- 24 Ocak 2023
- 747
- 1.030
- 43
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.841
Ben bebek arabası bakarken, işte başka insanlara da denk geldiğimiz için tabi kulak misafiri oluyordum. Çiftlileri çok önermiyorlardı, aparatlar ile birleşilenleri öneriyorlardı. Tabi yine siz bilirsinizBende ikiz bebek arabası araştırıyorum bakalım
Bende 5.aydan sonra almayı düşünüyorum önlü arkalı olanlar daha rahatmis yanyana olanlara göre öyle diyorlarBende ikiz bebek arabası araştırıyorum bakalım
Canım ben ocean aldım bildiğin ishal yaptı rahatladım onu kullanıcam bundan sonra kabızlık korkulu rüyamDemir ilacının yan etkisinden bıkmış biri olarak yeni demir ilacı aldığımda yazarım demiştim, doktor ferrum sıvı formül yazdı ilaç minik flakonlar halinde, günde 1 sabah kullanım şeklinde devam edeceğim. Kullanan var mı? Yormaz bu seni dedi umarım öyle olur zira ben inanılmaz bir bağırsak sorunu yaşadım geçenlerde yediğim birsey dokundu ne yesem düzelmedi ve dur yaa dedim şu bıraktığım demir ilacından içeyim ve o beni hemen ertesi gün yeniden kabız yaptı o kadar kötü ki o ilaçnefretliiikk!
Canım bu aralar seni yormaz belki ama sezeryande olsa bulunduğun yer daha mantıklı gbi o yıl gozunde büyüyor insanin son zamanlara doğru sankiKızlar burada özel bir kliniğe gidiyorum benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane 1, 1 buçuk saatlik mesafede. Bulunduğum şehirde ise tek özel hastane var.
Sizce kısmetse alıştığım doktordan dolayı diğer şehre mi gitmek mi mantıklı yoksa buradaki özel hastaneyi mi düşünsem. Tabii sezaryen için söylüyorum.
Başlangıç kilon az ise sorun olmazBen 14 haftada 5 kilo aldım sorun olur vs demediler
Ben park yatak aldım anne yanı gibi açılandan ve sallanandankızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum
Bende chicco ikiz arabası düşündüm yan yana olan sen?Bende ikiz bebek arabası araştırıyorum bakalım
Ben dün baktımmmkızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum
Maxi cosi leona da aynı şekilde kolay açılıp kapanabilen ve 2 yönlü kullanılıyor aynı zamanda krafttan daha hafifti sanırım.araştırdım biraz kullananlara da sordum öneririmBen dün baktımmm
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab
Bakarım vallaa , hiç bilmediğim bi alan olduğu için o kadar zorlandım kii bakarken fikir olsun diye baktık ama kafam karıştı çokMaxi cosi leona da aynı şekilde kolay açılıp kapanabilen ve 2 yönlü kullanılıyor aynı zamanda krafttan daha hafifti sanırım.araştırdım biraz kullananlara da sordum öneririm
Chicco bellagio, maxi cosi leona, peg perego city loop. Üçü arasında kalmıştım ben. Kapanma olarak en kolayı chicco. Ağırlık olarak benzer geldiler bana, kişiden kişiye değişebilir belki. İndirimde peg perego olunca bir tık daha çok içime sinince onu aldım benBen dün baktımmm
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab
Leona2ye çok ısınmıştım ben de ama emniyet kemeri bebeğin tam kulağına geliyor yorumları çok gördüm kararsız kaldım sence nasıl?Maxi cosi leona 2 bebek arabası
Maxi cosi 360 coral oto koltuk aldık biz
Bir de bazen hamile olduğumu unutup ağır kaldirma, ani hareket gibi şeyler yapıyorum. Dün akşam dolap içinde ağırlık altından zorlanarak battaniye çektim, çok mu zorladım acaba. Gece de sirt üstü yatarken hapsirma gelince orasi kasildi, belki de hâlâ onun agrisidirKızlar merhaba. Sabahtan beri belimin sağında kemiğin üst tarafına ağrı girip çıkıyor, var mı böyle bir şey yaşayan. Endişelenmeye başladım.
Hiç bilmiyorum ki bi bebişle denemek lazımLeona2ye çok ısınmıştım ben de ama emniyet kemeri bebeğin tam kulağına geliyor yorumları çok gördüm kararsız kaldım sence nasıl?
İnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilirLeona2ye çok ısınmıştım ben de ama emniyet kemeri bebeğin tam kulağına geliyor yorumları çok gördüm kararsız kaldım sence nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?