Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Geçtiğimiz gün sordum ben bunu
20. Ve 24. Hafta arasında yapıldığını söyledi
20. haftanızda oluyorsunuz bence sorun yok ama içiniz rahat etsin diye doktorunuzun asistanını arayarak sorabilirsiniz
15 gün önce cinsiyeti tam olarak öğrendiğim gün doktor söylemişti 19 haftada gitsem olur mu dediğimde 20 21 daha iyi demişti o yüzden biraz aceleci davranıyorum doktorların randevu verdiği tarihler genelde 23-24 falan oluyor görüyorum yine de bir sormak istedim kızımda da 23 haftalık yapılmıştı sanırım K karaca2024

Benim ikizlerde 20 den sonra ağırlaşmıştım. Batması , sağa sola donememek , yürürken baskı hissetmek bunlar erken başlıyor malesef. 20. Haftamda göbeğim kocamandı. Şimdiki gebeliğim ikize göre 14 15. Hafta gibi göbeğim oldu. Ben bunun farkını bu gebelikle daha iyi anladım. İstediğim gibi hareket edebildiğim için.
Allah kolaylaştırsın kızlar. Ama erken başlıyor her şey bilin diye diyorum

Annelik delilik
Hem sabretmeyi öğreniyorsun hem acele etmeden duramıyorsun
Ah
Evlatlarımız bizlere hayırlı evlatlar olsun inşallah
20. haftada sorun olmaz bence

Annelik dediğiniz gibi gerçekten delilik19. Haftaya girdiğimde hala hareketlerini hissedemeyince bir tık üzülüyordum, kilom yüzünden diyordum. 2 gün sonra 19+2 de hissetmeye başladım. O kadar değişik ve güzel kibugün çok fazla hareket hissedince normal mi diye onu araştırıyorum. Dün hiç etmeyince onu araştırıyorum. Sanırım çocuk doğana rahatlama olmayacak bana. Şimdi de hayırlısıyla şu detaylı ultrasonu atlatmayı bekliyorum. Allahım inşalllah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı ve zamanında doğsunlar

Kızlar bugün kontrolüm vardı ve doktorum detaylı ulturasonda çıkan kalpteki parlaklık yüzünden biraz moralimi bozdu.. Emin olmak için fetal dna yaptır bence, riske atmayalım, doğumda down sendromu sürpriziyle karşılaşmayalım falan dedi.. Tecrübeli annelerden daha önce bu durumu yaşayan var mı ?

Tr de nasıl oluyor bilmiyorum ama yurtdısında cinsiyet için ekstra ödeme alıp onu da işaretliyorlar fetali verirken. Size bu bilgiyi aktarmamış olabilirler mi? Hem hastalıkları hem cinsiyeti işaretledi bizimkinde doktorumuz. Bir de sonuclar doktora gidiyor, doktordan öğreniyoruz cinsiyeti

Bana sonuçla birlikte cinsiyeti direkt yazdı doktorum siz de doktorunuza sorun onlara söylüyorlar.
Yüzde 70 kız diyordu doktorum erkekmiş fetal dna ile öğrendik
Sağlıkla gelsin tüm bebişler

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu çünkü koşuyolu medipole gidiyordum ve orası bayağı eski ve küçük teşekkürler bilgi için

Bana sonuçla birlikte cinsiyeti direkt yazdı doktorum siz de doktorunuza sorun onlara söylüyorlar.
Yüzde 70 kız diyordu doktorum erkekmiş fetal dna ile öğrendik
Sağlıkla gelsin tüm bebişler
Merhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet için ben kime sorsam genelde tutuyor

Geçen gün eşime diyorum ki ay doğsunda şurda gözümüzün önünde olsun içerde napıyo bilemiyorum
Gerçi doğunca sanki bitiyo endişeler
Detaylı ultrasonum benimde perşembe inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırız

Merhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet için ben kime sorsam genelde tutuyor
Evet erkek diyor ama herkeste tutmuyor. Ben ultrasona güvendim açıkçası. 12 ve 14. Haftada kız dendi. Görüntülere yapay zeka da hep kız dedi

Bizdr bugun detaylı usg cektirdik ama devlet olduğu için elimde resim vs yok. Hatta benm cihazlarım eski neden geldin dedi . Ne bilim ben kadın doğum verdi adınızı. Cok şükür bi sıkıntı görmedipini ama bu %100 sağlık bi bebek olduğu anlamına gelmiyor dedi benim için değil miş genel olarak bakılamayan tespit edikemeyen hastalıklar var dedi iç damak yemek borusu vs dedi biraz iyi biraz kötü geçti gibi anlamadım nedem 2li test yaptırmadığı dowm sendromlu ise bunu detaylı bilemiceğini söyledi defalarca fetal dna önerdi . Değişik bi gündü buruk mutluluk var gibi bişey şuanda sağlık ama hastalıl kapısını tam kapamadı iite 385 grm mış 21 haftlığız erkek bebek dedi

Evet sling baktım özellikle bel destekli tercih edeceğim belim ince çünkü iki bebek sigiyor hep öyle gördüm bebek arabasını 6.aydan sonra almayı düşünüyorum sadece bu süreç için kızımdan ana kucağı kaldı ekstra aynısından bı tane daha aldım hastanede evde koyarım kolaylık olur diye

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittim Reyhan has hanıma çok güzel ilgilendi tavsiye ederim herseylerine en ince ayrintisina kadar baktı çok şükür detaylida bir sorun gözükmedi sadece biri birinden biraz daha küçük aralarında 52gr fark var 3 hafta sonra tekrar kontrol edecek aradaki farkın açılmasını istemeyiz dedi 3 hafta sonra açılmazsa inşallah dogumun sağlıklı ilerler bende çok açılacağını düşünmüyorum dedi fetal DNa önerdi yaştan dolayı ve tek yumurta ikizi iki ayrı kese olmasından dolayı ama birşey ciksada gebeliği sonlandirmayi düşünmüyorsan yaptirmayabilirsin dedi

Evet ben bunu söylediğimde doktorum bı kan tahlili yenileyelim dedi degerlerime bakacakmis benimde öyle şu an karnım kızıma doğum yaptığım 38+3karni gbi zaten onu dogurana kadar aldığım kiloyu yaklaşık şu an 20+6,da almış bunlunuyorum bu arada hamurisi ekmek yasak dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…