Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Caninizi sikmayin, zaten neden geldin diye baslayarak bastan kendine güveni olmadigini göstermis.
Brnim kontrollerde de hep su cümlenin altini ciziyorlar, görebildigimiz inceleyebildigimiz kadariyla her sey yolunda.
Nihayetinde bunlar insan yapimi cihazlar ve bunu söyleyerek herhangi bir sorumluluk almadiklarinin da altini cizmis oluyolar. Kimsenin yavrusu sagliktan ayrilmasin

Ayyy evet bende buna bakmıştım özellikle kolay açılıp kapanıyor diye bir puseti de vardı bende indirim bekliyorum

Özel bi beslenme yaptın mı yoksa bu bebeklerde kilo öyle değişiyor muu ?
Kimisi bebeğe kilo aldıran besinler falan diye paylaşıyor ya hep merak ediyorum öyle bi durum var mı diye . Tabi sağlıklı beslenmeye zararlı şeylerin çıkarmaya çalışıyoruz zaten ama yani öyle full dikkat değilim açıkçası ben

Amin

Ayyy cidden dün bunu düşündüm aynısınııı
Bende dün tam 19. Hafta da kıpır kıpır hissettim hatta eşim elini koyunca o bile hissetti . E şimdi bu normal mi diyorum ahahhaha sonra kendine gel saçmalama bu kadar panik olmak her şeyden diye kendi kendimi avutuyorum ama cidden doğursam rahatlıcam diyorum ana herkes hiç rahatlamıcaksın diyor haklılar galiba

sağlıklı olsunda ama fetalde her şekilde bakıyorlar diye biliyorum bende hemen doktoruma bilgi vermişlerdi

Benim oğlumda da parlaklık çıkmıştı ve çok üzülmüştüm hep düşünerek geçmişti günlerim ama beni devlet hastanesindeki doktor korkutmuştu özeldeki doktorum bunu destekleyen bir şey olmadığını söylemişti korkuyla geçirmeyin günlerinizi ama içiniz rahat edecekse yaptırabilirsiniz.

Amin canım karnım suan kızımın sekiz aylık hamile gibi nasıl iki üç haftada bu kadar büyüdü bilmiyorum

GErçekten öyleymiş canım bende uykuda dönerken zorlanıyorum abartısız kızımın sekiz aylık hamile hali gibiyim

Bana yasak değil ama ikiz diye çok kilo almayayım diye bende kestim canım. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırdım 50 gramlık oda 78 aclık 132 tokluk çıkmış. Oda iyi şuanlık ama bu hafta beni zorlamaya başladı

Iki hamileligimde de 18-20 arasi kilo aldim ikincisinde normal kilomdan +5 kilo ile basladigim icin basta biraz dikkat etmeye calistim ama yok ben hamileliklerde beceremiyorum. Özel bir sey yapmasamda saglikli bazen sagliksiz kisitllayamiyorum Su an da öyle 8 kilo falan almisim. Yiyorum yani özel bir plan asla yok ama

Full dikkat edenlere imreniyorum bazen. Ben hiç edemiyorum. Yemek yemeyi de seven biriyim. Bazen komple salıyorum valla

Bir prens geliyor demekki Allah'ım sağ salim kucağına aldırsin canım benim Kacinci haftada ogerndin cinsiyeti benimki göstermedi bu gün çok umitliydim bağdaş kurmuş ayaklarıyla asla göstermiyor
Cinsiyeti öğrendiniz mi acaba ? Bizde 18 haftalık olduk ama bebeğim bir türlü göstermedi normal mi genelde kızlarda öyle oluyor diyorlar ama bacakları tamamen kapalıydı.Tebrik ederim sizide bu arada sağlıkla kucağıniza alın inşallah yavrunuzu

İşte bende böyleyim . Çok kilolu değil ama tabi çok zayıfta olmasın diyorum ama önemli olan sağlıklı olması bebişlerin. Doktor ne çok kilolu ne çok zayıf demişti ama bakalım ne olcak. Normalde de yemek yemeyi çok seviyorum E böyle olunca daha da yiyorum bende
Kilolu hamile kalmadım ama 4-4.5 kilo aldım onu da 1 ayda aldım. İlk 3 ay vermiştim her ay 4 kilo almam diye düşünüyorum ahahah

Full dikkat edenlere imreniyorum bazen. Ben hiç edemiyorum. Yemek yemeyi de seven biriyim. Bazen komple salıyorum valla
Bende öyleyim doktor karbonhidrat yeme dedi ben yiyorum valla. Normalde de yiyorum zaten . Ben kilodan da korkmuyorum da önemli olan bebişler iyi olsun

Benim iki doğum arası 16 17 ay gibi bir şey olacak ve doktorum pek sıcak bakmadı. Bir de ilki normal 2.si sezaryen olsa 3.ye normali denerdim çünkü 1 kere normal yapmışsın normali yapabildiğini biliyor olmak önemli dedi. Sezaryen günümden önce sancım gelir de açılmam güzel olursa dener miyiz dedim. Baktık ki sancın var açılman olmuş 5 6 cm bi deneyebiliriz dedi. Ben de sadece 2 küçük bebeğim olacağı için sezaryen doğum sonrası ameliyatlı olup da yatmak istemiyorum. O an acı içinde büyük çocuğum üzerime atlar eder o da çok küçük bilinçli olmayacak ki dur oğlum desen de durmaz kucak ister. İlk 3 gün emzirmek dışında hiçbir şey yapmamıştım ve yatağına bırakıp alma işini bile eşimle annem yapmıştı. Ben mi çok nazlıyım bilemiyorum belki ikincide mecbur acıya acıya yaparım hızlıca toparlanmam lazım bilinci olacak sonuçta

Merhaba arkadaşlar 19 kasımda 20 artı 0'da detaylı ultrasonum var ideal değil mi randevuyu ben aldım Çünkü?
Ben şehir hastanesine gittiğimde 22 haftalık olduğum güne vermişlerdi. Sonra özele geçtim. Orası 20. Hafta için ayarladı. Şehir dışı nedeniyle 21e erteledim ama direkt 20 haftalık hangi gün oluyor onu hesaplayarak randevu oluşturmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…