Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
3 gebelik okunca cok erken cıktı benm göbek hatta suan 20. Haftanun ortalarındatım ama ilk 2 gebelikte bu göbekle doğuma gitmiştim hatta ilk kızımda srnin ne işin var doğumhanede demişti dr ahhh ahhh şimdi yataktan kalkarken el istiyorum

Canim cok uzuldum anlamadim ne bicim hastaneler vajinal mantar icin fitil veriyorlar yani boyle birakmak nedir yok mu soyle dogru duzgu. Bi ozel hastane etrafında o buyuklerden Acibadem , Amerikan Medicana Medipol o tarz bisey
Sağol canım yok malesef küçük şehirde oturuyorum bugün biraz daha hafifledi gibi yarına kadar dayanicam artık yarın kendi doktorum ilgilenir artık tek ümidim o

Aman midene dikkat acısı sonra cıkıyır bendr 2 kızımda acı alerdim acı tursu biberi acılı corbalar filan. Ama bunda acının a sını yiyemiyorum hem mdiemden cok çektim hemde öyle bi aşermem yok ama acı yemeyi özledim mi evet hemde cok

Ben H&M pantolonlar aldim small beden hepsi bana bol geldi onlari bekletiyorun , tayt aldim hepsini xs onlar oluyor suan oyuzden bence buyuk almayin
Kaç kilosun şu an . Bende H&M de beğendim ama internet üzerinden sipariş vereceğim için bilemedim hangi beden versem diye

Anne acı biber yerse çocuk da severmiş diyorlar doğru mu

Yanmamda var ama niyeyse kotu yapmadi iki gundur yiyorum ama yanma yok:)

Eski caliştığım şehirde acı biberin bu kadar sevilmesini annelerin hamileyken bile acı biber yemesine bagliyorlardı
Ben acı biberi aşırı sevmiyorum ama çocuğum sevsin istediğim için arada yiyorum

arkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum

Bebek iyi ve her sey yolunda görünüyomus korkmayım, dinlenin kendınızı zorlamayın, varsın gec olsun işler

Kaç kilosun şu an . Bende H&M de beğendim ama internet üzerinden sipariş vereceğim için bilemedim hangi beden versem diye
Ben de bir pantolon aldım hm den cok rahat ettım ama deneyip almıstım epey farkedıyo modele göre. Bazı magazlarda hamile kolesksıyonu yok burda sadece online da cok gıcık bi durum

Dişçinize gidin hemen halleder, beş dakikalık iş hiç rahatsızlık cekmeyın

Dikkat et yorma kendini peogestani ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…