- 2 Mart 2020
- 435
- 606
- 103
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #10.781
Ben geçen gebelikte 18. Hafta gibi bağırsak hareketi vs hissediyordum sanırım ilk defa 19. Haftada sırtüstü yattığımda pıt pıt vurunca hissettiğimi anladım .Belki daha önce de başlamış olabilir ama bana vurma hissi farklı gelmişti ilk orda bu bebek dedim.Şimdi de bağırsak hareketi hissediyorum arada ama hala ayırt edemiyorumben 18. haftadayım hissetmiyorum ya da acaba hissediyor muyum arada bir pıtırtı oluyor gibi ilk hissettiğinizde nasıl emin oldunuz bağırsak hareketi mi kasıkta seğirme mi yoksa bebek mi. Ben eşime bile söylemiyorum şuan heveslenmesin diye o kadar emin değilim ki
28 şubatta 37+0 oluyorumUmarım olur hiç uğraşmayız. 20 hazirana göre 1 hafta mı kalıyor ben yanlış mı hesaplıyorum ki acaba
desenize hissi bilen bile emin olamıyor başlardaBen geçen gebelikte 18. Hafta gibi bağırsak hareketi vs hissediyordum sanırım ilk defa 19. Haftada sırtüstü yattığımda pıt pıt vurunca hissettiğimi anladım .Belki daha önce de başlamış olabilir ama bana vurma hissi farklı gelmişti ilk orda bu bebek dedim.Şimdi de bağırsak hareketi hissediyorum arada ama hala ayırt edemiyorumpıt pıt vurması lazım ki bebek hareketi diyeyim.Hala uzmanlaşamamışım bu konuda Geçen gün 3.-4. Gebeliği olmasına rağmen 20. Haftada hisseden okudum stresim azaldı sanırım biraz da beden farkındalığıyla alakalı ben çok fark edemiyorum bu olayları.
Çok güzel bir hismiş onun minik tekmesi bile insanın bir hoş yapıyordesenize hissi bilen bile emin olamıyor başlardabakalım tekme saymayı önerdikleri bir dönem var hepimiz asıl orada paranoyak olacağız bence
ay siz de mi hissediyorsunuz nasıl bir his nasıl emin oldunuz ben öne eğik gibi oturunca pıtırtı hissediyorum zayıf mısınızÇok güzel bir hismiş onun minik tekmesi bile insanın bir hoş yapıyor
58 kilo olmuşum dün doktorum hissedebilirsin demişti sırt üstü uzaninca dürtüyor seni genelde ben tok yatınca uyanıyor az öncede vurdu gunde 2 kere filan hissediyorum artıkay siz de mi hissediyorsunuz nasıl bir his nasıl emin oldunuz ben öne eğik gibi oturunca pıtırtı hissediyorum zayıf mısınız
Hatta ben arada bir rahatsız ediyorum beyfendiyi uyansın diyeay siz de mi hissediyorsunuz nasıl bir his nasıl emin oldunuz ben öne eğik gibi oturunca pıtırtı hissediyorum zayıf mısınız
Maşallah ilk tekme hiç unutulmaz. Kızıma hamıleyken 16 . haftamdaydm eşimle Mac izlerken eşim bagırmştı gole korktu yavrum ole bı vurdu kı. Alt limit 16. Haftada dıs dunyaya tepkı baslayablyor. cogu bebekte. Şimdi 13 haftalgm ve 43.50 kgmım ayakta gebelk karnm cok büyük 2. Bebek dye yatınca da rahimi goruyorum kasıkta resmen dun kelebek kanadı GB hssettm.haftaya umarım tekmeyi anlarm58 kilo olmuşum dün doktorum hissedebilirsin demişti sırt üstü uzaninca dürtüyor seni genelde ben tok yatınca uyanıyor az öncede vurdu gunde 2 kere filan hissediyorum artık
Az kalmış hissedersin çok yakındaMaşallah ilk tekme hiç unutulmaz. Kızıma hamıleyken 16 . haftamdaydm eşimle Mac izlerken eşim bagırmştı gole korktu yavrum ole bı vurdu kı. Alt limit 16. Haftada dıs dunyaya tepkı baslayablyor. cogu bebekte. Şimdi 13 haftalgm ve 43.50 kgmım ayakta gebelk karnm cok büyük 2. Bebek dye yatınca da rahimi goruyorum kasıkta resmen dun kelebek kanadı GB hssettm.haftaya umarım tekmeyi anlarm
Doğum tam zamanında olsa bile 37 de çalışmak gözümde büyüyor28 şubatta 37+0 oluyorum
21 mart doğum olursa 13 hazirana kadar 12 hafta yapıyor
Tabii planladığımız gibi olmayacak erken doğum vs olursa.
Senin de benden 11 gün önce doğum öyle gözüküyor
hissettik ama çok sallamadı uzunda sürmedi allah beterinden korusunKızlar deprem olmuş iyi misiniz İstanbul hissetmiş orda oturan var mı?
ben baya hissetttim 8. kattayız ofiste çok korktum ama şükür bişey olmadıKızlar deprem olmuş iyi misiniz İstanbul hissetmiş orda oturan var mı?
ben olmadım ama idrar yolu enfeksiyonu için bol su içmeyi öneriyolar hem olunca hem de yakalanmamak için sıcak tutmayı bilemiyorum karnına çok sıcak tutma bence ama ayaklarını sıcak tutabilirsin çook geçmiş olsunkızlar idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanan var mı aranızda. benim hafif sancım ve afedersiniz hafif yeşil akıntım oldu bugün tedirgin oldum dr kontrolume de epey var devlete gideyim diyorum ama gidesimde yok sıcak tutsam geçer mi acaba
Ben çok ağır geçirdim. İki kere monurol kullandım. Günde 3 lt su içiyorum hamileliğimin başından beri. Sıcak zarar verebilir canım.kızlar idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanan var mı aranızda. benim hafif sancım ve afedersiniz hafif yeşil akıntım oldu bugün tedirgin oldum dr kontrolume de epey var devlete gideyim diyorum ama gidesimde yok sıcak tutsam geçer mi acaba
teşekkür ederim. pztsi bekliyeyim bakalım geçer belkiben olmadım ama idrar yolu enfeksiyonu için bol su içmeyi öneriyolar hem olunca hem de yakalanmamak için sıcak tutmayı bilemiyorum karnına çok sıcak tutma bence ama ayaklarını sıcak tutabilirsin çook geçmiş olsun
çok geçmiş olsun su içiyorum bende akıntı olmasa çok takılmazdım da aklıma takıldı devlet hastanesine giderim geçmezseBen çok ağır geçirdim. İki kere monurol kullandım. Günde 3 lt su içiyorum hamileliğimin başından beri. Sıcak zarar verebilir canım.
Ben İstanbul BüyükçekmeceKızlar deprem olmuş iyi misiniz İstanbul hissetmiş orda oturan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?