- 22 Mayıs 2025
- 54
- 112
- 8
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #10.761
dün gittiğimde suratı burnu ağzı bile o kadar belliydi ki mest oldum inanamıyor insan ilk gittiğim günü hatırladım ekranda ufacık bir kalp atışından başka bişe gözükmüyodu şimdi minicik bir insanYakin zamanda kontrole giden var mi kizlarr :) yarin gidicem cok merak ediyorum bebisim nasil buyudu mu boyu kilosu nebelirti falan da kalmadi artik ikinci trimestir cidden cok iyi geciyor
İlk gebelik mi? Hissetmek için henüz hâlâ erken lütfen stres yapma istemsizce oluyor biliyorum ama nereye bakarsan bak 15. Haftada hissedilemeyen bir bebeğe hiç kimse ters giden birşeyler var diyemez, sağlıklı ve gününü bekliyor annesiKızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim
Başladı demekki artık bir çoğumuzda.Son 1 haftadir bende yanmadan mizdaripim
Maşallahmaşallah Allah bağışlasın benimde oğlum 8 yaşına basacak bu ay ben biraz fazla ara vermişim :)
canım çok geçmiş olsun en riskli günleri atlatmışsınız bebeğin ve sen bundan sonrası çok daha kolay olsun inşallah sizin için gönlünü ferah tutHanimlar 13.haftaya kadar hep kanamam oldu hastanede falan yattim.simdi kanama alanim gecti ama doktor raporumi yeniledi .risk almayalım dinlen cok kanaman oldu dedi.15.haftamdayim hic disari cikmiyorum.en ufak gaz sancisi ya da akintim oldugu zaman kan gelecek diye cok korkuyorum uyuyamıyorum.saglikli oldugum günleri cok ozledim cok stres yaptim kendime.sizin yazilarinizi okuyup arkadaslarla konusuyor gibi oluyorum iyi geliyor
Ay masallahBen geçen cumartesi gittim 12 cm 122 gramdı bildiğin bebiş olmuş
Yaa ne guzel Allah bagislasindün gittiğimde suratı burnu ağzı bile o kadar belliydi ki mest oldum inanamıyor insan ilk gittiğim günü hatırladım ekranda ufacık bir kalp atışından başka bişe gözükmüyodu şimdi minicik bir insan
Şifa versin Rabbim yormayın kendinizi hiçHanimlar 13.haftaya kadar hep kanamam oldu hastanede falan yattim.simdi kanama alanim gecti ama doktor raporumi yeniledi .risk almayalım dinlen cok kanaman oldu dedi.15.haftamdayim hic disari cikmiyorum.en ufak gaz sancisi ya da akintim oldugu zaman kan gelecek diye cok korkuyorum uyuyamıyorum.saglikli oldugum günleri cok ozledim cok stres yaptim kendime.sizin yazilarinizi okuyup arkadaslarla konusuyor gibi oluyorum iyi geliyor
bunu duyduğuma sevindim bende fark cok acaba bağ kurabilirler mi diyordum umarım cok iyi abi kardes olurlar benimkilerdeİlk gebelik mi? Hissetmek için henüz hâlâ erken lütfen stres yapma istemsizce oluyor biliyorum ama nereye bakarsan bak 15. Haftada hissedilemeyen bir bebeğe hiç kimse ters giden birşeyler var diyemez, sağlıklı ve gününü bekliyor annesi
Başladı demekki artık bir çoğumuzda.
