım. Uygulamaya göre 1 Nisan görünüyor doğum zamanı 10.haftam ama mart da olabilirim gibi. Nisan da olabilir kızım gibi 42'ye doğarsa yine de size yazmak istedim. Umarım her şey yolundadır hepimizin

Düzeltiyorum kalsiyum magnezyum ocean mummy

Ben de orada birkaç sefer konuşmuştuk süt meselesinde filan sana mesaj atmıştım oradan hatırladım. Son adet tarihim ne zaman? Mayıstakiler ne yapıyor, haberleşiyo musunuz?
16 haziran son adet tarihim.supriz bir gebelik oldu mayis grubundan bikac kisi ile haberlesiyorum.gerisinden pek haberim yok acikcasi:) kosturmaca birde malum. iş bebek ev. acikcasi pek vaktim de olmuyor

12+6da doktor kontrolüne gittim bugün. Bebek bağdaş kurmuştu doktor bir türlü net görüntü alamadı, çıkıntı görmüyorum ama kız gibi geldi dedi. Muallakta kalmak hoşuma gitmedi bakalım değişecek mi

Merhabalar hanımlar bende bu grupta gibi görünüyorum. Doğum tarihi uygulama da 5 mart ama bebiş bi hafta önden gidiyor. Ben kayseride kafama uyacak bir doktor arıyorum özelde. Daha önce bazı deneyimlerim oldu ama kimseye içim ısınmadı. Birde acaba Zeki Yılmaz takipli hasta alıp doğum yaptırıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kan pıhtılasması sorunu için ona gitmiştim ama devam etmek üstüne bir şey söylemedi takip yapmıyor diye düşünüp başka bir doktora yöneldim ama doktorum aşırı yoğun nçdün öğrendiğime göre pahalı ve ikili tarama testinden sonra fetal dna gereken durumlar yaşamamıza rağmen beni stresimle başbaşa bırakması şuanki doktorundan beni soğuttu yeni bi arayış içerisindeyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Rabbım herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla güzellikle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?

Kizlar kontrolden ciktim.benim bebis onde gidiyor 11+5 sat 13+1 ultrasona gore..bulantilar biraz hafifledi benim.insallah 1 haftaya gecer..14. haftaya giris yapmis oldum.hosgeldin 2. Trimester.
Ben bu önden gitme olayini anlamadım gelişimi mi çabuk oluyor daha mı erken doguracagiz yani bana da önden gidiyo dedi de kafam karişti senin ki masallah baya önde

Merhaba hanımlar bende aranıza 2 yıl aradan sonra katiliyorum ilk bebeğimi 7 yıl bekledikten sonra çok şükür rabbim duamızı kabul etti kardesi olsun istiyorduk şimdi 12+4 günlük hamileyim beni de eklerseniz sevinirim
İstanbul
Yaş 33
2.gebelik
Sat:10.06.2025
Beklenen doğum tarihi:17.03.2026
Hayırla ve sağlıkla kucağımıza alalim inşallah bebislerimizi

Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Benimki hap şeklinde ishal hamileliğin başından beri var aynı şekil karın ağrısıda

Birde ultrason resminden cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı göbekten bakıldı

Eklentiler

• 1000009258.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…