Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Merhabalar bugün 13+5 olduk. Kadın doğuma 2li test sonucunu göstermek için geldim yasa bağlı zeka testi yüksek çıkmış 4 lu tarama yada nipt testi önerdi doktor ama büyük ihtimalle yasa bağlı Yuksek çıktı dedi kesin diye bir şey yok dedi. Ama içiniz rahat olsun isterseniz nipt testi kesin sonuç verir dedi. Ankara'da yaşıyorum yaptıran arkadaşlar vardı sanırım nerde yaptırdıklarını ne kadara yaptırdıklarını yazabilir mi? Birde ayrıntılı ultrason için beni yönlendirme yapmadıkları için sıra bulamadım çok canım sıkıldı

Geçmiş olsun 11+2 de benimde olmuştu kahve akıntı doktorum fitil vermişti 2 gün sabah akşam sonra akşam 1 kullandım,ama şöyle bir gün bile sürmedi öğlen başlayıp gece durdu gibi 2 hafta daha fiitili kullanıp bıraktım. Doktora gittim 2 kere çok panık oldugum için bi sorun yoktu çok şükür

Merhaba ben de Ankara da Omega genetik firmasına yaptırdım,çalısdıgım yerden gelip kan aldılar.Salı günü kn verdim bir haftaya sonra perşembe sonuc çıktı. 360 dolara yaptırmıstım

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Özel olarak yattım kalkmadım gibi bişey olmadı yani değil mi? Dinlenmeye çalışıyorum tabi ama yardım edecek biri yok yanımda mecburum hareket etmeye o yüzden sordum bunu

Kızlar sabah lavaboya girdim bir akıntı var kahve desem değil sarının koyusu gibi turuncu gibi ama sarımtırak bir renk enflasyon var diye doktorumun yazdığı antibiyotik vardı dün gece ondan içmiştim omu enfeksiyonu temizliyor yoksa başka birşey mi korkmalı mıyım sizce

Yok birşey yoktu çok şükür sızınde yoktur inşallah kötü düşünmeyin dinlenin bol bol

Aynı durumdayız inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Takip edelim bugün inşallah geçer
Yok birşey yoktu çok şükür sızınde yoktur inşallah kötü düşünmeyin dinlenin bol bol
Teşekkür ederim

Kızlar sabah lavaboya girdim bir akıntı var kahve desem değil sarının koyusu gibi turuncu gibi ama sarımtırak bir renk enflasyon var diye doktorumun yazdığı antibiyotik vardı dün gece ondan içmiştim omu enfeksiyonu temizliyor yoksa başka birşey mi korkmalı mıyım
Aynı durumdayız inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Takip edelim bugün inşallah geçer

Teşekkür ederim
Amin inşallah şip şip akıyor iltihap lavaboda sizinde oluyor mu acaba galiba bu enflasyondan kurtulamicaz

15+4 haftalığım benm de bu hafta ıslaklık gibi akıntım oluyor hiç kafama takmamıştım ama şu an sen böyle söyleyince ben de taktım kafama.

IMG​

arkadaşın yengesi kadın doğum bölümünde çalışıyor aradı onu 15. haftadan sonra amniyon sıvısı kaçağı riski olabiliyor dedi başıma ağrı girdi resmen 16.30 randevum öğrenip size de yazarım....

Enfeksiyon olup olmadığını bile bilmiyorum açıkçası antibiyotik falan hiç konuşmadı doktorum progestan yazdı sadece günlük zor bela 3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum yine de inşallah bir an önce iyileşiriz

Doktor ile görüştüm. Düşüklüğünden ziyadesi yüksekliğinden kork dedi. O sebeple içim şuan için rahat. Siz ne yaptınız ne yaptıniz

Doktor ile görüştüm. Düşüklüğünden ziyadesi yüksekliğinden kork dedi. O sebeple içim şuan için rahat. Siz ne yaptınız ne yaptıniz
En son tahlilimde biraz daha yükselip normal sınırlara girmişti. Dr sorun yok toparlanmış dedi

Muhtemelen enfeksiyondan kaynakli canim.tekrarlarsa bir doktora danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…