Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben 5 kilo aldım ama demir için ilaç kullanıyorum biraz düşüktü. Yeniden kan vereyim en iyisi belki yüksrltir ilacı

Oh hayırlı olsun size de sağlıklı ve güzel günlerde kullanalım inşallah o modeli de denedim çok pratik ve rağbet gören bir arabaydı evet

Hayirli olsun biz de bugün aldik. Ama öncelikle sunu söyleyebilriim, nuna dan cok memnundum iki cocugumda da inanilmaz severek kullandim etrafimdaki herkes benden sonra nuna aldi ve cok memnun kaldi. Ama tr fiyatlari asiri ucuk geldi bana, bilmiyorum belki ikinci ellerine bakilabilir ama cok iyi bir araba. Bu sefer de yine nuna alacaktim ama önce doona almaya karar verdim. Direk katlanip arabaya konmasi vs cok pratik geldi, cok cok uzun kullanilmaz ama bir süre sonra satarim, ya yine nuna ya da cybex alirim diye dusunuyorum ama bu cok pratik geldi.

Aa evet biz de daha doğrusu eşim de doonaya sıcak bakıyordu kısa süreli kullanım olduğundan ikinci el piyasası çok güçlü zaten onu da araştırmıştım. Heralde satış işini gözüm pek yemedi sonradan vazgeçtik dediğim modeli aldık çıktık güzel günlerde kullanalım inşallah

Peki şimdi 3.yü ssvd düşünceniz var mı yoksa yine sezaryen mi olur. Benim de ilki sezaryen ve doğum sonrası hasta yatmak gerçekten çok kötü oluyor

Çok teşekkür ediyorum
Cranberry takviyesi kullandım yatmadan
İdrar yolu enfeksiyonu geçmişim var zaten
Magnezum alımınıda tavsiye ediyolar. Onada başlayacağım inşallah

Geçmiş olsun benim 1 ay var randevuya nerdeyse benden önce gidersen beni de bilgilendirir misin canım
Sağolasın. Bugın perinatolojiye randevum var devlet hastanesinde bakarsa ona sorarım detaylo çekilemezsem bqkalom ne yapıcam bnde dr çekilip gel demişti

Ben 5 kilo aldım ama demir için ilaç kullanıyorum biraz düşüktü. Yeniden kan vereyim en iyisi belki yüksrltir ilacı
5 kilo gayet iyi bence henüz hiç sıkıştırmaz sanırım ilk bebekte değildi sizin maşallah sağlıkla gelsinler en kolayı bir kan vermek gibi gözüküyor şimdilik. olabilecek en rahat şekilde geçirelim inşallah

Bende ara ara yaşıyorum normal bence bebekler üste çıkıyor yavaştan bu de benim karnım kızıma doğum yaptığım zamandaki karnımin büyüklüğünde şu an 21.hafta
eh 2 bebek toplam 1 kilo oldu içerde, 2 adet kese ve 2şer sudan tek doğursak bu kadar dolardı sanırım içersi hemen hemen ya da biraz daha fazla :)) sevdiğim bir yemeği yediysem şöyle tıka basa balon gibi şişiyorum adeta bu arada bebek arababası ve sling ikiz bebeklerde hareket edebilmek için en önemli şeyler diyorlar acaba hangisi iyidir baktınız mı siz?

Peki şimdi 3.yü ssvd düşünceniz var mı yoksa yine sezaryen mi olur. Benim de ilki sezaryen ve doğum sonrası hasta yatmak gerçekten çok kötü oluyor
evet önceligim ssvd, dr um sezsryn yerimin gayet iyi durumda oldugunu söyledi. Üstünden 8 yil gecti tabi o da var. 32. haftadan sonra konusuruz dedik yine de. Her sey yolunda olur insallah ve cok kilo vs de olmazsa düsünüyorum ama olmazsa da sezsryen olur artik

Ssvd olunca suni sancı verilmiyormuş bu konuda birşey dedi mi doktorunuz acaba? Bende aslında istiyor gibiyim ama heryer kabul etmiyor malesef

Merhaba bende o hastaneye gitmek istiyorum tss geçmiyor diye diğer medipoldeydim ama artık geçiyor sanırım memnun musunuz acaba doktorunuzdan ?
Ben çok memnunum. Zaten tüp bebek doktorum 12. haftadan sonra bakmayı bıraktığı için kendisi yönlendirdi ben doktor seçmek için sürekli hastanelerde olduğum için git dedi ve memnunda kaldım
Tamamlayıcı sağlık sigortası benimde geçiyor evet
Ama geçmeyen bölümlerde var sanırım mesela detaylı ultrasonda geçmiyor ekstra ücret vereceğiz.
Sizde memnun kalırsınız umarım

kızlar merhaba fetal sonucum çıkmış çok şükür düşük risk olarak yorumlanmış cinsiyet sorduğumuzda bu testin cinsiyet yorumlaması için bir sorun problem görülmesi gerektiği sorun çıkmadığı için yorumlanmadığını ilettiler böyle bir durum yaşayan var mı :) doktorumuz kız dedi ama kesin garanti olsun diye öğrenmek istemiştim :)

Merhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?

Merhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
Geçtiğimiz gün sordum ben bunu
20. Ve 24. Hafta arasında yapıldığını söyledi
20. haftanızda oluyorsunuz bence sorun yok ama içiniz rahat etsin diye doktorunuzun asistanını arayarak sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…