- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.761
10 kilo aldımKaç kilo aldın total
Aynı şekilde ben deOnlar hurafe benimde erkek ama yüzüm kötü oldu maalesef hatta bende kız diyordum yüzüme bakarak değilmiş
Anne acı biber yerse çocuk da severmiş diyorlar doğru muAman midene dikkat acısı sonra cıkıyır bendr 2 kızımda acı alerdim acı tursu biberi acılı corbalar filan. Ama bunda acının a sını yiyemiyorum hem mdiemden cok çektim hemde öyle bi aşermem yok ama acı yemeyi özledim mi evet hemde cok
Net doğru diyemem büyğk kızım evet yee az da olsa turşu olarak kücük kız yemek ister ama yiyemez acı derAnne acı biber yerse çocuk da severmiş diyorlar doğru mu
Yanmamda var ama niyeyse kotu yapmadi iki gundur yiyorum ama yanma yok:)Aman midene dikkat acısı sonra cıkıyır bendr 2 kızımda acı alerdim acı tursu biberi acılı corbalar filan. Ama bunda acının a sını yiyemiyorum hem mdiemden cok çektim hemde öyle bi aşermem yok ama acı yemeyi özledim mi evet hemde cok
Selam canımSelam kızlar nasılsınız? Hem trendyolda hem hepsi burada da siveno ürünlerinde indirim var. Trendyolda 2.si 1tl , hepsiburada sepette%55 indirim ben hepsi buradayı tercih ettim herşeyden iki tane almayada lazım yok indirim için. Düşünürseniz diye haber edeyim dedim. Siveno ürünlerinin içeriği çok temiz diyorlar ödül falan da aldı bi araştırın derim
Eski caliştığım şehirde acı biberin bu kadar sevilmesini annelerin hamileyken bile acı biber yemesine bagliyorlardıNet doğru diyemem büyğk kızım evet yee az da olsa turşu olarak kücük kız yemek ister ama yiyemez acı dersanırım ablasından kıskandığı için ister ama çotbalara cok az acı olan pul biberden atar
Ben biraz mideyi toparladım canım daha önce bahsetmiştim bulantı kusmalarım devam ediyordu. Halen ilaç içiyorum gece yatmadan ama kusma problemi bitti şükürSelam canımçok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben de ben de10 kilo aldım
8 kilo ile takipteyimBen de ben de
Bebek iyi ve her sey yolunda görünüyomus korkmayım, dinlenin kendınızı zorlamayın, varsın gec olsun işlerarkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum
Ben de bir pantolon aldım hm den cok rahat ettım ama deneyip almıstım epey farkedıyo modele göre. Bazı magazlarda hamile kolesksıyonu yok burda sadece online da cok gıcık bi durumKaç kilosun şu an . Bende H&M de beğendim ama internet üzerinden sipariş vereceğim için bilemedim hangi beden versem diye
Dişçinize gidin hemen halleder, beş dakikalık iş hiç rahatsızlık cekmeyınkizlar bugün hamilelikten alakasiz bir sey sorucamsabah dis dolgusu yaptirdim ve sanirim yüksek gibi cünkü tak tak yapinca çiğneyince o dolgulu disimi hissediyorum ve dilimle dokununca da büyük ve orantisiz napmam gerekiyor cok sinirim bozuldu baya rahatsiz ediyor beni
Benim doktorum hic bisey demediSadece ben 80 kilo hamile kaldığımı sanıyordumilk başta doktorların tepkisi üzücüydü
Dikkat et yorma kendini peogestani ihmal etmearkadaşlar merhaba 19. Haftamdayım. Ev taşıma sürecine girdim bayağı bir yoruldum çok ağır iş yapmasam da ayakta durmak uykusuzluk eğil kalk yapmak beni bayağı yordu. Regl ağrısı gibi ağrı hissedip doktora gittim. Bebek iyi ama progestona başlayalım dedi 1 hafta önce bebek 5 gün öndeyken bugün bir gün öndeydi sadece. Dinlenirsem düzelir mi. Yaşayan var mı benzer durumalr. Yorulunca ağrı hissediyor musunuz? Bir düşük geçmişim olduğu için çok çok koekuyorum
Yaa biraz hafiflediğine sevindim canım benim de boğazımdaki yumru hissi kusma olmadı ama o kötü tat bulantı hissi vardı geçti şükür daha iyiyimBen biraz mideyi toparladım canım daha önce bahsetmiştim bulantı kusmalarım devam ediyordu. Halen ilaç içiyorum gece yatmadan ama kusma problemi bitti şükürdün kızamık ilk dozumu oldum sol kolum felç resmen bu arada baya baya tekmeleniyorum küçük hanım tarafından sizlerde ne var ne yok hazırlıklar başladı mı ben mi çok sabırsızım
Bundan sonra ayda 2 kg en az alırsın zaten dedi doktor benim hayatim hep korkarak yemekle geçti kilodan hamilelikte de öyle malesef ama veririm ya8 kilo ile takipteyimverilir kızlar ya cok da dert etmemek mi lazım acaba
Kesinlikle verirsin, veririz. Ben de sporu yürüyüşü ihmal ettiğim için üzülüyorum, amann diyorum sonra ne yapayım içimden gelmiyo, kendimi salmaya çalışıyorumBundan sonra ayda 2 kg en az alırsın zaten dedi doktor benim hayatim hep korkarak yemekle geçti kilodan hamilelikte de öyle malesef ama veririm yao yüzden doktor abartma sadece dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?