- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.861
Benim canım hep tatlı istiyorBenim doktor fazla buldu gebelik boyu Max 15 kilo isteriz dedi. Doğru olan doktorun dediği aslında. Çünkü son aylar asıl kilolar alınıyor. Tatlıyı azalt dedi sadece.
Evet azBaşlangıç kilon az ise sorun olmaz
Ben 53le hamile kaldım kilom yoktu yani hala görünürde kilo yok ama doktor öyle dedi.Başlangıç kilon az ise sorun olmaz
Güle güle kullanın sorun yaşamazsınız inşallahHiç bilmiyorum ki bi bebişle denemek lazım
Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştıİnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilir
Rica ederimGüle güle kullanın sorun yaşamazsınız inşallah
Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştıBeğendiğiniz başka marka model oldu mu?
Ayy çok teşekkür ederim cybex eezy twist listemdeydi diğer ikisine de bakayım. Bizim için de katlanınca çok yer kaplamaması önemli bagajımız çok geniş değil çünkü. Güle güle güzel günlerde kullanınRica ederimpeg perego vivace aldık biz. Hem sağlamlığı hem de genişliği hoşumuza gitti. Onun harici cybex eezy Twiste bakmıştık. Onun da tekerlekleri biraz küçük geldi. Özellikle Arnavut kaldırımı vs sıkıntı olur gibi düşündük. Chico bellagio da fena değil ama ağırlığı biraz fazla geldi Onun da. Genel olarak tekerleği ne çok küçük ne çok büyük olsun dedik, ki kilosu da çok ağır olmasın istedik ben yalnız taşırken zorlanmayım diye. Haftalarca dolaştık açıkçası, en çok içimize sinen kalitesi olarak da peg perego oldu. Baby malldan aldık. İndirim de yaptılar.
bir kaynana daha geliyor ERKEK OLACAKKK41
25
13
Sağlıkla gelsin miniklerimiz
Peg perego da iyi onu internette yorum okumuştum ama gittiğim yerde aşırı az vardı model . İnşallah böyle İzmir’e falan geçebilirsem daha da bakmak istiyorumChicco bellagio, maxi cosi leona, peg perego city loop. Üçü arasında kalmıştım ben. Kapanma olarak en kolayı chicco. Ağırlık olarak benzer geldiler bana, kişiden kişiye değişebilir belki. İndirimde peg perego olunca bir tık daha çok içime sinince onu aldım ben
Yan yana da cok geniş olur marketlere falan girmek çok zor olur kapılar çok dar onu düşünüyorum bende dünden beriBen bebek arabası bakarken, işte başka insanlara da denk geldiğimiz için tabi kulak misafiri oluyordum. Çiftlileri çok önermiyorlardı, aparatlar ile birleşilenleri öneriyorlardı. Tabi yine siz bilirsiniz
Şuan bende öyle düşünüyorum bakalımBende 5.aydan sonra almayı düşünüyorum önlü arkalı olanlar daha rahatmis yanyana olanlara göre öyle diyorlar
Ben Muğla da yaşıyorum , burda mart soğuk yapar sadece en son, nisandan sonra çiçek böcek genelde ondan uzun kollu çok almadım ufaktan 3-6 ay elbiseler e şort takımlara falan bakıyorumYa kızlar bizim doğum ayımız çok karışık
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni
Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyorBende chicco ikiz arabası düşündüm yan yana olan sen?
Ben de prego beğendim ne asansör ne kapı ne de yürüyen merdivene binemezsin dediler yan yana olanlardaPrego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor
En geç ben öğrenicem galiba neredeyse 20+6 olucaz kontrol günü41
25
13
Sağlıkla gelsin miniklerimiz
Bebek arabası kraft Tokyo plus aldık biz, oturma ünitesi olduğu yerde dönebiliyor üniteyi çıkartıp çevirmek daha zor olur diye düşündük hadi de geldi baktığımız diğer travel sitemlere görekızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum
Ben de 19 haftaya alabilirim 19 da oluyormus hatta 18de gden de var.Benimde 29 ekimde 20.haftaya girmiş olucam
Kesinlikle tecrübeli bir anne olarak hantal, ağır travel tarzı ALMAYIN.cok külfet insana. Kızım 9 aylıkken kabin boya gecmiştik sağ elimle tek elle acıp kapıyordum ınanlmaz rhat hala dha sapasağlam şimdı bebişim kullanacak inşallahBen dün baktımmm
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?