Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Merhaba kızlar. 12+3 ün bugün kontrolüm vardı. Ense kalınlığı ve burun kemiği gayet normal çıktı çok şükür. Doktor cinsiyet konusunda yorum yapmadı ama biz eşimle resmen gayet besbelli bir pipi gördük:))))) ikimiz de kız istiyorduk fakat bebek kendini çok açık belli etti bence. Nipt testini Genoks firmasına pazarlıkla 14 bine yaptırdık. Haftaya her şey belli olur inşallah.

O yüzden değiştirmemiştir ben de önceden vifolic kullaniyordum

Ahahah hiç o açıdan düşünmemiştim haklısın valla

Merhaba bende katılmak isterim
Sat 1.06.2025
Doğum 8.3.2026
Kese 5+0 de görüldü, ikiz bu arada
Kalp atışları 6+0 hafta da duyuldu
Şuan yaklaşık 13 haftalıklar, cinsiyet henüz belli değil.
Yaş 35
İkinci kez gebelik
şuanda 4 yaşında çocuğum var, kardeşleri yolladı Allah’ın izniyle inşallah

Eklentiler

• 1757126588902.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 15
Bendede ense kalınlığına baktı , devlet hastanesinde perinatolog, kalınlık iyi dedi, burunları var dedi(ikizler)
Fetal yaptıracak mısın dedi? Hayır gereksiz pahalı ticari buluyorum dedim zaten öyle bişey olsa aldırmayacağım.
İkili yapalım dedi, bende tamam dedim.
Bu arada İlk çoçuğumda da ikili yaptırdım sadece, down dediler. Çocuğum down sendromlu değildi.

Arkadaşlar kimse ikili teste göre down sendrom teşhisi koyamaz. O test sadece riski söyler size, bi tanı testi değil.

Kızlar bugün multivitamin , d vitamini spreyi, magnezyum başladık.
Demiri 3 hafta sonra başla dedi.
Sizin de öyle mi?
Benimde öyle canım. Demiri çarşamba günü soracağım, benzer bişey söyler herhalde. Harici folik asit kullanmadım ben hiç. Multivitamin kullanıyorum hamile kalmadan 2 ay önce başladım

Kızlar ankarada olanların doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var. Tüp bebek doktorum 10+2 de son kontrolünü yaptı. Şu anda bir doktora takipli değilim. Tavsiyelerinize açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…