Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Genoks var ankarada.ilk gebeligimde orda yaptirmistim.gorusebilirsin fetal icin canim.

Biliyorum ya benzemez de zaten ultrason resimi ile yeni dogan. Sadece iste isin girgirindayik
Yeni dogan bebekler garip oluyor biraz evet
Dediginiz gibi kilo aldikca guzellesiyorlar

Geciyor cnm benim oncekinde 13. Haftada gecmisti.bunda suan 13+2 deyim. Azaldi baya.muhtemelen 1 haftaya gececek..az daha dayan.kalici degil endise etme.hatta onun sayesinde az kilo aliniyor.ikinci trimester aman yarabbi oburiks loading
Ben şimdi de oburiks modundayım 3 ayrı akşam yemeği yiyorum

Ya çenesi acaip benziyordu görünce direk dedim aynı sen diye eşime

Biliyorum ya benzemez de zaten ultrason resimi ile yeni dogan. Sadece iste isin girgirindayik
Aynen.. isin heyecani o aslinda.hep bir merak icindeyiz...cinsiyeti ne,kime benziyor, huyu nasil olcak, kac kg dogcakanalik ,endise ve merakmis

Kızlar ben 13+4 oldum bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ya bağırsak değil ondan çok eminim balık kayıyor gibi çok değişik birşey tarifi yok yani ama çok güzel erken belki ama ben hissediyorum
İlk gebelikte 16.haftada içimden kelebek dokunur gibi hissetmiştim .ama gaz sancısı gibi olmuyor bariz anlıyorsun hareket etmeye basladiginj

aaa benimki birebir aynısı hatta bence 2 yaşını geçti ama bana bebekliğinden farklı gelmiyor. bazı çocuklar değişiyor bazıları değişmiyor bence

kızlar günaydın, gece 3 gibi lavaboya kalktığımda çamaşırımda 10 krş büyüklüğünde ıslaklık gördüm, sabah 7 gibi tekrar baktığımda 2 katına falan çıkmıştı. Uyurken akıntı oluyor mu sizde? Akıntı olduğunu düşünmek istiyorum ama biraz panikledim. Yaşadınız mı hiç siz ne dersiniz? Doktora mı gitsem su olabilir mi yaa

Kızlar ben birkaç defadır bebeği hissediyorum bence. Çok çok erken biliyorum. Ama bağırsak hareketine benzemiyor. Aranızda hisseden var mı?

aaa benimki birebir aynısı hatta bence 2 yaşını geçti ama bana bebekliğinden farklı gelmiyor. bazı çocuklar değişiyor bazıları değişmiyor bence
Ama hangi haftaligindaki ultrason ile ayni?) her halde 10.haftalar gibi erken haftalar olmaz. ben daha 13.haftama bugun girdim:) ve her ultrasonda farkli daha buyuyor ya o yuzden:) ama InsAllah daha ileriki haftalarda kiyaslayacagim mutlaka

Sadece akintiysa kokusu gelmeyen seffaf bence normaldir. Bende oluyor mesela bazen.

Sadece akintiysa kokusu gelmeyen seffaf bence normaldir. Bende oluyor mesela bazen.
uyurken akıntı oluyor mu ki benim hareket halindeyken olurdu hep, uyurken de gelince anlamadım akıntı mı sıvı mı. Yenidoğan hemşiresi arkadaşıma sordum amniyon sıvısı kaçağı olabilir, idrar kaçağı olabilir, akıntı olabilir dedi. Nasıl biliceksem... Doktora gideceğim iş çıkışı bugün

Merhaba,
Ben de gebeyim, 7 haftalık ikizl gebelik. Tek yumurta. 42 yaşındayım, ileri yaşta daha fazla görülüyormuş ikiz gebelik. İki çocuğum daha var. İlki 14 yaşında kız, ikinci 2 yaşında erkek. Herkese sevgilerimi sunuyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…