- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #7.621
Bende kantaron kullanmayı düşünüyorum ama daha 10 haftalık biraz göbeğim var şimdiden baslamali miyimBio oil almıştım ama kantaron yağı da çok iyi geliyormuş hem de bitkisel kırmızı kantaron olan yalnız hücre yenileyici cunku
13+3 deyim devam ediyor o iğrenç tatKızlar ben yarın 10.haftaya giriyorum yani 10+’lar başlıyor. Her yemekten sonra ağzımda çok kötü tad oluyor. İleriki haftalarda olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi geçecek mi bu his?
12+6 hala devam))Kızlar ben yarın 10.haftaya giriyorum yani 10+’lar başlıyor. Her yemekten sonra ağzımda çok kötü tad oluyor. İleriki haftalarda olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi geçecek mi bu his?
Magnezyum istahi kesiyorKızlar dünden beri magnezyum,regenesis max multivitamin,d vitamini başladım inanın sabahtan beri uyuyorum hiçbir şeye elimi süremedim, yemek bile istemedim. Hasta mıyım bunlar mı yaptı.
Canim ben ilk hamileligimde bio oil kullandim ama iki cesiti vardi benim ki tamamen icerigi organic olan digerinde cunku kimyasal bir sye vardi diye hatirliyorum. Ben de oldukca ise yaradi minik dahi catlagim yok hic bir yerimde .Kızlar tavsiyenize ihtiyacım var
1. Çatlak kremi ne aldınız ya da ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
2. Cilt bakım ürün önerisi alabilir miyim? Temizleme ve nemlendirme amaçlı
Ben dee , benim kandan bakilan haftaya cikicak insallahKeşke fetal verseydim ya nasıl merak ediyorum cinsiyetini
Bana kiz gibi geldiBirde ultrason resminden cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı göbekten bakıldı
Bende cok sik oluyor.hormon kaynakli 2 gece once tir tir titredim ustume yorgan aldim.hava 27 derece idi.ardindan 2 saat sonra su gibi terledim.hasta degilim..ilk hamilelikte de oyle idi:)
Kızlar herkese selam, bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah, ben 2024 Mayıs'tan sonra yine buralardayım. Uygulamaya göre 1 Nisan görünüyor doğum zamanı 10.haftam ama mart da olabilirim gibi. Nisan da olabilir kızım gibi 42'ye doğarsa yine de size yazmak istedim. Umarım her şey yolundadır hepimizin
Merhabalar hanımlar bende bu grupta gibi görünüyorum. Doğum tarihi uygulama da 5 mart ama bebiş bi hafta önden gidiyor. Ben kayseride kafama uyacak bir doktor arıyorum özelde. Daha önce bazı deneyimlerim oldu ama kimseye içim ısınmadı. Birde acaba Zeki Yılmaz takipli hasta alıp doğum yaptırıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kan pıhtılasması sorunu için ona gitmiştim ama devam etmek üstüne bir şey söylemedi takip yapmıyor diye düşünüp başka bir doktora yöneldim ama doktorum aşırı yoğun nçdün öğrendiğime göre pahalı ve ikili tarama testinden sonra fetal dna gereken durumlar yaşamamıza rağmen beni stresimle başbaşa bırakması şuanki doktorundan beni soğuttu yeni bi arayış içerisindeyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Rabbım herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla güzellikle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Merhaba hanımlar bende aranıza 2 yıl aradan sonra katiliyorum ilk bebeğimi 7 yıl bekledikten sonra çok şükür rabbim duamızı kabul etti kardesi olsun istiyorduk şimdi 12+4 günlük hamileyim beni de eklerseniz sevinirim
İstanbul
Yaş 33
2.gebelik
Sat:10.06.2025
Beklenen doğum tarihi:17.03.2026
Hayırla ve sağlıkla kucağımıza alalim inşallah bebislerimizi
Ben sabah lierac akşam mustela sürüyorumKızlar tavsiyenize ihtiyacım var
1. Çatlak kremi ne aldınız ya da ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
2. Cilt bakım ürün önerisi alabilir miyim? Temizleme ve nemlendirme amaçlı
Hayır.Türk doktor yok mu canım?
