- 4 Temmuz 2016
- 136
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.801
Caninizi sikmayin, zaten neden geldin diye baslayarak bastan kendine güveni olmadigini göstermis.Bizdr bugun detaylı usg cektirdik ama devlet olduğu için elimde resim vs yok. Hatta benm cihazlarım eski neden geldin dedi. Ne bilim ben kadın doğum verdi adınızı. Cok şükür bi sıkıntı görmedipini ama bu %100 sağlık bi bebek olduğu anlamına gelmiyor dedi benim için değil miş genel olarak bakılamayan tespit edikemeyen hastalıklar var dedi iç damak yemek borusu vs dedi biraz iyi biraz kötü geçti gibi anlamadım nedem 2li test yaptırmadığı dowm sendromlu ise bunu detaylı bilemiceğini söyledi defalarca fetal dna önerdi . Değişik bi gündü buruk mutluluk var gibi bişey şuanda sağlık ama hastalıl kapısını tam kapamadı iite 385 grm mış 21 haftlığız erkek bebek dedi
Benim tuttuMerhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet içinben kime sorsam genelde tutuyor
Benim vajinama değilde aynısı kasıklarımda oluyor ara ara bende biraz korkuyorum öyle olunca ama sebebini bilmiyorum hiçSelamlar
Vajina batması yaşayan varmı
18 haftalığım
Aniden bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor
Google normal yazıyor ama yinede endişeliyim :/
Ayyy evet bende buna bakmıştım özellikle kolay açılıp kapanıyor diye bir puseti de vardı bende indirim bekliyorumSelam,
Bende bugün babymall’den Kasım indiriminden kraft Kenya modelini satın aldım
Zaten bebek arabaları kısmı aşırı yoğundu herkes indirimi değerlendiriyor sanırım
Bende bi çoğunu inceledim ama en son eşimle bu modelde karar kıldık gerçekten düşünenler varsa kullanımı da kolay önerilenler arasında kızlar aklınızda olsun
Birşeyi daha aradan çıkarmanın verdiği huzur
Özel bi beslenme yaptın mı yoksa bu bebeklerde kilo öyle değişiyor muu ?37+2 de suyum gelmeye basladi sizinti seklinde, hastaneye gittik 2 cm aciklik vardi, gece 12 den sabah 7-8 e kadar hic agri sizi olmadan 4cm olmustu sonra enfeksiyon kapar vs diyerek( su an ki aklim olsa izin vermezdim ama hakikaten konuya o kadar uzakmisim ki) suni sanci verildi. O cok degisik bir seydi:) 11 bucukta dogdu oglum. Ama mesela 10 cm tamam diyip dogumhaneye alindim ve asagi inmemis falan dedi dr, üstten bastirdilar cok rahatsiz edici birseydi ve oglum 2900gr dogdu, dr oglumu alirken esraa bu kücücük bebek icin mi bu kadar zorlandin gibi biseyler dedi. Aslinda kötü niyetli bir durum yok ama bilincaltima ben kilolu bir bebek olsa doguramam gibi bir kod yerlesti. Iste 4 sene sonra kizimi bekliyoruz ve ben muayenede 4 kilo üstünü duydugumda tamam dedim bbunu yapamiycam. Cevremizde dr sayisi cok onlarda bana 4 kiloya kadar hep destek oldu ikinci daha kolay yaparsin vs diye ama 4 kg den sonra onlarda sana birakiyoruz vs diyip hakli olarak sorumluluk almak istemediler. 39+3 te 4 küsur kg ve kanala girmemis dogum yakin diyecegim bir durum yok diyince tamam dedim 2 gün sonra sezeryan olabilir miyim, ok dendi ve cok rahat bir sezeryan gecirdim. Spinal anestezi her sey cok gguzeldi. Tabi normal dogumdan sonra hemen dusunu alip normal hayatina dönmek inanilmaz guzeldi. Sezrynda ameliyat oluyosunuz nihayetinde herkes etrafimda pervaneydi o zaman emzirmek disinda bise yapmama gerek kalmiyodu ama su an ben yalnizim, her seyle benim ilgilenmen gerekecek. Esim de yardimci olur ama ana karakter anneyani tombis olsun vs yazilari okuyunca ben herkes icin aman hayirli olan olsun diyorum özellikle son haftalarda daha dikkatli olmak istiyorum cok kilolu da olmasin saglikla yeterli beslensin insallah dogunca zaten kilo aldiririz biz ona herkesin tecrübesi baska baska iste benimki de böyle hic biri icin zor ya da kolay diyemiyorum. Saglikla hayirlisiyla olsun hepimizinki insallah
AminCaninizi sikmayin, zaten neden geldin diye baslayarak bastan kendine güveni olmadigini göstermis.
