Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
32 de çalışır raporu almana gerek yok 33 te direkt ayrılırsın.
ogretmenhanim Bildiğim kadarıyla 32 devlette sınır yani çalışılacak ise doktor çalışabilir raporu yazmalı eğer 32 de bir işlem yapmayıp 33. de rapor başlatılırsa o bir haftayı devlet ödemiyor. Doğum izni süresinden saymıyor. Eksik ödeme yapıyor

Ben meb deydim. Sömestr tatilinden bir iki hafta önce falan 32 olmustum bubyüzden calısabılır raporu aldım. Sonra da 2. Dönemin başladıgı ilk gün falandı dogum iznimi başlatmak isteyecegimi müdüre memura falan söylemiştim. Bu sekılde hem tatilimi almıs oldum hem de ikinci döneme cocuklar yeni ögretmeniyle baslasın o sekılde devam etsinler ıstemıstım oyle oldu

Peki doğum sonrası izin bittiğinizde rapor mu aldınız

Kızlar merhaba, Dün işten döndükten sonra yemek, temizlik falan derken biraz kendimi sanırım fazla yordum ve sırt ağrısı ve baş ağrısı yaşadım yemek yedim ve hemen yattim gece uyandığımda bas ağrım devam ediyordu tansiyonumu olceyim dedim 13e 5 çıktı. Çok yükselmiş. Normalde benim tansiyonum hep 9a 5lerde olurdu. Şimdi düştü ama baş ağrım hafif de olsa devam ediyor. Sizce yorgunluktan kaynaklı böyle tansiyon yükselmesi normal mi anlamadim. Biraz korktum açıkçası.

Merhaba ağır bi şeyler yemiş miydin?

Kızlar selam, beşik aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz? İlk bebiş ve oda olmayacak. Park yatak mı ahşap beşik mi sizce?

Ayy nasıl özeniyorum oylelerine. Ben 13. haftada hâlâ perişan haldeyim ne zamn geçecek die bekliyorum

Sakin ol canım. Kendini çok yorduğun için anlık olmuş olabilir. Takip et bakalım ne olacak. Bana anlıktır gibi geldi.

MelikeV Y Yolcu4069

Bir de benim 32. Hafta yarıyıla denk geliyor yani zaten tatilken 1 hafta iznim boşa gidiyor ben 32de çalışabilir raporu alıp
33te tekrar izne ayrılırsam ne olur
Ay sanırım bizim tahmini doğumlar aynı zamanlar 19 20 mart gibi görünüyor benim. Hesaplayınca da bir hafta tatilde gidiyor aynı seninki gibi. Bunu ben de merak ediyordum bir de benim doktorum biraz fazla relax uğraşır mı sürekli rapor işleriyle bilemedim. Bi umut 8+16 izin haberini bekliyorum.
Gelmezse de 37e kadar bekleyemiycem şimdi bile zor gidiyorum okula, 32 de ayrılıp mayıs ayını da heyet raporu vs. Kapatmak istiyorum. Seminer zamanı tekrar başlarımm

Ben de 37 yaşındayım kalbinizi ferah tutun. Niye bize böyle çok farklı bir şeymiş gibi davranıyorlar ben de anlamıyorum. Hiç aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Gayet sağlıklı doğacak biszim bebişlerimiz

Evet benim de 18-19 gibi gözüküyor
olmadı çalışır raporu alıp sonra ayrıldığını iletirsin müdürüne.
Benim için rapor da biraz sıkıntı bakalım inşallah 8+16 oluuur

Ben hep 8+16 duydum. Hatta bi haber sitesinde 3+21 diye okudum. Doğum sonrası bebekleriyle daha fazla vakit geçirsinler diye fln yazıyordu baya ama ona inanasım gelmedi, 37'ye kadar zoraki çalışmak da mantıksız.

Günaydınnn ben de senin gibiyim, bu sabah kusma raddesine geldim ama hala kusmadım. Ayran yaptım gevrekle (biz gevrek diyoruz simit yani) yiyorum o iyi geliyo bilgin olsun bi de soğuk meyve
Ben de gevrek yiyebiliyorum ama bağırsak hassasiyeti var. Gevrek yiyince bu defa da dokunuyor ne yiyecegimi şaşırdim artk salçalı, soğanlı yada domatesli yemekleri zaten ağzıma suremiyorum

Benim de geçenlerde normalde hep 9 10 larda olan tansiyonum 13 çıkmıştı. Hemşire direkt yordun mu kendini gelmeden demişti, ben de o gün çok yürümüştüm bir de hava sıcaktı. 1 saat sonra tekrar ölçtüğümüzde normal değerlere dönmüştü. İmkanınız varsa aralıklarla ve gün gün tekrar ölçün ama sürekli böyleyse tabi bi doktorunuzla görüşün mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…