Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Ama hangi haftaligindaki ultrason ile ayni?) her halde 10.haftalar gibi erken haftalar olmaz. ben daha 13.haftama bugun girdim:) ve her ultrasonda farkli daha buyuyor ya o yuzden:) ama InsAllah daha ileriki haftalarda kiyaslayacagim mutlaka
tabi ki bu son haftalar. ilk haftalarda yüzü pek seçilmiyor ki oluşmadığı için

herkese iyi haftalar kızlar umarım herkes iyidir
benimde ikili sonucu çıktı doktor bir sorun görmedi. artık 1 ay sonra görüşeceğiz kesin cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz bakalım bu ay sonunu nasıl getireceğim

Merhaba arkadaşlar..
Bugün 13+1 oldum..
Bulantilarim devam ediyo.Sadece sabah değil yemek yedikten sonra ve akşam yattığımda da devam ediyo.Birde mukkemmmel derecede kasık ağrım ve miğde siskinligim oluyo.Bunlari rahatlatmam için tavsiyesi olan var mı ?Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Ve bende sizinle birşey paylaşmak istiyorum kabızlık için..
Ciğ havuçun lif icerigi fazla olduğu için yardımcı oluyo hemde faydalı..

Kizlar benimde ilk gebeligimde kizim onden gidiyordu hep ama son haftalarda uyumluya donmustu ve 42 haftalik dogmusti .
Bu bebegimde önden gidiyor 10 gun kadar bakalim ne olacak

merhaba, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz. Ben de 42 yaşındayım, benim de 16 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın yavrularımızı. Grubun en büyüğü bendim derken siz de geldiniz :) hoş geldiniz

Uyurken de oluyor bazen evet
Doktora gozukmeniz en dogrusu

Bende de gecen hafta bianda su şeklife bi akıntı gelmişti az miktarda akmıştı ayakta üstümü giyiniyordum takip ettim daha gelmedi bendr normal diye düşündüm

Kızlar ben birkaç defadır bebeği hissediyorum bence. Çok çok erken biliyorum. Ama bağırsak hareketine benzemiyor. Aranızda hisseden var mı?
Ben son 1 haftada 2 kere hissettim.iki buklum oturmak durumunda kaldim ve pat diye bi hareket oldu..ikincinde de oyle...ters oturunca hareketi cakiyor bebegim:) Gaz vs olmadigina eminim.gecen senede gebeydim farkini anlayabiliyorum

Gidin bence onemli.daha yolun basi oyle bile olsa onlem alinmasi kolay endise etmeyin ama ihmalde etmeyin.ornek alsinlar amniyon sivisi mi diye.

Doktor ile görüştüm. Düşüklüğünden ziyadesi yüksekliğinden kork dedi. O sebeple içim şuan için rahat. Siz ne yaptınız ne yaptıniz

Canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor. İyisin değil mi?
İyiyim iyiyim canım çok şükür. Burda çok vakit harcıyorum o yüzden takip etmeyi bıraktım bir de benimkiler bugün okula başladı okul hazırlıkları falan onlarla uğraşıyordum.
Sen nasılsın ?

15+4 haftalığım benm de bu hafta ıslaklık gibi akıntım oluyor hiç kafama takmamıştım ama şu an sen böyle söyleyince ben de taktım kafama.

IMG​

Kızlar merhaba 12 haftam dolmak üzere ve iki gündür çok açık kahvemsi turuncumsu bir akıntım var. Doktor progestan fitili 2 doz yazdı dün sabah artınca 4e çıkardı ama gel bakayım falan demedi hiç. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…