Brnim kontrollerde de hep su cümlenin altini ciziyorlar, görebildigimiz inceleyebildigimiz kadariyla her sey yolunda.
Nihayetinde bunlar insan yapimi cihazlar ve bunu söyleyerek herhangi bir sorumluluk almadiklarinin da altini cizmis oluyolar. Kimsenin yavrusu sagliktan ayrilmasin
Ayyy cidden dün bunu düşündüm aynısınıııAnnelik dediğiniz gibi gerçekten delilik19. Haftaya girdiğimde hala hareketlerini hissedemeyince bir tık üzülüyordum, kilom yüzünden diyordum. 2 gün sonra 19+2 de hissetmeye başladım. O kadar değişik ve güzel ki bugün çok fazla hareket hissedince normal mi diye onu araştırıyorum. Dün hiç etmeyince onu araştırıyorum. Sanırım çocuk doğana rahatlama olmayacak bana. Şimdi de hayırlısıyla şu detaylı ultrasonu atlatmayı bekliyorum. Allahım inşalllah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı ve zamanında doğsunlar
sağlıklı olsundakızlar merhaba fetal sonucum çıkmış çok şükür düşük risk olarak yorumlanmış cinsiyet sorduğumuzda bu testin cinsiyet yorumlaması için bir sorun problem görülmesi gerektiği sorun çıkmadığı için yorumlanmadığını ilettiler böyle bir durum yaşayan var mı :) doktorumuz kız dedi ama kesin garanti olsun diye öğrenmek istemiştim :)
daktıır bana 23+3 olarak randevu verdi ama bence 20-24 arası cok farketmiyorMerhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
Benim oğlumda da parlaklık çıkmıştı ve çok üzülmüştüm hep düşünerek geçmişti günlerim ama beni devlet hastanesindeki doktor korkutmuştu özeldeki doktorum bunu destekleyen bir şey olmadığını söylemişti korkuyla geçirmeyin günlerinizi ama içiniz rahat edecekse yaptırabilirsiniz.Kızlar bugün kontrolüm vardı ve doktorum detaylı ulturasonda çıkan kalpteki parlaklık yüzünden biraz moralimi bozdu.. Emin olmak için fetal dna yaptır bence, riske atmayalım, doğumda down sendromu sürpriziyle karşılaşmayalım falan dedi.. Tecrübeli annelerden daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
Amin canım karnım suan kızımın sekiz aylık hamile gibi nasıl iki üç haftada bu kadar büyüdü bilmiyorum5 kilo gayet iyi bence henüz hiç sıkıştırmaz sanırım ilk bebekte değildi sizin maşallah sağlıkla gelsinleren kolayı bir kan vermek gibi gözüküyor şimdilik. olabilecek en rahat şekilde geçirelim inşallah
GErçekten öyleymiş canım bende uykuda dönerken zorlanıyorum abartısız kızımın sekiz aylık hamile hali gibiyimBenim ikizlerde 20 den sonra ağırlaşmıştım. Batması , sağa sola donememek , yürürken baskı hissetmek bunlar erken başlıyor malesef. 20. Haftamda göbeğim kocamandı. Şimdiki gebeliğim ikize göre 14 15. Hafta gibi göbeğim oldu. Ben bunun farkını bu gebelikle daha iyi anladım. İstediğim gibi hareket edebildiğim için.
Allah kolaylaştırsın kızlar.Ama erken başlıyor her şey bilin diye diyorum
Bana yasak değil ama ikiz diye çok kilo almayayım diye bende kestim canım. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırdım 50 gramlık oda 78 aclık 132 tokluk çıkmış. Oda iyi şuanlık ama bu hafta beni zorlamaya başladıEvet ben bunu söylediğimde doktorum bı kan tahlili yenileyelim dedi degerlerime bakacakmis benimde öyle şu an karnım kızıma doğum yaptığım 38+3karni gbi zaten onu dogurana kadar aldığım kiloyu yaklaşık şu an 20+6,da almış bunlunuyorum bu arada hamurisi ekmek yasak dedi bana
Iki hamileligimde de 18-20 arasi kilo aldimÖzel bi beslenme yaptın mı yoksa bu bebeklerde kilo öyle değişiyor muu ?