Canim simdi gordum cok cok uzuldum rabbim yardimcin olsun kolaylastirsin insallahBen canım yine yatırdılar
Dr bir ayın daha var sodyum düşmüş crp yüksek ne kadar yatacağım hiç belli değil ve pazartesi okullar açılıyor
Oğlum annemde şehir dışında bugün öğretmenini aradım ilk hafta idare edebilir misiniz hastanedeyim dedim
Ama kızım lisede hem de fen lisesi mecbur başlayacak
Böyle iki ara bir derede kaldım
Maddi külfete değinmiyorum bile
İyice ağlama duvarına çevirdim burayı ama gerçekten çok bunaldım
Rabbim merhamet etsin bir ay daha sürerse ne yaparım hiç bilmiyorum
Cok uzuldum boyle bir sey deneyimlemenize neredesiniz siz neresinde siniz ?Canım inan bana bundan önce gittiğimiz doktor daha kötü idi. Değiştirmek zorunda kaldık. Irkçılık yapıyordu o. Ramdevumuz olduğu halde 4 saat beklettikleri oluyordu en son gelenleri alıyordu herkes bitince beni alıyorlardı. Eşim işten gelir yanımda kalırdı 3 4 saat sorun çıkıyordu. Hep ters bakıyorlardı. Azarlıyorlardı. Yabancı olan bütün insanlar aynı şeyi söylüyordu. Bu doktor ona göre iyi ama ne dese yapacaksın fazla soru sormadan ilgi çekmeden oturacaksın. Almanyada bulunduğum şehir en yabancı düşmanı olan şehir. Alman doktorun kibar olması bende bölge ye ve bölge insanına göre değişiyor. Rabbim gönlümüze göre versin. 7 ay kaldı o da geçer. Sizden hayır duası istiyorum. Bu paylaşımı okuyan herkesten buna çok ihtiyacım var. Mübarek cuma günü hürmetine hepiniz için sağlık sıhhat diliyorum
Geçmiş olsun bende 6 gün yattım cuma tekrsr yatış dedi dr acile yönlendirdi oradakiler serym vs taktı 1 hafta sonra gel dediler kontrol edelim dediler bende fe sodyum düşüktü muz ye en cok onda var femişti dr günde 2.3 ad ye demişti bilgin olsunBen canım yine yatırdılar
Dr bir ayın daha var sodyum düşmüş crp yüksek ne kadar yatacağım hiç belli değil ve pazartesi okullar açılıyor
Oğlum annemde şehir dışında bugün öğretmenini aradım ilk hafta idare edebilir misiniz hastanedeyim dedim
Ama kızım lisede hem de fen lisesi mecbur başlayacak
Böyle iki ara bir derede kaldım
Maddi külfete değinmiyorum bile
İyice ağlama duvarına çevirdim burayı ama gerçekten çok bunaldım
Rabbim merhamet etsin bir ay daha sürerse ne yaparım hiç bilmiyorum
Benim 14-15 gibi geçmişti önceki ikinci trimesterde bile unutuyosun her şeyi merak etmeKızlar ben yarın 10.haftaya giriyorum yani 10+’lar başlıyor. Her yemekten sonra ağzımda çok kötü tad oluyor. İleriki haftalarda olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi geçecek mi bu his?
Lifli meyveleri tavsiye ederim, kayısı kompostosu zeytinyağında beklemiş incir de iyi söktürüyorKızlar kabızlık için ne önerirsiniz. 12. haftamdayım. Hiç olmazdı yeni ilaçlara başlamak beni mahvetti.
Bende de var maalesef.13+3 deyim devam ediyor o iğrenç tat
Canım ben öğleden sonra 6-7 kayısı kurusu bir iki de erik kurusu yiyorum ve gün içinde bol bol su içiyorum bunlar işe yarıyorKızlar kabızlık için ne önerirsiniz. 12. haftamdayım. Hiç olmazdı yeni ilaçlara başlamak beni mahvetti.
Foto varsa atar misiniz hangisiCanim ben ilk hamileligimde bio oil kullandim ama iki cesiti vardi benim ki tamamen icerigi organic olan digerinde cunku kimyasal bir sye vardi diye hatirliyorum. Ben de oldukca ise yaradi minik dahi catlagim yok hic bir yerimde .
Sabah aksam surmeye baslamistim 11-12 hafta itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?