- 9 Aralık 2023

- 1.171

- 1.295

- 53

- 35

- Konu Sahibi ogretmenhanim
 - 

- #13.821

Ben de hiiiiç dikkat etmiyorum yani hamile olmayan biri bile benden daha dikkat ediyor olabilirBende öyleyim doktor karbonhidrat yeme dedi ben yiyorum valla. Normalde de yiyorum zaten . Ben kilodan da korkmuyorum da önemli olan bebişler iyi olsun
4 civari, gayet iyisin. Ben basta da hic vermedim, hatta en cok en basta almis olabilirim. Kesinlikle saglikli olsun kararinda olsun kilolari insallah. Yemeyi sevenin halini yemeyi seven anlarİşte bende böyleyim . Çok kilolu değil ama tabi çok zayıfta olmasın diyorum ama önemli olan sağlıklı olması bebişlerin. Doktor ne çok kilolu ne çok zayıf demişti ama bakalım ne olcak. Normalde de yemek yemeyi çok seviyorum E böyle olunca daha da yiyorum bende
Kilolu hamile kalmadım ama 4-4.5 kilo aldım onu da 1 ayda aldım. İlk 3 ay vermiştim her ay 4 kilo almam diye düşünüyorum ahahah
Amin inşallah evet oğluşum olcak ben 14.haftada öğrendimCinsiyeti öğrendiniz mi acaba ? Bizde 18 haftalık olduk ama bebeğim bir türlü göstermedi normal mi genelde kızlarda öyle oluyor diyorlar ama bacakları tamamen kapalıydı.Tebrik ederim sizide bu arada sağlıkla kucağıniza alın inşallah yavrunuzu
Devletteki perinatolog bana 5 kadından 2-3 üne böbrek genişliği ya da kalpte parlaklık tanısı veriyorum çok önemli değil tek başına bu tanı, hele ki senin bebeğin burun kemiği ense kalınlığı normal endişelenme sakın, geri kalan her şeyi normal dedi. Ama özeldeki doktorum sürekli beni evhamlandırıyo. İkili test yapıyorum keşke fetal yapsaydın diyo, perinatolojinin tanısına bakma sen fetal yaptır diyo. En son dayanamadım hocam bişi mi var bişi mi gördünüz diyorum yoo işimiz şansa kalmasın diyo. Yani artık yoruldum olumsuz düşüncelerinden.Benim oğlumda da parlaklık çıkmıştı ve çok üzülmüştüm hep düşünerek geçmişti günlerim ama beni devlet hastanesindeki doktor korkutmuştu özeldeki doktorum bunu destekleyen bir şey olmadığını söylemişti korkuyla geçirmeyin günlerinizi ama içiniz rahat edecekse yaptırabilirsiniz.
Ben hamile değilken daha dikkat ediyordum ama açta kalıyordum şimdi aman aç kalmayayım diye diye dünyaları yedim ahahahaBen de hiiiiç dikkat etmiyorum yani hamile olmayan biri bile benden daha dikkat ediyor olabilir
Ahahahhaha ay çok sevdim bunu yemeyi sevenin halinden yemeyi seven anlar doğru4 civari, gayet iyisin. Ben basta da hic vermedim, hatta en cok en basta almis olabilirim. Kesinlikle saglikli olsun kararinda olsun kilolari insallah. Yemeyi sevenin halini yemeyi seven anlar
Bunlar Fetal DNA yaptırdıkları için para falan mı alıyorlarDevletteki perinatolog bana 5 kadından 2-3 üne böbrek genişliği ya da kalpte parlaklık tanısı veriyorum çok önemli değil tek başına bu tanı, hele ki senin bebeğin burun kemiği ense kalınlığı normal endişelenme sakın, geri kalan her şeyi normal dedi. Ama özeldeki doktorum sürekli beni evhamlandırıyo. İkili test yapıyorum keşke fetal yapsaydın diyo, perinatolojinin tanısına bakma sen fetal yaptır diyo. En son dayanamadım hocam bişi mi var bişi mi gördünüz diyorum yoo işimiz şansa kalmasın diyo. Yani artık yoruldum olumsuz düşüncelerinden.
Benim yaşadığım 8 yıl öncesiydi şuan frtal dna yoktu tabi o zamanlar özel doktorlar şuan her durumda fetal dna öneriyor ,sizin hissiyatlarınız tabi ki daha kuvvetli fakat doktorunuz konusunda düşünmenizi öneririm kadın doğum alanında doktorun yaklaşımı çok önemli.Devletteki perinatolog bana 5 kadından 2-3 üne böbrek genişliği ya da kalpte parlaklık tanısı veriyorum çok önemli değil tek başına bu tanı, hele ki senin bebeğin burun kemiği ense kalınlığı normal endişelenme sakın, geri kalan her şeyi normal dedi. Ama özeldeki doktorum sürekli beni evhamlandırıyo. İkili test yapıyorum keşke fetal yapsaydın diyo, perinatolojinin tanısına bakma sen fetal yaptır diyo. En son dayanamadım hocam bişi mi var bişi mi gördünüz diyorum yoo işimiz şansa kalmasın diyo. Yani artık yoruldum olumsuz düşüncelerinden.
