- 31 Ocak 2025
- 444
- 395
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.781
Merhaba ben de 20+6 da gittim çok şükür herşeyine bakıldıgı sıkıntısız 20.haftadan sonra oluyor diye biliyorumMerhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
15 gün önce cinsiyeti tam olarak öğrendiğim gün doktor söylemişti 19 haftada gitsem olur mu dediğimde 20 21 daha iyi demişti o yüzden biraz aceleci davranıyorumGeçtiğimiz gün sordum ben bunu
20. Ve 24. Hafta arasında yapıldığını söyledi
20. haftanızda oluyorsunuz bence sorun yok ama içiniz rahat etsin diye doktorunuzun asistanını arayarak sorabilirsiniz
Bisey demedi drum bu konuda, 32 den sonra konusuruz diyerek kapattik ama ben de bunu hic bilmiyodum, aman zaten suni sanciya gerek kalmasinSsvd olunca suni sancı verilmiyormuş bu konuda birşey dedi mi doktorunuz acaba? Bende aslında istiyor gibiyim ama heryer kabul etmiyor malesef
Kızlar nasılsınız ? Bugün benim için zor geçiyor karnım bir anda alırı büyüdü ve eğikip doğrulmakta aşırı zorlanmam başladıİkiz gebelerde durumlar nasıl nefes darlığım var benim
Annelik delilik15 gün önce cinsiyeti tam olarak öğrendiğim gün doktor söylemişti 19 haftada gitsem olur mu dediğimde 20 21 daha iyi demişti o yüzden biraz aceleci davranıyorumdoktorların randevu verdiği tarihler genelde 23-24 falan oluyor görüyorum yine de bir sormak istedim kızımda da 23 haftalık yapılmıştı sanırım K karaca2024
kızlar merhaba fetal sonucum çıkmış çok şükür düşük risk olarak yorumlanmış cinsiyet sorduğumuzda bu testin cinsiyet yorumlaması için bir sorun problem görülmesi gerektiği sorun çıkmadığı için yorumlanmadığını ilettiler böyle bir durum yaşayan var mı :) doktorumuz kız dedi ama kesin garanti olsun diye öğrenmek istemiştim :)
Bana sonuçla birlikte cinsiyeti direkt yazdı doktorum siz de doktorunuza sorun onlara söylüyorlar.kızlar merhaba fetal sonucum çıkmış çok şükür düşük risk olarak yorumlanmış cinsiyet sorduğumuzda bu testin cinsiyet yorumlaması için bir sorun problem görülmesi gerektiği sorun çıkmadığı için yorumlanmadığını ilettiler böyle bir durum yaşayan var mı :) doktorumuz kız dedi ama kesin garanti olsun diye öğrenmek istemiştim :)
kesin kız dedi öyle bir şok yaşamam umarım yaBana sonuçla birlikte cinsiyeti direkt yazdı doktorum siz de doktorunuza sorun onlara söylüyorlar.
Yüzde 70 kız diyordu doktorum erkekmiş fetal dna ile öğrendik
Sağlıkla gelsin tüm bebişler
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu çünkü koşuyolu medipole gidiyordum ve orası bayağı eski ve küçük teşekkürler bilgi içinBen çok memnunum. Zaten tüp bebek doktorum 12. haftadan sonra bakmayı bıraktığı için kendisi yönlendirdi ben doktor seçmek için sürekli hastanelerde olduğum için git dedi ve memnunda kaldım
Tamamlayıcı sağlık sigortası benimde geçiyor evet
Ama geçmeyen bölümlerde var sanırım mesela detaylı ultrasonda geçmiyor ekstra ücret vereceğiz.
Sizde memnun kalırsınız umarım
Merhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet içinBana sonuçla birlikte cinsiyeti direkt yazdı doktorum siz de doktorunuza sorun onlara söylüyorlar.
Yüzde 70 kız diyordu doktorum erkekmiş fetal dna ile öğrendik
Sağlıkla gelsin tüm bebişler
Burası benim gözümüde boyadı ne yalan diyimBunu öğrendiğim çok iyi oldu çünkü koşuyolu medipole gidiyordum ve orası bayağı eski ve küçük teşekkürler bilgi için
Geçen gün eşime diyorum ki ay doğsunda şurda gözümüzün önünde olsun içerde napıyo bilemiyorumAnnelik dediğiniz gibi gerçekten delilik19. Haftaya girdiğimde hala hareketlerini hissedemeyince bir tık üzülüyordum, kilom yüzünden diyordum. 2 gün sonra 19+2 de hissetmeye başladım. O kadar değişik ve güzel ki bugün çok fazla hareket hissedince normal mi diye onu araştırıyorum. Dün hiç etmeyince onu araştırıyorum. Sanırım çocuk doğana rahatlama olmayacak bana. Şimdi de hayırlısıyla şu detaylı ultrasonu atlatmayı bekliyorum. Allahım inşalllah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı ve zamanında doğsunlar
Evet erkek diyor ama herkeste tutmuyor. Ben ultrasona güvendim açıkçası. 12 ve 14. Haftada kız dendi. Görüntülere yapay zeka da hep kız dediMerhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet içinben kime sorsam genelde tutuyor
Merhaba ben de 20+2 ye aldım bana doktorum 19+ dan itibaren uygun demiştiMerhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
Evet sling baktım özellikle bel destekli tercih edeceğim belim ince çünkü iki bebek sigiyor hep öyle gördüm bebek arabasını 6.aydan sonra almayı düşünüyorum sadece bu süreç için kızımdan ana kucağı kaldı ekstra aynısından bı tane daha aldım hastanede evde koyarım kolaylık olur diyeeh 2 bebek toplam 1 kilo oldu içerde, 2 adet kese ve 2şer sudan tek doğursak bu kadar dolardı sanırım içersi hemen hemen ya da biraz daha fazla :))sevdiğim bir yemeği yediysem şöyle tıka basa balon gibi şişiyorum adeta bu arada bebek arababası ve sling ikiz bebeklerde hareket edebilmek için en önemli şeyler diyorlar acaba hangisi iyidir baktınız mı siz?
Evet ben bunu söylediğimde doktorum bı kan tahlili yenileyelim dedi degerlerime bakacakmis benimde öyle şu an karnım kızıma doğum yaptığım 38+3karni gbi zaten onu dogurana kadar aldığım kiloyu yaklaşık şu an 20+6,da almış bunlunuyorum bu arada hamurisi ekmek yasak dedi banaKızlar nasılsınız ? Bugün benim için zor geçiyor karnım bir anda alırı büyüdü ve eğikip doğrulmakta aşırı zorlanmam başladıİkiz gebelerde durumlar nasıl nefes darlığım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?