Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
bende de kabızlık oluyor Bu sıra ben de kayısı tüketiyorum, iki parça kuru kayısıya zeytinyağı döküp öyle tüketiyorum, ya da öyle de çıkmazsam aynısını erik kurusuyla yapıyorum, kesin çözüm

Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğum yarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Sımdı kuru kayısı yiyorum tarım kefir alayım ama sade olanı içemiyorum Meyveli olanda aynı etkiyi yapar mı?
Aynıdır büyük ihtimalle Umarım geçer Ben de ishal atlattım yeni, çok fena salgın var. Çocuktan geçti, o iyileşti çok şükür Anne baba sırayla atlattık

Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğum yarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Ben de henüz eşim hariç kimseye söylemedim anneme söylemek için randevuyu mu beklesem diyorum hani keseyi de göreyim diye bir yandan da pat diye herkese söylemek istiyorum bu arada hamilelik+ uygulaması var ya onu indirdim, baya güzel bilgiler var bakmak isteyen olursa

Bakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor. sabah bulantılarım başladı bu arada şimdiden

Canım biliyorum bu banada daha önce doğru çıkarmıştı da ben buna baktım kız cinsiyet çıktı birde Rus takvimi var orda erkek çıkıyor dur bakalım hayırlısı olsun inşallah

Hiç sorma 2 oğlum var küçüğü offf bir fena Allah'ım durduramıyoruz bu arda kızımda var ama gerçekten kız çocuklar benimki öyle en azından akılı uslu laf dinler erkekler zor biraz ama iyiki varlar tabikide kız erkek farki yok ikiside canımın parçası 2 oğlum 1 kızım var sayılar eşitlensin kızıma da kız kardes olsun isterim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olsun hepimizin yawruları

Bakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor. sabah bulantılarım başladı bu arada şimdiden
Aa başladı mı hadi geçmiş olsun ama çok şükür bu günleri de verene geçtiğimiz yol meşakkatli ama sonu çok güzel

Günaydınlar şu an iyiyim şükür sizin nasıl bugün anneme söyleyeceğim 330 beta çıktı dün
Oyy maşallah
Benim dünden beri sanki minik minik bulantılarım başladı ama yormuyor çok şükür
Dün kan vermiştim 2416 çıktı. Yarın sabah doktora gideceğim nasipse
Anneciğiniz nasıl mutlu olacak şimdi

Günaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı

Eklentiler

• IMG_7156.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaa kalp atışını duymuşsunuzdur siz benim erken başladı sanırım her şey erken oluyor bende anlamadım

Yaa kalp atışını duymuşsunuzdur siz benim erken başladı sanırım her şey erken oluyor bende anlamadım
İlk defa gidiyorum doktora
Perşembe günü idrar testi yapmıştım, aslında adetim geçince yapıcaktım ama dayanamadım
Kan testini de dün verdim. Keseyi bile görmedim henüz
Sizin minnak hemen kendinden haberdar etmek istemiş demek ki

İyi düşünelim iyi olsun
Maşallah onun minik kesesine bol bol dinlenin, hem fırsat bu fırsat bol bol nazlanmalık zaman var şimdi önümüzde

Oy maşallah yüksek değerle öğrenmişsiniz sağlıkla görürsünüz inşallah
Benim adetten 9 gün önce silik çizgiyle belli etti kendini kan verdim 2,7 çıktı doktor bile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi. Sürekli kan vermeye gittim eşimle.

Maşallah arkadaşımın da böyle oldu şimdi bi sıkıntı yok sizin de güzel geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…