- 2 Aralık 2024
- 2.781
- 1.354
- 48
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.721
Yaaa ben otururken aniden getiriyor kızım çok gülüyor. Alya işicem annecim glb dyorumBenim de birden geliyor çişim özellikle banyo yaparken falan
kızılcık özü aldım çok artınca ondan içiyorum. dut kürü de yapılabilir.Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya
ay bana da aynısını dedi benim de hiç kanamam lekelenme falan olmamıştıKızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Yaa inşallah yukarı çıkaray bana da aynısını dedi benim de hiç kanamam lekelenme falan olmamıştı
inşallah valla moralim alt üst oldu. bana hiç olumlu konuşmadı tıp merkezine git bundan sonra falan dediYaa inşallah yukarı çıkar
Ciddi misin tamamen mi kapatıyor?inşallah valla moralim alt üst oldu. bana hiç olumlu konuşmadı tıp merkezine git bundan sonra falan dedi
ay bilmiyorum ki hiç soru soramadım şok oldum. diğer doktorlar söylemiştir dedi yooo kimse bi şey söylemedi dedimCiddi misin tamamen mi kapatıyor?
Benim doktor çok rahatlatmıştı muhtemelen sürekli takip edecekler,ama 28. Haftaya kadar takip ediyorlar yukarı çıkma ihtimali oluyor. Çıkmazsa sezeryanla alacağız dedi ama çok rahatlatıcı konuştu umarım dediği gibi oluray bilmiyorum ki hiç soru soramadım şok oldum. diğer doktorlar söylemiştir dedi yooo kimse bi şey söylemedi dedimdiğer randevularım zaten 5 dk bile sürmüyordu dikkat etmemişlerdir. üniversite hastanesine randevu aldım haftaya bi de ona danışacağım.
etraftan öğrendiğim kadarıyla bu doğum sırasındaki bir probleme işaret ediyor. normal doğum imkansız, sezaryen de yüksek kanama ihtimali oluyormuş. kanın durdurulması zor oluyormuş. bu yüzden istirahat edin, ağır hareket edin. ağır iş yapmayın. cinsel ilişkiden kaçının vs diyorlar. bir de belki birkaç hafta erken doğum olabilirmiş. doğum zamanından önce bebeği alarak kanama ihtimalinin önüne geçiyorlarmış…
Canım bende de var suan özellikle bir iki gündür baya zorlanıyorum hatta şimdi bende yazdım özellikle ikiz gebelere diye. Bugün korktum hep bu şekilde giderse beni çok zorlayacakKızlar selam özellikle ikiz anneler kaburga kemikleriniz sağa sola esniyor gibi hissediyor musunuz sanki açılmaya başladı genişliyorum ve batıyor gibi özellikle sağ kaburga kemiğim etime mi batıyor bir iç organıma mı dik oturmadığım zamanlar hele beni zorlamaya başladı tedirgin olmalı mıyım acaba yaşayan var mı?
Kızım 41 haftanın sonlarında geldiBenim son adet tarihime göre 28 Mart doğum diyor ama benim mecburi olarak şimdiden sezeryan olacağı belli oldu tahminim 2 hafta önce alması ama ben bebek kendinden erken gelir mi diye çok korkuyorum
Yoksa 37-38 haftalara razıyım. Birde kız bebek erken gelir diyorlar daha da korkuyorum
Geçmiş olsun benim 1 ay var randevuya nerdeyse benden önce gidersen beni de bilgilendirir misin canımBnnde pır pır ediyor nefesim kesiliyor. Dr uma sorucam gittipimde artık dikkatimi çekecek derece olmaya başladı
Evet bende uzandigimda oluyor ben yemiyorum zaten fazla inşallah geçer bazen korkutuyorArada oluyor özellikle uzandigim zaman yağlı karbonhidrat yeme dedi doktorum
Nefes darlığı bende yok canım şimdilik şükür. Doktor nefes darlığı sebebi genellikle içersinin sıkışmasından ziyade demir eksikliği yada kansızlık diyor aklında bulunsun. Benim derdim bel ağrısı ve sağ kaburga batması. Toplam kaç kilo aldın sen? Benim bugün 22+0 ve 8 kg aldım. Doktorum biraz daha yavaşla konforlu geçirelim diyor. Ben bir de hareketli çalışıyorum gözümde büyüyor artık canım yatmak istiyoCanım bende de var suan özellikle bir iki gündür baya zorlanıyorum hatta şimdi bende yazdım özellikle ikiz gebelere diye. Bugün korktum hep bu şekilde giderse beni çok zorlayacakNefes almakta da zorlanır gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?