Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Arkadaşlar doktor magnorm magnezyum verdi. Günde 2 tablet akşam aynı anda suda erit iç dedi ama beni çok rahatsız ediyor. İshal oluyorum. Siz kaç tablet içiyorsunuz? Sizede karın ağrısı, ishal yapıyor mu?
Bana bugün verdi doktor tok karnına günde 1 tablet suda erit dedi. Bu akşam içeceğim

Kızlar dünden beri magnezyum,regenesis max multivitamin,d vitamini başladım inanın sabahtan beri uyuyorum hiçbir şeye elimi süremedim, yemek bile istemedim. Hasta mıyım bunlar mı yaptı.

Merhaba sizin miyom sabitlenmiş mi yoksa büyümeye devam ediyor mu? Benim de her gittiğimde 1cm artmış oluyor maalesef, 6 küsur olmuştu dün gittiğimde. Ben de erken doğum tarzı bi şey demedi ama özen göstermemi istedi çok sorun teşkil ederse hamilelik sürecinde bile alınabileceğini söyledi umarım ona gerek kalmaz:/

Ben miyomu ilk defa geçen hafta bambaşka sebeple kadın doğum acile gidince öğrendim. Ondan önce hiç bahsedilmemişti. Yani sabit mi büyüdü mü inanın bilmiyorum. Ama geçen hafta 5cm demişlerdi acilde, şu an 6.5 cm civarı dedi bu doktorum. Doktor büyümeye devam edebileceğini söyledi. İnşallah sıkıntısız doğuma kadar gideriz Her miyom erken doğuma sebep olmaz tabiki doktorum sadece bu ihtimalin de varlığından bahsetti. Gönlümüzü rahat tutalım doktorum da rahattı o yüzden çok paniklemedim sanırım

Kızlar tavsiyenize ihtiyacım var
1. Çatlak kremi ne aldınız ya da ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
2. Cilt bakım ürün önerisi alabilir miyim? Temizleme ve nemlendirme amaçlı

16 haziran son adet tarihim.supriz bir gebelik oldu mayis grubundan bikac kisi ile haberlesiyorum.gerisinden pek haberim yok acikcasi:) kosturmaca birde malum. iş bebek ev. acikcasi pek vaktim de olmuyor
Benim de öyle pek beklemediğim bir durumdu, kader:)
Bebeğin nasıl? Konuşmaya başladı mı hahahah

Kızlar ben yarın 10.haftaya giriyorum yani 10+’lar başlıyor. Her yemekten sonra ağzımda çok kötü tad oluyor. İleriki haftalarda olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi geçecek mi bu his?

1)Bio-oil günde 2 kez yağlandırmak için, günde 1 kez de liearac çatlak kremi
2) ben bioderma kullanıyorum temizleme için. The purest ın da nemlendiricisi ve güneş kremini kullanıyorum

Ben bu önden gitme olayini anlamadım gelişimi mi çabuk oluyor daha mı erken doguracagiz yani bana da önden gidiyo dedi de kafam karişti senin ki masallah baya önde
Önden gitmek sadece gelişimi önde demek. Erken doğurmak gibi bir anlamı yok. Aslında bebek 13 haftalıkmış gibi bi durum değil yani. Yine 11 haftalık ama büyüklüğü 13 haftalık bir bebek büyüklüğünde demek. Hep böyle önden giderse kilosu daha yüksek bir bebek doğurmuş olursunuz muhtemelen

Ahaha ben olayı tamamen yanlış anlamışım cahillik işte hatta uygulamaya da doktorun dedigi haftayı girmiştim düzelteyim bari yanlis takip ediyomuşum 1 hafta önden önden İyiydi aslında ama mide bulantılarım çabuk geçerdi tüh

Bio oil almıştım ama kantaron yağı da çok iyi geliyormuş hem de bitkisel kırmızı kantaron olan yalnız hücre yenileyici cunku

1- bioderma atoderm yağ ve nemlendiri. Lierac bu ay eklerim diye düşünüyorum
2- avene cleanence temizleme, avene hydrance aqua gel, minela care güneş kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…