Yemeyince mutsuz oluyorum. Ben mutsuz olursam bebekte mutsuz olur. Onun için yiyorum hahahahBende öyleyim doktor karbonhidrat yeme dedi ben yiyorum valla. Normalde de yiyorum zaten . Ben kilodan da korkmuyorum da önemli olan bebişler iyi olsun
Yani kötü bir şey olursa elinden bir şey gelebilecek miymiş doktorunun?Devletteki perinatolog bana 5 kadından 2-3 üne böbrek genişliği ya da kalpte parlaklık tanısı veriyorum çok önemli değil tek başına bu tanı, hele ki senin bebeğin burun kemiği ense kalınlığı normal endişelenme sakın, geri kalan her şeyi normal dedi. Ama özeldeki doktorum sürekli beni evhamlandırıyo. İkili test yapıyorum keşke fetal yapsaydın diyo, perinatolojinin tanısına bakma sen fetal yaptır diyo. En son dayanamadım hocam bişi mi var bişi mi gördünüz diyorum yoo işimiz şansa kalmasın diyo. Yani artık yoruldum olumsuz düşüncelerinden.
Ay benBen hamile değilken daha dikkat ediyordum ama açta kalıyordum şimdi aman aç kalmayayım diye diye dünyaları yedim ahahaha
Sonucu doktora iletmediler mi? Benimkini doktora iletmisti, doktor soylemisti :)kızlar merhaba fetal sonucum çıkmış çok şükür düşük risk olarak yorumlanmış cinsiyet sorduğumuzda bu testin cinsiyet yorumlaması için bir sorun problem görülmesi gerektiği sorun çıkmadığı için yorumlanmadığını ilettiler böyle bir durum yaşayan var mı :) doktorumuz kız dedi ama kesin garanti olsun diye öğrenmek istemiştim :)
Ahahahahhaah çook mantıklıYemeyince mutsuz oluyorum. Ben mutsuz olursam bebekte mutsuz olur. Onun için yiyorum hahahah
Farklı hayatlar ama aynı hikayeleri yaşıyoruz ahahahahAy benacıkınca kahve sigara geçiştirirdim şimdi bebek aç kalmasin diye aç kalmıyorum 
Kesinlikle lierac öneriyorumKızlar göbekte çatlama önleyici hangi kremi tavsiye ederisiniz
Erken aylardan beri kullanılması öneriliyor.
Ben bebek yağı kullanıyorum
Ayrıca başka bi krem kullanmam gerekirmi :)
Arasi epey az, acaba hic riske atmamak mi lazim. Burda iki seneden önce denenmiyor diye biliyorum. Ama cok iyi anliyorum nazlilik falan degil bu, kücük bir cocukla özellikle.. annenizin yaninizda olmasindestek olmasi büyük sansBenim iki doğum arası 16 17 ay gibi bir şey olacak ve doktorum pek sıcak bakmadı. Bir de ilki normal 2.si sezaryen olsa 3.ye normali denerdim çünkü 1 kere normal yapmışsın normali yapabildiğini biliyor olmak önemli dedi. Sezaryen günümden önce sancım gelir de açılmam güzel olursa dener miyiz dedim. Baktık ki sancın var açılman olmuş 5 6 cm bi deneyebiliriz dedi. Ben de sadece 2 küçük bebeğim olacağı için sezaryen doğum sonrası ameliyatlı olup da yatmak istemiyorum. O an acı içinde büyük çocuğum üzerime atlar eder o da çok küçük bilinçli olmayacak ki dur oğlum desen de durmaz kucak ister. İlk 3 gün emzirmek dışında hiçbir şey yapmamıştım ve yatağına bırakıp alma işini bile eşimle annem yapmıştı. Ben mi çok nazlıyım bilemiyorum belki ikincide mecbur acıya acıya yaparım hızlıca toparlanmam lazım bilinci olacak sonuçta
Sürekli bunu düşünüyorum kaç aylıktan kaç tane ne almam gerekiyo bi türlü emin olamıyorum tecrübeli anneler bize bi yardım beeKiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
2 gece önce yaşadım ara ara oldu 10 dk boyunca ama geçti şükür. Bebegm bazen aşağıda dolanıyor gıdıklama ve surklı çişimi getiriyor aşağıda iken. O gün de aşağıda takıldı hep. Muhtemelen ondandır. Dınmeyen duzenlı agrıda acile gitmelisinSelamlar
Vajina batması yaşayan varmı
18 haftalığım
Aniden bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor
Google normal yazıyor ama yinede endişeliyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?