Maşallahbenim abimle aramda 9 yaş var diğer abimle 11 yaş. Bebeklik ve çocukluk dönemi tabiki bambaşka dönem çocukları ama şuan abim benim arkadaşım gibidir
Büyük abim çok hoppalaymış işi gücü oyunmuş ama ortanca yani 9 yaş fark olan anneme hep yardım etmiş benimle bebekken çok ilgilenmiş annem bi bezini değişirken yaklaşmazdı bir banyoda diğer her işinde okuldan gelince yardım ederdi seviyordu ilgilenmeyi derbunu duyduğuma sevindim bende fark cok acaba bağ kurabilirler mi diyordum umarım cok iyi abi kardes olurlar benimkilerde
biraz yıpratıcı bir süreç haklısınız ama riskli dönem geçmiş korkmayın Allahın izniyle tutunmuştur size sık wc kontrolu yapmamaya çalışın ayakları uzatıp film izleyin kafanız dağılacak seyler yapmaya çalışın bugünler geçecek korkmayınHanimlar 13.haftaya kadar hep kanamam oldu hastanede falan yattim.simdi kanama alanim gecti ama doktor raporumi yeniledi .risk almayalım dinlen cok kanaman oldu dedi.15.haftamdayim hic disari cikmiyorum.en ufak gaz sancisi ya da akintim oldugu zaman kan gelecek diye cok korkuyorum uyuyamıyorum.saglikli oldugum günleri cok ozledim cok stres yaptim kendime.sizin yazilarinizi okuyup arkadaslarla konusuyor gibi oluyorum iyi geliyor
Ben de 2 şubat okul başlarken tam 35+0 oluyorum doğru hesaplıyorsamBen eğer 8+8 olursa başlarım iyi hissedersem şubat sonuna kadar
İznimi doğum sonrasına bırakırım
Ama 8+16 olursa başlamam
ya ne güzel maşallah bakalım ben oğlan nasıl olacak kuzenlerine abilik yapıyor kendi kardeşine daha düşkün olur gibi geliyor bana da ama tabi tek çocukken kardeşi olacak duygular nasıl olacak bakalım:)Büyük abim çok hoppalaymış işi gücü oyunmuş ama ortanca yani 9 yaş fark olan anneme hep yardım etmiş benimle bebekken çok ilgilenmiş annem bi bezini değişirken yaklaşmazdı bir banyoda diğer her işinde okuldan gelince yardım ederdi seviyordu ilgilenmeyi derşimdi de gerçekten büyük hâlâ hoppaladır ahaja ama ortanca benim ruh ikizim dertleşir uzun sohbetler ederiz ikimizde bekarken beraber tatile falan çıkardık
Rapor mu alacaksın pekiBen de 2 şubat okul başlarken tam 35+0 oluyorum doğru hesaplıyorsamen fazla 2 hafta daha çalışılır o da okulun düzenini bozmaya değer mi çalışabilecek halim olur mu belli değil ama başlamam herhalde ben de. Ama her şekilde 1 ay en az izin bittikten sonra okul devam edecek
Umarım herşey çok güzel olur her kardeş arasında kavga dövüş oluyor bu arada ahahaya ne güzel maşallah bakalım ben oğlan nasıl olacak kuzenlerine abilik yapıyor kendi kardeşine daha düşkün olur gibi geliyor bana da ama tabi tek çocukken kardeşi olacak duygular nasıl olacak bakalım:)
Kabaca planlarımda öyle olur diye düşünüyorum. 1 aylık bakıcı bulamam, aileler uzak, okul düzeni de bozulmuş olur son ay. sen planladın mıRapor mu alacaksın peki
amin inşallah hepimizin evladını bizlere bağışlasın inanılmaz bir mucize yaşadığımız gerçektenYaa ne guzel Allah bagislasin
Benim annem gelecek nasipse ama 37yi tamamlarsam sonraya aktatırsam 1 haftalık ihtiyaç kalıyor onda da rapor alırımKabaca planlarımda öyle olur diye düşünüyorum. 1 aylık bakıcı bulamam, aileler uzak, okul düzeni de bozulmuş olur son ay. sen planladın mı
Umarım olur hiç uğraşmayız. 20 hazirana göre 1 hafta mı kalıyor ben yanlış mı hesaplıyorum ki acabaBenim annem gelecek nasipse ama 37yi tamamlarsam sonraya aktatırsam 1 haftalık ihtiyaç kalıyor onda da rapor alırım
Umarım 8+16 olur ya
O tedirginlik bence çogu kişi de ve eğer ilk bebekse oluyor bence . Ayda 1 gitmek bana da uzun geliyor bıraksalar her hafta gideceğim bebeği göstermeye. Ama sürekli kendime her şey yolunda merak etme sabır falan diyorum. Çok stres yapıp bebeğe zarar vermemek için. Ama bence endişe çok normal ama onu da bence sınırını bilmek gerekiyorKızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim
Benim 2. Gebelik okuyorum 13.-14. Haftada bile hisseden var 18. Haftamdayım hala Hiçbişey hissetmedim.3.-4. Gebeliği olup 20. Haftalarda hissedenler olduğu için sıkıntı yapmıyorum yine de haftaya randevu aldım.Kanama alanı zamanla küçülen bir durum.Benim ilk gebelikte 10. Haftaya kadar kanama alanım vardı 19. Haftada hissetmiştim bebeği bence çok erken hissetmen için.Kızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
ben 18. haftadayım hissetmiyorum ya da acaba hissediyor muyum arada bir pıtırtı oluyor gibi ilk hissettiğinizde nasıl emin oldunuz bağırsak hareketi mi kasıkta seğirme mi yoksa bebek mi. Ben eşime bile söylemiyorum şuan heveslenmesin diye o kadar emin değilim kiBenim 2. Gebelik okuyorum 13.-14. Haftada bile hisseden var 18. Haftamdayım hala Hiçbişey hissetmedim.3.-4. Gebeliği olup 20. Haftalarda hissedenler olduğu için sıkıntı yapmıyorum yine de haftaya randevu aldım.Kanama alanı zamanla küçülen bir durum.Benim ilk gebelikte 10. Haftaya kadar kanama alanım vardı 19. Haftada hissetmiştim bebeği bence çok erken hissetmen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?