Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Olsun yine sen baya emzirmişsin. Riskli görmüş olabilir aynen seninkini. Ben de acaba doğum sonrası sütümü sağıp kalanları buzluğa atmak yerine oğluma mı versem ki diyorum gerçi tadını sevmeyebilir sonra içine bebe bisküvisi falan katıp yedirsem mi ki dedim daha çok anne sütü almasını istiyorum bakalım o zamanki sütüme bağlı.

Sperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.

Dün doktor randevum vardı şükür küçük bey gayet haftasına uygun ilerliyor 15+3 bugün doktorum elenatal 2 ye geçirdi ve demir verdi kullanan var mı elenatal 2 yi hanımlar

Sperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.
Ya benim ilk gebeliğim tüp bebek ve doktorumuz hiçbir dönemde cinsel sınırlama getirmedi. Şu anki gebeliğim doğal yolla oldu ve doktorum farklı o da herhangi bir şey demedi biz de normal rutinimize devam ediyoruz. Sadece rahme baskı yapacak çok zorlayacak pozisyonları yapmıyoruz ağrı falan olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…