Kimisi bebeğe kilo aldıran besinler falan diye paylaşıyor ya hep merak ediyorum öyle bi durum var mı diye . Tabi sağlıklı beslenmeye zararlı şeylerin çıkarmaya çalışıyoruz zaten ama yani öyle full dikkat değilim açıkçası ben
Full dikkat edenlere imreniyorum bazen. Ben hiç edemiyorum. Yemek yemeyi de seven biriyim. Bazen komple salıyorum vallaÖzel bi beslenme yaptın mı yoksa bu bebeklerde kilo öyle değişiyor muu ?
Kimisi bebeğe kilo aldıran besinler falan diye paylaşıyor ya hep merak ediyorum öyle bi durum var mı diye . Tabi sağlıklı beslenmeye zararlı şeylerin çıkarmaya çalışıyoruz zaten ama yani öyle full dikkat değilim açıkçası ben
Kızlar ben bebişimi hissediyorum artık çok şükür genellikle akşamları uzandığım zaman hissediyorum tam eşime diyorum bak oynuyor hareketi kesiyor tarifi yok çok güzel birşey karnım gıdıklanıyor gibi oluyor en yakın zamanda sizlerde hissedersiniz inşallah
Cinsiyeti öğrendiniz mi acaba ? Bizde 18 haftalık olduk ama bebeğim bir türlü göstermedi normal mi genelde kızlarda öyle oluyor diyorlar ama bacakları tamamen kapalıydı.Tebrik ederim sizide bu arada sağlıkla kucağıniza alın inşallah yavrunuzuBir prens geliyor demekki Allah'ım sağ salim kucağına aldırsin canım benimKacinci haftada ogerndin cinsiyeti benimki göstermedi bu gün çok umitliydim bağdaş kurmuş ayaklarıyla asla göstermiyor
İşte bende böyleyim . Çok kilolu değil ama tabi çok zayıfta olmasın diyorum ama önemli olan sağlıklı olması bebişlerin. Doktor ne çok kilolu ne çok zayıf demişti ama bakalım ne olcak. Normalde de yemek yemeyi çok seviyorum E böyle olunca daha da yiyorum bendeIki hamileligimde de 18-20 arasi kilo aldimikincisinde normal kilomdan +5 kilo ile basladigim icin basta biraz dikkat etmeye calistim ama yok ben hamileliklerde beceremiyorum. Özel bir sey yapmasamda saglikli bazen sagliksiz kisitllayamiyorum Su an da öyle 8 kilo falan almisim. Yiyorum yani özel bir plan asla yok ama
Bende öyleyim doktor karbonhidrat yeme dedi ben yiyorum valla. Normalde de yiyorum zaten . Ben kilodan da korkmuyorum da önemli olan bebişler iyi olsunFull dikkat edenlere imreniyorum bazen. Ben hiç edemiyorum. Yemek yemeyi de seven biriyim. Bazen komple salıyorum valla
Benim iki doğum arası 16 17 ay gibi bir şey olacak ve doktorum pek sıcak bakmadı. Bir de ilki normal 2.si sezaryen olsa 3.ye normali denerdim çünkü 1 kere normal yapmışsın normali yapabildiğini biliyor olmak önemli dedi. Sezaryen günümden önce sancım gelir de açılmam güzel olursa dener miyiz dedim. Baktık ki sancın var açılman olmuş 5 6 cm bi deneyebiliriz dedi. Ben de sadece 2 küçük bebeğim olacağı için sezaryen doğum sonrası ameliyatlı olup da yatmak istemiyorum. O an acı içinde büyük çocuğum üzerime atlar eder o da çok küçük bilinçli olmayacak ki dur oğlum desen de durmaz kucak ister. İlk 3 gün emzirmek dışında hiçbir şey yapmamıştım ve yatağına bırakıp alma işini bile eşimle annem yapmıştı. Ben mi çok nazlıyım bilemiyorum belki ikincide mecbur acıya acıya yaparım hızlıca toparlanmam lazım bilinci olacak sonuçtaevet önceligim ssvd, dr um sezsryn yerimin gayet iyi durumda oldugunu söyledi. Üstünden 8 yil gecti tabi o da var. 32. haftadan sonra konusuruz dedik yine de. Her sey yolunda olur insallah ve cok kilo vs de olmazsa düsünüyorum ama olmazsa da sezsryen olur artik
Ben şehir hastanesine gittiğimde 22 haftalık olduğum güne vermişlerdi. Sonra özele geçtim. Orası 20. Hafta için ayarladı. Şehir dışı nedeniyle 21e erteledim ama direkt 20 haftalık hangi gün oluyor onu hesaplayarak randevu oluşturmuştuMerhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?