Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canım bebeğin iyi, tedirgin olmana gerek yok, büyüdü güçlendi sapasağlam sağlıklı şu an. Ama seni anlıyorum, tamamen annelik duygusu eşinin dediğine de katılmıyorum, gitmek görmek istersen gidip görürsün, önemli olan kendini iyi hissetmen

Canım neden 2 ay önce çıkıyorsun? Yani kaç haftalıkken çıkmış olacaksın izne? Benim ilk çocuğum 37 haftalıkken acil doğdu, işyerinden gittim doğuma. 37 ye kadar çalışabiliyoruz ya. Doğum iznim doğumla birlikte başlamıştı

canım ben de hamilelik planlarken son dakikaya kadar çalışırım diyordum hep ama ikiz gebeyim günüm geldiği gibi çıkarım diye düşünüyorum şimdi erken doğum riskleri var ve bunu ben tetiklemiş olmak hiç istemiyorum ancak kendileri isterse erken gelsin benden ötürü olmasın :)

Aaa ikiz mi evet son zamanlar belki işe gitmek ağır da gelebilir. Çok haklısın. Ay onlar sağlıkla doğsunlar da her şey ayarlanır bir şekilde

Çoğumuz öyleyiz ama stresi de yönetmek gerekiyor. Akışa bırakmak, tevekkül etmek bunları halledince daha sakinleştim. İlk haftalar burda okuyup okuyup panikle hastaneye gidiyordum da hamileliğin böyle geçmeyeceğini farkettim. 17+3 ben de bazen hala aklıma geliyor ama vesveselerden uzak duruyorum. Aklımı dağıtıyorum. Onlar iyiler ve Allaha emanetler

Yakin zamanda kontrole giden var mi kizlarr :) yarin gidicem cok merak ediyorum bebisim nasil buyudu mu boyu kilosu ne belirti falan da kalmadi artik ikinci trimestir cidden cok iyi geciyor

Dünkü kontrolümde doktorun yardımcısı fetal dna için kanı alamadı bir türlü. İğnesi de kalın bir iğneydi 3 kez denedi iki kolum ve bileğimden yine de çok az kan geldi nedendir sizce ?
Kadın sizinle ilgili değil dedi. Yarın yine gideceğim ama tekrar aynı olmasını istemiyorum

Fetal dna ben de yaptirdim eve hemsire gelmisti normaldi kani aldigi igne tek seferde aldi gitti kadin. Muhtemelen onlarin malzemesinde sikinti var kalin bi igne asla degildi cunku benden alinan

Ah evet kucakta gezme istegi hatirladim simdi.benjm cocuk büyük. Unutmusum bazi seyleri

Hanimlar 13.haftaya kadar hep kanamam oldu hastanede falan yattim.simdi kanama alanim gecti ama doktor raporumi yeniledi .risk almayalım dinlen cok kanaman oldu dedi.15.haftamdayim hic disari cikmiyorum.en ufak gaz sancisi ya da akintim oldugu zaman kan gelecek diye cok korkuyorum uyuyamıyorum.saglikli oldugum günleri cok ozledim cok stres yaptim kendime.sizin yazilarinizi okuyup arkadaslarla konusuyor gibi oluyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…