Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Selam kızlar nasılsınız? Hem trendyolda hem hepsi burada da siveno ürünlerinde indirim var. Trendyolda 2.si 1tl , hepsiburada sepette%55 indirim ben hepsi buradayı tercih ettim herşeyden iki tane almayada lazım yok indirim için. Düşünürseniz diye haber edeyim dedim. Siveno ürünlerinin içeriği çok temiz diyorlar ödül falan da aldı bi araştırın derim

Anne acı biber yerse çocuk da severmiş diyorlar doğru mu

Yanmamda var ama niyeyse kotu yapmadi iki gundur yiyorum ama yanma yok:)

Selam canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor

Eski caliştığım şehirde acı biberin bu kadar sevilmesini annelerin hamileyken bile acı biber yemesine bagliyorlardı
Ben acı biberi aşırı sevmiyorum ama çocuğum sevsin istediğim için arada yiyorum

Selam canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben biraz mideyi toparladım canım daha önce bahsetmiştim bulantı kusmalarım devam ediyordu. Halen ilaç içiyorum gece yatmadan ama kusma problemi bitti şükür dün kızamık ilk dozumu oldum sol kolum felç resmen bu arada baya baya tekmeleniyorum küçük hanım tarafından sizlerde ne var ne yok hazırlıklar başladı mı ben mi çok sabırsızım

arkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum

Bebek iyi ve her sey yolunda görünüyomus korkmayım, dinlenin kendınızı zorlamayın, varsın gec olsun işler

Kaç kilosun şu an . Bende H&M de beğendim ama internet üzerinden sipariş vereceğim için bilemedim hangi beden versem diye
Ben de bir pantolon aldım hm den cok rahat ettım ama deneyip almıstım epey farkedıyo modele göre. Bazı magazlarda hamile kolesksıyonu yok burda sadece online da cok gıcık bi durum

Dişçinize gidin hemen halleder, beş dakikalık iş hiç rahatsızlık cekmeyın

Dikkat et yorma kendini peogestani ihmal etme

Yaa biraz hafiflediğine sevindim canım benim de boğazımdaki yumru hissi kusma olmadı ama o kötü tat bulantı hissi vardı geçti şükür daha iyiyim Kızamık da mı yapılıyordu hiç hatırlayamadım önceki gebelikte yoktu sanki yaa ben de bazen minik minik hissediyorum dürtme gibi derinden batmalar gibi hazırlık olarak da ben bu sefer biraz erken olmuş olabilir de bu sefer iştahlı bir bebek olacağına inancım tamsa demek mama sandalyesi mama tabağı kaşığı filan aldım onun yanında küvet filan birkaç bi şey

Bundan sonra ayda 2 kg en az alırsın zaten dedi doktor benim hayatim hep korkarak yemekle geçti kilodan hamilelikte de öyle malesef ama veririm ya o yüzden doktor abartma sadece dedi
Kesinlikle verirsin, veririz. Ben de sporu yürüyüşü ihmal ettiğim için üzülüyorum, amann diyorum sonra ne yapayım içimden gelmiyo, kendimi salmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…