- 1 Mart 2023
- 111
- 101
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğumyarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Aynıdır büyük ihtimalleSımdı kuru kayısı yiyorum tarım kefir alayım ama sade olanı içemiyorumMeyveli olanda aynı etkiyi yapar mı?
Ben de henüz eşim hariç kimseye söylemedimYaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğumyarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Bakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor.Ben de henüz eşim hariç kimseye söylemedimanneme söylemek için randevuyu mu beklesem diyorum hani keseyi de göreyim diye bir yandan da pat diye herkese söylemek istiyorum bu arada hamilelik+ uygulaması var ya onu indirdim, baya güzel bilgiler var bakmak isteyen olursa
Canım biliyorum bu banada daha önce doğru çıkarmıştı da ben buna baktım kız cinsiyet çıktı birde Rus takvimi var orda erkek çıkıyor dur bakalım hayırlısı olsun inşallahBuradan baksanız ya, oğlum doğru çıkmıştı buraya göre2025 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2025 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Hiç sorma 2 oğlum var küçüğü offf bir fena Allah'ım durduramıyoruzAllah gönlüne göre versin. Benim de oğlum baya hareketli. Her yere tırmanır. Sürekli takip etmemiz gerekiyor. Bu gebelikte geçen gün rüyamda erkek bebek almaya gidiyordum. Bu gece de rüyamda 4 5 yaşlarında bir erkek çocuk gördüm. Hatta adı ile çağırdım. O da hareketliydi peşinden koşturuyoduk
İlk gebeliğimde 10. Haftadan sonra başlamıştı. Ama bu gebelikte rüyamda görüyorum. Geçen gün eşim meyve yiyordu. Canım istemedi ama kokusu çok hoş geldi. Gece rüyamda gördüm.
Rus takvimi gerçek çıkıyor muCanım biliyorum bu banada daha önce doğru çıkarmıştı da ben buna baktım kız cinsiyet çıktı birde Rus takvimi var orda erkek çıkıyor dur bakalım hayırlısı olsun inşallah
Biliyorum DumanGülce ismi çok güzel..ama Duhan in anlamını biliyorsunuz değil mi
Aa başladı mıBakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor.sabah bulantılarım başladı bu arada şimdiden
Evet baya sabah kötü oldum dedim geliyor:))Aa başladı mıhadi geçmiş olsun ama çok şükür bu günleri de verene geçtiğimiz yol meşakkatli ama sonu çok güzel
Günaydınlar şu an iyiyim şükür sizin nasıl bugün anneme söyleyeceğim 330 beta çıktı dünGünaydın hamişler
Nasılsınız bugün? Günleriniz nasıl geçiyor?
Oyy maşallahGünaydınlar şu an iyiyim şükür sizin nasıl bugün anneme söyleyeceğim 330 beta çıktı dün
Yaa kalp atışını duymuşsunuzdur sizOyy maşallah
Benim dünden beri sanki minik minik bulantılarım başladı ama yormuyor çok şükür
Dün kan vermiştim 2416 çıktı. Yarın sabah doktora gideceğim nasipse
Anneciğiniz nasıl mutlu olacak şimdi
İlk defa gidiyorum doktoraYaa kalp atışını duymuşsunuzdur sizbenim erken başladı sanırım her şey erken oluyor bende anlamadım
İyi düşünelim iyi olsunGünaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı
Oy maşallah yüksek değerle öğrenmişsiniz sağlıkla görürsünüz inşallahİlk defa gidiyorum doktora
Perşembe günü idrar testi yapmıştım, aslında adetim geçince yapıcaktım ama dayanamadım
Kan testini de dün verdim. Keseyi bile görmedim henüz
Sizin minnak hemen kendinden haberdar etmek istemiş demek ki
Maşallah arkadaşımın da böyle oldu şimdi bi sıkıntı yok sizin de güzel geçecek inşallahGünaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?